Koti Uutisia Helsingin poliisi aloittaa maahanmuuttajien rekrytointikampanjan

Helsingin poliisi aloittaa maahanmuuttajien rekrytointikampanjan

14

UK_Poliisi

Helsingin poliisi aloittaa tehokampanjan maahanmuuttajien rekrytoimiseksi. Syynä Poliisiksi Stadiin -kampanjaan on poliisin huoli liian vähäisestä maahanmuuttajaedustuksesta. Erityisesti somalit ja arabit kiinnostavat kampanjan vetäjiä.

“Rekrytointia tehdään koko ajan ja kaikki hakijat ovat meille erittäin tärkeitä. Tämä kampanja on kuitenkin kohdennettu helsinkiläisnuoriin ja erityisesti maahanmuuttajataustaisiin nuoriin, sillä meille ei tule tällä hetkellä ollenkaan maahanmuuttajataustaisia poliiseja. Helsingissä on laaja somaliyhteisö ja arabiväestön määrä kasvaa jatkuvasti, näiden kulttuurien ja kielten tuntemus olisi todella tärkeää”, kampanjaa vetävä komisario Jarkko Lehtinen kertoi Iltalehdelle.

Rekrytointikampanja on kaupunginjohtaja Jussi Pajusen ja poliisipäällikkö Lasse Aapion ideoima.

Lähde: Iltalehti

Aiheeseen liittyen:

Poliisijohdossa kiistaa katupartioista
Helsingin poliisi teki rikosilmoituksen varovaisuuteen kehottamisesta

14 KOMMENTIT

 1. Hmm… suomalaisten katupartiointi lisääntyy ja samalla poliisi etsii kuumeisesti maahanmuuttajia poliisivoimiin jotta niille voitaisiin antaa poliisin pistoolit..??

 2. Selkeää rasismia valkoista kantaväestöä kohtaan. Erikoinen ajatus poliisilla etteikö vieraan kulttuurin tuntemusta voisi olla kantaväestöllä. Käsittääkseni Suomessa ihan yliopistotasollakin vieraista kulttuureista luennoi geeniperimältään ihan suomalaisiakin professoreita. Ei tarvi olla rättipää tunteakseen rättipäiden kulrtuuria. Somaliloiset nyt ei tee töitä muutenkaan, joten ei niitä poliisin duunikaan kiinnosta. Sossun palkka tulee satavarmasti tilille.

 3. Onneks täytyy osata täydellisesti suomea nii eipä oo syytä huoleen et muhlamia nähdään poliisina ?

 4. Kuulostaa aivan helvetin pahalta. Somalitaustainen konstaapeli varmasti vetää monesti rasismikortin esiin.

 5. Tämä on ihan hyvä lähestymistapa siinä pitää vaan tutkia vähemmistöön kuuluvan poliisin taustat todella hyvin. Jos tässä ruvetaan luistamaan niin kohta on helvetti irti. Hyvänä puolena se että nämä harvat jotka noista yhteisöistä haluavat poliisiksi ovat yleensä itsekin kyllästyneitä tapaan millä oma yhteisö toimii.

 6. Poliisithan ovat jo nyt yhtä puolueellisia kuin olisivat näitä tulokkaita. Muta kai sitten alkaa entistä röyhkeämpi meno. Pianhan niillä on tappo-oikeus ja lupa tappaa. Tarkoitus on saada suomalaisia kiusaamaan ja tappamaan ei-suomalaisia, joilla ei ole kynnystä tuollaiseen, vaan päinvastoin. Ainiin, ulkomailta tulee sitten lisää tarvittaessa kv. poliiseja ja voidaan värvätä apupoliiseja antifasta ja mamuista ilman koulutustakin “kriisin” yllättäessä…

 7. Äsken tuli Tv2:lta A-studio (12.1.16), jossa poliisijohtaja antoi ymmärtää että siviilikatupartiot ovat erikoistarkkailussa paikkakunnilla joissa niitä on alettu pitämään. Ja “omankädenoikeutta” käyttäville tulee kovat tuomiot. ON SE KUMMA että tässä maassa ei ole koskaan saanut puolustaa omaa terveyttään, vaikka juuri nyt on aika kun vieraskulttuurit tulee täysillä tänne. Voin olla varma että jos Pariisi tapahtuisi Helsingin Prismassa, siviili joka ottaisi aseen terroristilta ja pistäisi päiviltä loputkin, saisi luvattomasta aseenkäsittelystä ja tapoista tuomion. USA:ssa sentäs olisi sankari… Mamupoliisi on viimeinen niitti… Isis-isku Suomeen voipi tullakin sitten omalta poliisilta + mamut saa poliisin virkapuvun mallin jonka voi tehdä Isikselle… Varmasti mamut ei edes tartte sitä armeijaa että pääsee poliisiksi… Tervetuloa rasisti-Suomeen… jossa syrjii oma virkakoneisto kantaväestöä.

 8. Suomalaisten pahimman mahdollisen vihollisen edustaja luonnollisesti uhkaa kovilla tuomioilla sellaisia, jotka puolustavat suomalaisia. Epäilemättä rikollisten käsissä olevassa maassa näin tulee käymään

 9. Olen maahanmuuttajataustainen ja olen pitkään tehnyt yhteistyötä poliisilaitoksien kanssa, sekä olen täysin kyllästynyt siihen, miten esim minun maalaiset toimivat täällä ihanassa rauhallisessa maassa. Se käy oikeasti päähän ja olen yksi niistä henkilöistä, joka oikeasti haluaisi poliisiksi, jolloin voisin estää esim meidän maalaisten hölmöilyä!!

 10. Matuja ei tule päästää poliiseiksi tai ylipäätänsä tehtäviin, joissa voi vahingoittaa Suomea.

  Vaikka olisi kuinka kunnollinen matu, niin poliisina hän joutuisi omiensa painostamaksi. Häntä pyydettäisiin katsomaan sormiensa läpi oman ryhmänsä rikoksia. Hänen odotettaisiin kertovat omilleen, milloin poliisi tekee ratsioita. Hän olisi viides kolonna poliisin sisällä.

  Ainoa varma ratkaisu on, että kaikilta matuilta estetään pääsy tehtäviin, joissa he voivat vahingoittaa Suomea. Tämä koskee myös toisen polven matuja. Jos kolmannen polven matu yrittäisi poliisin, niin häneltä, hänen vanhemmiltaan ja isovanhemmiltaan tulisi edellyttää nuhteettomuutta.

  Jos matu näyttää kunnolliselta, puhuu järkevästi ja on elänyt moitteettomasti, se voi olla taqiyyaa.

 11. Asiantuntijat: Suomeen tarvitaan etnisiä ryhmiä edustavia poliiseja
  Joukko virkamiehiä ja muslimeja haki oppia Minnesotasta, jossa somalitaustaisia poliiseja on useita:
  Suomeen tarvitaan sekä somalitaustaisia että muita etnisiä ryhmiä edustavia poliiseja. Helsingin poliisin ennaltaehkäisevän työn johtaja Jari Taponen on tästä entistä vakuuttuneempi palattuaan oppimatkalta Yhdysvaltain Minnesotasta.
  “Minnesotassa on maailman suurin diasporassa elävä somaliyhteisö. Siellä rikollisuus väheni 30 prosenttia sen jälkeen, kun yhteisöön saatiin ensimmäinen somalitaustainen poliisi”, Taponen kertoo.

  HELSINGIN SANOMAT KOTIMAA 27.4.2015
  http://www.hs.fi/kotimaa/a1430018687040

  Että näin se menee..

Comments are closed.