Koti Uutisia Äärivasemmistolainen hakattiin Fergusonissa

Äärivasemmistolainen hakattiin Fergusonissa

8

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Joitain äärivasemmistolaisia on matkustanut eri puolilta maata Yhdysvaltain Fergusoniin osallistuakseen mustien mellakointiin. Nyt yksi valkoinen äärivasemmistolainen ihmettelee Twitterissä, miksi mustat pahoinpitelivät hänet rodullisesti motivoidussa hyökkäyksessä. Luonnollisesti äärivasemmistolainen syyttää tapahtuneesta valkoisia, jotka ovat “hakanneet vihaa mustiin”.

Osoittaessaan solidaarisuutta mustille Steve Schmidt joutui neljän mustan pahoinpitelemäksi ja ryöstämäksi keskellä Fergusonin mellakoita. Hän kuitenkin kertoo, ettei anna tapauksen vaikuttaa toimintaansa. “Menetin kaiken kuvamateriaalini ja paljastui, että äitini on ilkeä rasisti. Nämä asiat suututtavat minua enemmän kuin mustelmat”, Schmidt kommentoi Twitterissä.

Lähde: Top Conservative News

Aiheeseen liittyen:

Video: USA:n rotumellakat
Romanit osoittivat kiitollisuutta äärivasemmistolle varastamalla heiltä

8 KOMMENTIT

 1. “Paljastui,että äitini on ilkeä rasisti”.Sanoi suvaitsevainen kun maahanmuuttajilta turpaansa sai.

  Tässä uusi suomalainen kansanviisaus. Pitääpä pistää mieleen…

 2. Tämähän on hauskaa. Silkkaa tyhmyyttään ne tämän tekee, vai oliko kyse itsepuolustuksesta?

 3. No voihan helvetti, että oma äitikin oli ilkeä rasisti, ei varmaan kamalampaa asiaa ole olemassakaan. Tuohon traumaattiseen kokemukseen kun lisätään hänen kauhistelemansa kommentit ihmisistä, kun ovat keränneet melkein 200000$ lahjoitusvaroja nuorisorikollisen ampuneelle Darren Wilsonille.
  Vertailuksi:
  http://www.gofundme.com/SupportOfficerWilson
  http://www.gofundme.com/justiceformikebrown

  Kyllähän tuossa nyt jo psyykelääkkeitä tarvitaan pistolapiollinen ja ainakin se 40x60min kallonkutistajaa, koska mamma olikin natsi ja usko ihmisten mielettömyyteen horjui, kun ihmiset tukivatkin valkoista, miestä ja vielä murhaajaa.

  Se on mielestäni jotenkin kaksinaismoralistista, että nämä pahimmat murhaaja-huutelijat samalla hengenvedolla tukevat vauvoen murhaamista, aborttilainsäädännön voimin ja jokainen joka vastustaa aborttia onkin 100% varmuudella ahdasmielinen jeesustelija joka ei anna naisille vapautta päättää.

 4. Ai saatana 😀 Mahtavaa, lisää näitä 😀

  Toisaalta ovat median aivopesun uhreja. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, pätee kuitenkin edelleen.

 5. ”Paljastui,että äitini on ilkeä rasisti”.

  Ilmeisesti oli ensimmäinen kerta kun tämän bolsevistin äiti avasi suunsa rotuasioista mutta selvästi aivan liian myöhään. Vanhempien pitää puhua lapsilleen näistä asioista jo heti pienestä pitäen, jotta lapsi ei pääse kasvamaan sairaaksi aikuiseksi kuten tässä tapauksessa on päässyt käymään. Vanhempien vastuulla on siis estää juutalaismedian tuhoava vaikutus lapsiin.

Comments are closed.