Koti Uutisia Video: paikalliset kyllästyivät rikoksiin – vastaanottokeskukseen hyökättiin Roomassa

Video: paikalliset kyllästyivät rikoksiin – vastaanottokeskukseen hyökättiin Roomassa

8

Itä-Roomassa sijaitsevaan vastaanottokeskukseen on hyökätty jo kahtena yönä. Syynä on paikallisten kyllästyminen pakolaisten rikolliseen elämäntapaan.

UK_vastaanottokeskukseen_hyokatty

Alueen Tor Sapienza -komitean puheenjohtaja Tommaso Ippoliti kertoi tiedotusvälineille, että pakolaisten vuoksi varkaudet alueella ovat lisääntyneet huimasti. Italialaiset eivät uskalla liikkua kaduilla öisin, sillä he pelkäävät maahanmuuttajaväkivaltaa. Kansa on vaatinut jo kauan lisää turvallisuutta, mutta poliitikot eivät ole ottaneet tätä kuuleviin korviinsa, vaan avoimien rajojen politiikkaa on jatkettu.

Tyytymättömyys on jo kahtena yönä johtanut väkivaltaisiin yhteenottoihin vastaanottokeskuksessa ja sen edustalla. Vastaanottokeskusta ja sitä suojelleita poliiseja on heitelty muun muassa kotitekoisilla pommeilla. Maahanmuuttajat ovat vastanneet heittelemällä tavaroita vastaanottokeskuksen ikkunoista roomalaisten päälle. Alueella on myös poltettu ja tuhottu poliisiautoja, ja levottomuuksien jäljiltä maassa on lojunut teräaseita. Ainakin yksi vastaanottokeskusta puolustanut poliisi on joutunut sairaalaan.

Italialainen Forza Nuova -järjestö on päättänyt osallistua protesteihin. Puolueen mukaan maahanmuuttajat ovat tuoneet mukanaan jatkuvan pelon ilmapiirin vastaanottokeskuksen lähialueelle. Perjantaina kansallismieliset aikovat järjestää vartiointia alueella, jotta maahanmuuttajat eivät purkaisi vihaansa jälleen italialaisiin naapureihinsa.

 

 

 

Lähde: The Local

8 KOMMENTIT

 1. Joskus tuonne pitää hyökätä voimalla silloin kun poliisi ei partioi vastaanottokeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tietäisivät varastaneensa…

 2. Kansa saa tarpeekseen, eiköhän kohta jo hyväuskoisimmankin hölmön silmät aukene!

 3. Sitä vaan ihmettelen, että miksei italialaiset puolusta maataan myös niiltä, jotka ovat vasta matkalla turmelemaan Italiaa? Italian laivasto kun käy lautoilla matkustavia apinoita pelastamassa, mutta miksei Italian kansallismieliset mene vastaan, ennen laivastoa ja avita rikasteita kokemaan sen kohtalon, jonka he ilman laivaston väliintuloa kokisivat itsetuhoisella matkallaan kuitenkin? Ja siitähän on ollut juttuakin, että jos nämä tummahipiäiset henkilöt selviävät merimatkasta omin avuin, he ovat laittomia maahanmuuttajia (niin kuin sillä olisi jotain merkitystä, koska EU:n monikulttuurisuus p**ka), mutta kun loppumatka kuljetaan Italian kustannuksella niin laittoman maahanmuuttaujan status mystisesti katoaa.

 4. EU saa kyllä luvan hajota…!

  Italia tarvitse uutta Il Ducea, = “Uutta Mussolinia”!

  Mutta – Löytyneekö Benito Mussolinin kaltaista Johtajaa, Italiassa, ja Euroopassa?

  – Eikö, eikö, – Enää koskaan?!

  – Alkuperäinen, aito arjalainen, valkoinen Eurooppa on kyllä kyllästynyt muukalaiseen roskaväkeen, kautta linjan!

  – Uusi luuta lakaiskoon…!

 5. Arjalainen valkoinen pyhä rotu kunniaan. Arjalaiset vaalivat esi-isäin veren perintöä ja kunnioittavat perinteisiä perhearvoja. Muukalaiset rappeuttavat omaa kulttuuriamme kuten jutun roskaväki tuhoaa Roomaa. Veteraanit kunniaan ja Suomi rotupuhtaaksi

 6. Nyt äkkiä hyysärit ottakaa yhteyttä Italiaan, nuo raukkaparat täytyy pelastaa tänne raiskaamaan ja ryöstämään!

Comments are closed.