Koti Artikkelit Helsingissä mielenosoitus Brysselin uhrien muistolle

Helsingissä mielenosoitus Brysselin uhrien muistolle

4

Tänä aamuna terroristit surmasivat kymmeniä ihmisiä Brysselissä. Iskut tehtiin metroasemalla ja lentokentällä. Huomenna Helsingissä järjestetään muistotapahtuma iskujen uhreille.

bryssel2

Samaan aikaan kun maahanmuuttajataustaiset terroristit surmaavat eurooppalaisia, käyvät poliitikot ja erilaiset painostusjärjestöt kiivasta propagandasotaa monikulttuurisuuden puolesta. Suomessa hulluus kulminoituu SPR:n “rasisminvastaiseen viikkoon”, jota vietetään parhaillaan. Irvokkaasti monikulttuurisuus näyttää todellisen luonteensa juuri SPR:n propagandaviikolla, kun Helsingissä käydään oikeutta ulkomaalaisia joukkoraiskaajia vastaan ja Brysselissä surmataan eurooppalaisia.

Valitettavasti monikulttuurisuuden ongelmat eivät poistu maailmaa syleilevällä propagandalla tai sivuuttamalla ongelmat. Bryssel on vasta alkua. Terrorismiongelma on maanpetturipoliitikoiden järjestelmällisen työn tulos.

Huomenna keskiviikkona 23. maaliskuuta Helsingin Narinkkatorilla järjestetään mielenilmaus Brysselin terrori-iskussa kuolleiden muistolle. “Brysselin uhrien muistolle, oman turvallisuutemme puolesta!” -niminen tapahtuma alkaa kello 18.00.

“Kutsumme teidät keskiviikkona 23.3. osallistumaan mielenilmaisuun äskeisen terroriteon uhrien muistoksi ja oman turvallisuutemme puolesta. Euroopan rajat suljettava jihadisteilta! Eurooppa turvalliseksi!”, tapahtuman järjestäjät kirjoittavat. Voit lukea muistotapahtumasta tarkemmin sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/1091395100882725/

 

 

Mielenosoittaminen on hyvä tapa osoittaa solidaarisuutta eurooppalaisille monikulttuurisuuden uhreille. Terrorismin uhka tulee kuitenkin pysymään ja voimistumaan niin kauan kuin sitä ruokkiva poliittinen järjestelmä on pystyssä.

Ainut tapa turvata Suomen ja Euroopan tulevaisuus pitkällä aikavälillä on aktivoitua. Liittymällä Vastarintaliikkeeseen voit rakentaa kanssamme Suomea, joka on turvallinen kaikille suomalaisille: LIITY TOIMINTAAN

 

Toimitus

4 KOMMENTIT

 1. Viime vuosikymmenien terroriteot usein olivat false flag operaatiota. Esimerkiksi voin mainita
  “USA:n terrori-iskut 9/11 v.2001”, “Bostonin maraton, “Charlie Ebdo”, Madridin, Lontoon ja Pariisin terrori-iskut.
  Kaikissa näissä on yhtenevät piirteet:
  – Kohteet valittu niin, että ei ole suurta haittaa; päinvastoin hyöty on suurikin (esim 9/11: Silverstein sai 4,5 mrd vakuutusrahat ja hankalat asbestipitoiset rakennukset puretuksi, Pentagonin 3,2 mrd dollarin hävikki peitetty)
  – Terroristeja ei koskaan saada elävänä julkisen oikeuden eteen
  – Terroristeiksi julistetut surmataan aina niin, ettei tästä jää mitään todisteita kuin vallassaolevien ilmoitus; kuka on kuollut se onkin terroristi
  – Tapahtumaketjun uutisointi on erittäin katkonainen, tunnepitoinen ja yksityiskohtia pimentoon jättävä;
  – Virallinen versio syyllisistä ja tapahtumakulusta on tiedossa heti ja synkronoitu kaikissa valtamedioissa kaikissa alistetuissa maissa; kysymykset ristiriitaisuuksista jätetään huomiotta
  – Terroriteon ansiosta hallitus saa kiristää huomattavasti kansalaisten vapaudet, mikä ei menisi läpi normaalioloissa
  – Väärät mielipiteet korjataan vankilalla
  – Valtamedia lietsoo hysteriaa ja sen aallonharjalla hallitukset saavat aloittaa haluamansa sodat, julistaa poikkeustilan tai muut vastaavat toimet.
  – Terroriongelmaan tarjotaan ratkaisut, jotka hyödyntävät vain NWO:n rakentajia; kuten tänään poliisipäällikkö Kolehmainen ehdotti että muslimiväestö on INTEGROITAVA [eurooppalaiseen] yhteiskuntaan; kukaan ei ehdota muslimien tuonnin rajoittamista. Päinvastoin, terrorismista syytettyjen muslimien tuonti Eurooppaan vain kiihdytetään.

  Aavistan, että ennen pitkää saamme kuulla ehdotukset, “terrorinvastaien sodan” voittamiseksi jokaiselle niskaan on asennettava RFID-tunnistin, jokaiseen autoon GPS-paikannin ja käteisraha on kiellettävä, yms.

  Traagista on se, että valkoiset l. alkuperäiset eurooppalaiset eivät näe näitä false flag operaatioita ja täten ovat täysin ohjattavissa.

 2. Suomen päättäjät ovat pelkkiä selkärangattomia hymisteleviä vätyksiä. Kärkihahmoina Sipilä ja onneton Orpo. Koko miehen olemus kertoo suuresta vätysmäisyydestä.

Comments are closed.