Koti Uutisia Kotimaa Halla-aho puolusteli vaalirahan vuoksi itseään myynyttä perussuomalaista

Halla-aho puolusteli vaalirahan vuoksi itseään myynyttä perussuomalaista

14
Humaltunut Jiri Keronen häiritsemässä itsenäisyyspäivämarssia Helsingissä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on saanut jälleen kovaa kritiikkiä linjauksistaan. Halla-aho on aiemmin määrännyt useita puolueen ja sen nuorisojärjestön jäseniä erotettavaksi erilaisista tehtävistä liian “radikaalin” kansallismielisyyden vuoksi. Tiukka linja ei kuitenkaan koske puolueen kulttuurimarxisteja, kuten oululaista Jiri Kerosta.

Keronen sai näkyvyyttä Seiska-lehdessä ilmoitettuaan keräävänsä vaalirahaa myymällä itseään. Keronen julisti sosiaalisessa mediassa julkaisevansa rivoja alastonkuvia itsestään vastineeksi 10 000 euron vaalirahalahjoituksesta.

Saatuaan toivomansa rahasumman Keronen lunasti lupauksensa ja Seiskan sanoin “esitteli sukukalleuksiaan netissä härskissä alastonkuvassa”. Kuva poistettiin pian julkisuudesta.

– No jos kerran heität, että antakaa mulle sen verran rahaa ja näytän mun peniksen – ja sitten tavoite täyttyy – niin olisin aika uskomattoman nössö, jos en olisi niin tehnyt. Sehän olisi tuntunut huijaukselta, Keronen kommentoi Seiskalle.

Tempaus suututti monet puolueessa toimivat kulttuurimarxismin vastustajat. Tyytymättömyys kärjistyi, kun puoluejohtaja Halla-aho asettui Kerosen puolelle kutsuen tätä “hienoksi mieheksi”.

“Lukuisista örveltäjistä [Kerosen] erottaa se, että hänellä on myös oikeaa annettavaa liikkeellemme”, Halla-aho totesi, millä hänen tulkittiin viittaavan puolueen etnonationalisteihin eli aitoihin kansallismielisiin.

Halla-ahon tuorein uhri on pohjoissuomalainen Matti Haapala, joka on ottanut näkyvästi kantaa rotumuukalaisten maahanmuuttoa ja esimerkiksi homolobbausta vastaan. Puoluejohto pakotti Haapalan perumaan vaaliehdokkuutensa liiallisen kansallismielisyyden vuoksi. Samalla puoluejohto kuitenkin vannoo tukeaan Kerosen kaltaisille kulttuurimarxisteille.

Lähteet: Seiska, Lapin Kansa, Twitter

14 KOMMENTIT

 1. Keronen myi itseään? 😂 Ei kai tolle en vitun ruma näätä kelpaa edes ilmaiseksi mummoille. Ei helvetti mikä persreikä. Myötähäpeä.

  • Kuka antoi rahaa tolle helvetin limanuljaskalle? Perusjuntit ovat yksi iso vitsi. Toi kalanaama on oiva johtaja tolle pelleporukalle.

 2. Vittu mitä paskaa! Voi vittu mitä huoraamista – Keronen oli jo persu aikoinaan nuorena. Lokka ja Kuru on tän irvikuvan frendejä. Ihme kun liima ja kukkaporukka Piraatit ei riittäneet tälle nulikalle – Ainiin mut on kiva esiintyä kansallismielisten porukoissa kun vaan ei oo natsi. Valeoppositio näkyy olevan kasvavaa.

  • Shlomo, älä sytytä pyhää sotaa Lokkaa vastaan. Lokka ei ole uhka kansallissosialisteille eikä kansallismielisille. Lokka teki paljon Systeemin valheiden paljastamiseksi, tämä pahasti ärsyttää valittuja ja globalisteja.

   Jutikoiden ikivanha strategia ja taktiikka on synnyttää eripuraa KS/KM liikkeiden välillä. Siitä voi Shlomon tunnistaa.

   • Keronenkin voi olla hyödyllinen, jos käsitellä ja prosessoida oikein.
    Ainakin 10 litraa biodieselia ja 15 kg mineraali ja 15 kg orgaanista lannoitetta.

    • Moni on ajanut miinaan tai teki paljon pahempaakin, kuten esimerkiksi allekirjoittanut. Koska totuus ei löydy ihan hetkessä kun se on peitetty monilla kerroksilla valheita, ja tekevälle sattuu. Ja totuutta etsivälle.

     Näyttää siltä, että Lokan miinan astumiset (kuten mainitsemasi Jukka Wallin on avoimesti hmm… exkrementti) eivät ole mitään tuoretta vaan ovat “pluskvamperfektia”. Sen sijaan mitä näin omin silmin noin 1½ vuoden aikana (en seurannut koko ajan) ei anna syytä pitää Lokkaa millä lailla PVLn vihollisena. Jos Lokka pääsee EU-parlamenttiin, mielestäni se on yksiselitteisesti positiivinen asia, koska Lokka ei ole ostettavissa ja koska hän on sanan vapauden puolesta ja kansanvaihtoa vastaan.

     Lisäksi tärkeä todiste: aina kun et ole varma jostakin – katso mitä mieltä asiasta ovat jutikat? Junes Lokka aiheuttaa hallitseville jutikoille, kansanpettureille, PolPolle ja kulttuurimarxisteille hyvinkin paljon harmia. Jutikoiden reaktio se on poliittinen kompassi joka ei petä koskaan! joten se on riittävä peruste pitää Junes Lokka liittolaisena tässä poliittisessa tilanteessa.
     Kuru allekirjoitti “Kansan Yhtenäisyys” r.y. kannatuskortin; muuta en tiedä hänestä ja tämä on Kurun jalomielinen teko joka kertoo jotakin miehestä.

     Shlomot jatkuvasti yrittävät hajottaa jokaisen KM/KS liikkeen, olkaa siis varovaisia.

     • Eikös nuo ylempänä mainitut Lokka ja Kuru ole täysin selviä valeoppositioita.

      Tämän artikkelin kirjoittajallakin mielenkiintoisia newspeak-sanavalintoja, kun tekstiin mahdutetaan jo valtamedia approved “etnonationalisti”. Vieläpä niinkin luotaan työntävässä yhteydessä, kuin: “…millä hänen tulkittiin viittaavan puolueen etnonationalisteihin eli aitoihin kansallismielisiin.”

     • Lokka on ihan ansioitunut kansalaisjournalisti ja trolli. Kuru taas tiedostaa rotu- ja juutalaiskysymyksen ja on näistä myös julkisesti usein puhunut suositussa Monokulttuuri-ohjelmassa.

      En siis kumpaakaan luokittelisi valeoppositioksi, mutta Junesia en ota niin vakavasti.

     • Jos valeoppositio ei osaa olla lähellä ja tuttavallinen, niin ei se ikinä valeoppositio voi ollakaan.

      Tämän kommentteissa mielenkiintoinen linkki:

      https://www.vastarinta.com/haastattelussa-tuukka-kuru/

      Lokan kohdalla taas hänen lämpimät välinsä, nyt jo edesmenneeseen turkulaiseen kansallismielisten jymäyttäjään, pitäisi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa.

 3. Jussi Halla-aho ja muut persut yrittävät epätoivoisen hysteerisesti tehdä pesäeroa ns. “äärioikeistoon”, sillä jo nyt muut valtapuolueet ja valtamedia asemoivat persut vähän mutkia oikoen “natseiksi”, koska he julkeavat arvostella haittamaahanmuuttoa ja tekemällä “politiikkaa” muslimien lasten raiskauksilla tuomalla ne esiin sormi pystyssä, tyyliin: “Mitäs me sanoimme!” Mutta eihän tuon itsestään selvyyden paljastaminen ole ollut sen kummempi temppu kuin kertoa, että aurinko laskee länteen.
  Sanottakoon persuista mitä hyvänsä, niin ottaen huomioon Suomen poliittisen kentän laidasta laitaan, niin edm. puolue on edes jotenkin nieralla samalla tavalla kuin Ruotsissa Ruotsidemokraatit, jotka sikäläisen sekopäityneen yhteiskuntailmapiirin mukaan edustavat suoraan alenevassa polvessa Heinrich Himmleriä (1900-1945).

 4. Ehkä Kerosen olisi ollut viisaimpaa mainostaa seiskassa että avustuksia vastaan pitää prinssinakin visusti pöksyissään.

Comments are closed.