Koti Artikkelit Kansanmurha Brysselissä räjähti – kokoomus huolissaan rasismista

Brysselissä räjähti – kokoomus huolissaan rasismista

7

Tiistaiaamuna Brysselissä tapahtunut terrori-isku sai jälleen kaikki poliitikot ja poliittiset puolueet jakamaan surunvalittelujaan uhreille – näin siitäkin huolimatta, että he itse ajavat politiikkaa, joka mahdollistaa tämän.

Twitterissä kuitenkin herätti kummastusta kokoomuksen päivitys, jossa he ilmaisivat huolensa “rasismista” samassa lauseessa Brysselin terrori-iskun kanssa. “Brysselin rinnalla on muistettava rasismi, jota tapahtuu joka päivä. Etsitään yhdessä #ratkaisujarasismiin #kokoomus”, luki päivityksessä. Kokoomuksen mukaan siis eurooppalaisten joukkomurhaa vakavampi asia on “rasismi”.

Monet suomalaiset tuohtuivat päivityksestä, ja Twitterissä he ovatkin jo julistaneet koko puolueen maanpetturijoukoksi.

UK_kokoomus_bryssel

7 KOMMENTIT

 1. Onneksi en ole äänestänyt Kokoomusta Jyrki Kataisen tultua valtaan ja en tule enää ikinä äänestämään Kokoomusta

 2. Joskus sitä toivoo hiljaa itsekseen, että joku ottaisi ja “radikalisoituisi” ihan aikuisten oikeasti!!

 3. Tuskin rivijäsenetkään tuossa ketkujen puolueessa nyt sentään mitäään sinisilmäisiä ovat. Kykypuolue ei ole myöskään tyhmien kerhon maineessa.

 4. Ylikansallinen kokoomus

  Korporaatioiden asialla – tavallista ihmistä vastaan

 5. Juu, ja pedofiilit eivät nussi lapsia, vaan penikset.

  Ei tällaista paskaa viitsi edes lukea. Tulee vain pahalle tuulelle. Toinen puhuu aidasta ja toinen seipäästä. Yksi perkeleen hullujenhuone tämä koko valtio. Kaikki perverssi, sairas ja tuhoisa yritetään kääntää hyväksi talmudistisen eliitin, heidän lakeijoidensa ja mätäpäiden toimesta.

  Itse vanhana Belgian-kävijänä harmittaa kaupungin tulevaisuus: väestöstä jo 25 % mutaturpia ja joissakin Brüsselin kaupunginosissa porukasta yli 75 % kuranassuja. Olen apostolinkyydillä kaupunkia kierrellyt ristiin ja rastiin. Pohjois-Brüsselin asemalla on hyvä ja pitkä huorakatu. Eikun “ikkunaostoksille” — suosittelen!

  P.S.: Saksassakin on jo alle 5-vuotiaista 60 % paskapärstiä. Huonosti pyyhkii, Eurooppa.

Comments are closed.