Koti Artikkelit Vastarintaliike Historiallisen suuri mielenosoitus Tukholmassa

Historiallisen suuri mielenosoitus Tukholmassa

16

Pohjoismainen Vastarintaliike pitää tällä hetkellä järjestön historian suurinta mielenosoitusta Tukholmassa. Järjestäjien mukaan paikalla on noin 700 kansallissosialistia.

miekkari7

Voit katsoa mielenosoituksen videolähetystä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=oGWcrNbx_xs

Vastarintaliike osoittaa mieltään Pohjolaan kohdistuvaa pakolaisinvaasiota vastaan. Viimeisen vuoden aikana Pohjoismaihin on tullut historiallisen suuri määrä maahantunkeutujia, mikä heijastuu nyt kansallissosialistisen liikehdinnän kasvuun.

Tapahtuma on sujunut ilman suurempia häiriöitä. Vastamielenosoittajat ovat heitelleet palavia hätäsoihtuja mielenosoittajia kohti, ja muutamia äärivasemmistolaisia on otettu kiinni epäiltyinä väkivaltaisesta mellakoinnista. Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat tosin valehteli, että vastamielenosoittajat heittivät vain “lumipalloja”. Valokuvat kertovat muuta.

Tulemme lähipäivinä uutisoimaan laajasti onnistuneesta tapahtumasta. Liity sinäkin vastarintaan jo tänään TÄÄLLÄ.

miekkari1 miekkari2 miekkari3 miekkari4 miekkari5 miekkari8

Helsingin Sanomien mukaan nämä ovat lumipalloja.
Helsingin Sanomien mukaan nämä ovat lumipalloja.

16 KOMMENTIT

 1. Kohta varmaan poliisi kertoo että “kansa ajattelee väärin” kun se koittaa puolustaa omaa isänmaataan valloittajia vastaan.

  On kuitenkin syytä muistaa miksi nämä maat ja rajat aikoinaan tapeltiin juuri suomalaisille. Ja mitä se maksoi.

 2. Poliisit on ilmeisesti hakanneet jonkun mielenosoitukseen osallistuneen tajuttomaksi ja jatkaneet vielä tämänkin jälkeen hakkaamista pampuilla päähän. Sellaista se vallankumouksellisen elämä toisinaan on, mutta toivottavasti aktivistilla on kaikki hyvin ja toivottavasti kyseinen poliisi liukastuu banaaniin ja putoaa mereen.

  Poliisi = valtaeliitin koirat

 3. Eläköön kansallissosialismi!

  Hesarin tiedotuslinja on mielenkiintoinen. Jos paiskaisin palavan soihdun siis jonkun roskamedian toimittajan naamaan, kyse olisi lumipesusta? Hyvä tietää 😀

  • Moikka! Ikävä kyllä en kerennyt pitämään puhetta, koska aikataulut ja suunnitelmat muuttuivat hiukan.

 4. Yleisradion uutisissa nainen sanoi että “paikalla oli noin 500 kansallissosialistia ja noin 1000 vastamielenosoittajaa”, jos oikein kuulin. Että sellaista valehtelua taas tälläkin kertaa.

  • No, Ylellä nyt ei taida olla totta kuin korkeintaan toimittajien nimet.

 5. Minkähän takia punikit ei halunneet tulla liian lähelle aktivisteja, vaan päätyivät heittelemään soihtuja turvallisen välimatkan päästä ja ylpeilemään kuinka “natsit laitettiin ahtaalle”? Tälläkin videolla vasismii vastustavat paviaanit pysyttekevät mielummin turvallisen välimatkan päässä kuin edes yrittävät tulla lähellekkään Vastarintaliikkeen tapahtumaa: https://youtu.be/B01EsgNkRsg

  Paikan päällä olleiden mukaan suurin osa mielenosoittajista ei edes nähnyt kommareita missään kohtaa, mutta joo varmasti oli Vastarintaliike ahtaalla 😀

 6. Tuossa videossa, jonka joku ruotsalainen oli tehnyt fixusti vastapuolen joukkoja kuunnellen, näkyi kuinka ovelaa tämä vastamielenosoittajien joukko oli, huusivat ja haukkuivat poliiseja natseiksi ( kuten itiksessä ),”ein,zei drei nazipolizei”. Olisko Ruåtsin poliisi lopulta halunnut näyttää, etteivät ole natseja, kun kahinointi päättyi varsinaisia mielenosoittajia vastaan. En tiedä alkuperäistä syytä, mielenkiinnosta odottelen, mikä oli alkusyy…

 7. Mahtava, voimaa uhkuva mielenosoitus.

  Marssiin kokoontui vähintään 700-800 kansallissosialistia/kansallismielistä. Koko marssi myöhästyi, koska ihmisiä tuli koko ajan lisää ja lopulta paikalle todella tuli lähes tuhat ihmistä.

  Marssin vieressä olevassa ravintolassa “monikulttuuri” ensi vähän virnisteli, mutta kun seitsemänsatapäinen joukko alkoi huutaa todella selkeästi ja todella kovaa “Nordisk revolution – utan pardon!”, niin hymyt hyytyivät (sie lachen nicht mehr…).

  Päivä oli suorastaan fanaattisen positiivinen. Marssijoiden määrä kaksinkertaistui Borlängestä alle puolessa vuodessa ja kaikki sujui hyvin. Itselle mieleenpainuvinta oli joukkomme totaalinen yksimielisyys ja peräänantamaton asenne. Ei minkäänlaista horjumista.

  Vera Oredssonin puhetta kuunneltiin syvän kunnioituksen vallitessa ja kun kuulijat aloittivat ensin hitaasti ja sitten suuremmalla tempolla taputtamisen niin tiesi, että tämä joukko edustaa hyvää voimaa, isänmaallista, oman kansan voimaa. Tässä joukossa tietää olevansa oikeiden ihmisten puolella.

  Kaikki puhujat uhkuivat voimaa ja päättäväisyyttä ja lopun Hell Seger -huudot tuovat painajaisunet moneen (((maanpetturiluksuslukaaliin))) lähistölle.

  Olen ylpeä siitä, että olin mukana ja vaikka lopussa (((eliitin kaaderipoliisi))) selkeästi käskettynä hyökkäsikin viimeisten paikalta poistumassa olevien kimppuun niin kaikille voi sanoa, että Pohjoismainen Vastarintaliike osaa asiansa ja tämäkin tilaisuus takaa tulevaisuudessa sen, että joukkomme kasvavat ja vahvistuvat.

  Eläköön voitto ! Hell Seger!

  • Joulukuun kuudentena jokainen onkin tervetullut ottamaan osaa liikkeen marssiin Helsingissä!

Comments are closed.