Koti Uutisia Sionismi Juutalaisesta vaalirahasta kirjoittanut amerikkalaispoliitikko poisti viestinsä

Juutalaisesta vaalirahasta kirjoittanut amerikkalaispoliitikko poisti viestinsä

1

Yhdysvaltojen juutalaislobby on jälleen onnistunut hiljentämään yhden poliitikon, joka erehtyi puhumaan ääneen sionistien ylivallasta Amerikan vaalirahajärjestelmässä. Asiasta uutisoi kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattajiin lukeutuva Jewish Telegraphic Agency.

Kongressiedustaja Ilhan Omar nosti helmikuun alussa esiin juutalaisten roolin Amerikan vaalirahajärjestelmässä. Tästä raivostuneena niin demokraatti- kuin republikaanipuolueenkin eliitti vaati Omaria syömään sanansa ja eroamaan tehtävistään.

Amerikan valtapuolueet ovat täysin riippuvaisia vaalirahoituksesta, ja juutalaiset ovat olleet vuosikymmenten ajan maan tärkeimpiä vaalirahoittajia. Esimerkiksi edellisissä presidentinvaaleissa viisi Hillary Clintonin tärkeintä rahoittajaa olivat kaikki juutalaisia. Rahoittajat ovat muun muassa varmistaneet, että Yhdysvaltojen johtajat ovat ajaneet aggressiivista sionistista ulkopolitiikkaa Lähi-idässä huolimatta sotien aiheuttamasta taloudellisesta ja sosiaalisesta tuhosta amerikkalaisille veronmaksajille.

Vaikka sanomalehdet erityisesti Israelissa puhuvat täysin avoimesti juutalaisten ylivallasta Amerikan vaalirahajärjestelmästä, on aihe länsimaissa tabu. Länsimaissa asuvat sionistit pelkäävät, että juutalaisten vaikutusvallan käsittely julkisuudessa voi lisätä ”rasismia” ja ”antisemitismiä”.

Ensimmäistä vuotta kongressissa työskentelevä Omar kirjoitti muutama viikko sitten Twitteriin, että Amerikan suurin sionistilobbausjärjestö AIPAC lahjoo lainsäätäjiä, jotta nämä tekisivät Israel-myönteisiä päätöksiä. Jewish Chronicle -lehti uutisoi hiljattain, että Yhdysvallat on nostamassa vuotuisia lahjoituksiaan juutalaisvaltiolle 200 miljoonalla dollarilla yhteensä 3,3 miljardiin dollariin.

Vaikka Yhdysvallat lahjoittaa jatkuvasti veronmaksajien rahaa ilmaiseksi Israelille, synnytti Omarin viaton kannanotto myrskyn. Kukaan ei tosin kyseenalaistanut sitä, etteikö Omar olisi puhunut totta; ongelma oli se, että tietyistä totuuksista ei saa puhua julkisuudessa.

Muun muassa juutalaisten vaalirahoittajien tuesta riippuvaisen Hillary Clintonin tytär Chelsea Clinton vaati Omaria pyytämään välittömästi anteeksi, vaikka he ovatkin puoluetovereita. Ammattipoliitikon kovasta palkasta nauttiva Omar päättikin lopulta pelastaa uransa syömällä sanansa, ylistämällä ”juutalaisia liittolaisiaan” sekä tuomitsemalla ”antisemitismin kivuliaan historian”.

Nyt Omar pyrkii miellyttämään juutalaisia entistä ahkerammin. Hän päätti tällä viikolla poistaa kuohuttaneet viestinsä kokonaan verkosta. Kaikki sionistit eivät vieläkään ole vakuuttuneita. Republikaanijohtaja Ronna McDaniel esimerkiksi kirjoitti, ettei viestien poistamisen muuta sitä tosiasiaa, että Omar tukee edelleen “antisemitististä” BDS-liikettä, joka pyrkii parantamaan palestiinalaisten humanitaarista tilannetta miehitetyillä alueilla.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

1 KOMMENTTI

  1. Valistuneissa ja asioita seuraavissa eurooppalaisissakin piireissä on tiedossa se julkinen salaisuus siitä, mitä Yhdysvaltain juutalaiset touhuvat maan poliittisessa kentässä lahjusrahoineen. Amerikan Yhdysvallat ei ole ollut enää WWII jälkeen itsenäinen valtio, vaan Israelin ja juutalaisten sätkynukke ja “taistelukoira”, joka usutetaan aina sellaisen valtion kimppuun, joka uhittelee Israelille.
    Suhdetta voisi verrata samaan kuin Suomen ja Neuvostoliiton YYA-sopimus poliittisinen liturgioineen oli runsas 40-vuotta sitten. Juutalaiset ovat kuin syöpä terveessä ruumiissa, joka tuhoaa sen elimen (valtion) johon se iskee ja lähettää vielä uhrin lopulta tappavia etäispesäkkeitä.

Comments are closed.