Koti Uutisia Nurmijärven “häpeä”: ei maahanmuuttajia

Nurmijärven “häpeä”: ei maahanmuuttajia

10

Yle uutisoi perjantaina juhlalliseen sävyyn, kuinka “Nurmijärvi pääsee irti häpeästä – pakolaiset tulevat viimein”. Aikaisemmin pakolaisia ei ole Nurmijärvelle suostuttu ottamaan. Perusteena on pitkälti käytetty rahaa, sillä pakolaisten ottaminen kuormittaa kaupungin kassaa.

Nyt kuitenkin kristillisdemokraattien kaupunginvaltuutettu Johannes Haapalainen, joka teki aloitteen pakolaisten ottamisesta, on saanut tahtonsa läpi. Hän on omien sanojensa mukaan aikaisemmin hävennyt kotikuntansa asennetta pakolaisiin. Hänen mukaansa Nurmijärvi on tämän vuoksi huonossa maineessa. Ei kuitenkaan selviä, kenen silmissä kunta on huonossa maineessa sen vuoksi, ettei se ota pakolaisia. Haapalainen myös väittää, että pakolaisten ottaminen on “luonnollisen kehityksen tulos”.

Perussuomalaiset olivat vastustaneet pakolaisten ottamista kuntaan perustellen sitä kustannussyillä. Haapalainen kuitenkin kertoo Ylen haastattelussa, että “valtio kompensoi kustannukset varsin kattavasti” ja että “pakolaiset eivät kuormita kunnan taloutta”. Hän kuitenkin jättää kertomatta, että tämä kuormittaa joka tapauksessa valtion taloutta.

Ylen jutun kirjoittanut Pekka Mommo on vuonna 2009 kirjoittanut Vartti-lehdessä pääkirjoituksen, joka oli otsikoitu “Made in Junttiland”. Kirjoituksessa hän kuvailee, kuinka “Nokiasuomalaisesta on tullut jälleen törkyturpa metsäsuomalainen, joka lyö angstissaan kaikkea, mikä liikkuu”. Samaisessa kirjoituksessa hän kertoo, kuinka maahanmuutosta huolissaan oleminen on “säälittävää”. Lisäksi hän julistaa, kuinka maahanmuuttajat ovat rikastuttaneet hänen arkeaan ja kertoo, että “suomalaisilla olisi paljon opittavaa heidän valoisasta elämänasenteestaan”.

10 KOMMENTIT

 1. Nilkki-Haapalaisen tulisi hävetä ennemminkin itseään, koska mamubisneksillään heikentää kunnan yleistä turvallisuutta ja asettaa naiset ja lapset vaaraan. Haapalainen on täydellinen miehen vastakohta. Toivottavasti mamut tyrmäävät Haapalaisen tässä uudessa hauskassa leikissään. Ainakin minulta he saisivat pisteitä.

 2. Riippumaton media se taas julistaa “puolueettomuuttaan”. Yle on ihan täyttä paskaa, toivottavasti se vielä lakkautetaan joku kaunis päivä. Mistähän häpeästä? Ole valkoinen, tunne häpeää on varmasti Ylen seuraava juttu. Tästä ne ongelmat alkavat Nurmijärvelläkin.

 3. Perus anti-White paskaa. Miten kukaan lukee tuollaista? Millainen maailmankuva tuollaisilla ihmisillä oikein on? Vastarintaliikkeen toimintaa on levitettävä pikkupaikkakunnille!

 4. Jaa, siellä Suomessakin on siis tommosia Mämmi-Mommoja. Mutta olisihan se toisaalta kumma jos niitä pelkästään löytyisi Ruotsissa, vaikka niitä onkin täällä harvinaisen paljo. Nyt voidaan kuitenkin tokaista, että on Nurmijärven asiat piahkoin päin veetä.

 5. Saadaan ihanaa etnovärinää myös Nurmijärvelle, raiskaustilastot ainakin rikastuvat.

 6. Pekka Mommon mielestä siis joukkoraiskaaminen ja naisten alistaminen on “rikasta kulttuuria”? Sairas mies!!!

 7. Tämä on häpeä Nurmijärvelle, jonka maine ja bändi kumpuaa kansallisesta kulttuurista ja esim. Aleksis Kivestä.

  Tämä Nurmijärven kansallinen historia on selvästi ollut poliittiselle eliitille “riippakivi” ja nyt se halutaan tuhota kulttuuri-marxisuuden alttarilla. Tähän asti Nurmijärvi on saanut olla käytännössä “mamuvapaa” ja täällä on ollut ilo elää…

  Missä Persut ja persujen Nurmijärven “vahvamies” Jussi Niinistö kun apua tarvittaisiin (tiedän Persut ovat Sionistien ohjaama valeoppositio).

  Nurmijärven historiaan kuuluu myös olennaisena osana Suojeluskuntatoiminta, joten taitaa olla oikea hetki laittaa historia toistamaan itseään…

  T:Nurmijärveläinen

 8. Pekka on keski-ikäisenä, Lapista tulleena täysin tottumaton erilaisuuteen. Luulen, että tässä on yksi syy miksei hän pysty suhtautumaan erilaisiin ihmisiin neutraalisti. Varmaan jonkilainen tarve esiintyä kosmopoliittina, maailmankansalaisena joka ymmärtää ja hyväksyy kaikkea. Itse ei tajua käyttäytyvänsä rasistisesti.

 9. Jos Pekka niin tykkää niitä mustia miehiä katsella, niin hän voisi itse muuttaa Afrikkaan niiden perässä, eihän niitä nyt tarvi ihan vain Pekan iloksi raahata Suomeen asti.

Comments are closed.