Koti Artikkelit Haastattelussa ukrainalainen vallankumouksellinen

Haastattelussa ukrainalainen vallankumouksellinen

28

ukraina2

Olemme viime viikkoina uutisoineet tiuhaan Ukrainan suurmielenosoituksista. Radikaalien kansallismielisten roolia käsiteltiin hiljattain artikkelissa “EU-myönteinen nationalismi – mitä se on?“. Nyt jopa suomalainen valtamedia myöntää, että parasta vastarintaa Ukrainan kaduilla osoittavat rotutietoiset kansallismieliset. Kansallisen Vastarinnan toimitus otti yhteyttä ukrainalaiseen toveriin ja pyysi lisää tietoa tapahtumista sekä vallankumouksellisten tavoitteista!

Kansallinen Vastarinta: Suomen valtamedia antaa ymmärtää, että mielenosoituksissa on kyse EU-myönteisyydestä ja Ukrainan hallituksen sekä Venäjän vastustamisesta. Mikä oikeasti motivoi mellakoitsijoita?

Denis Kovaljov: Marraskuun alusta lähtien ainoastaan radikaalit kansallismieliset ovat olleet aktiivisesti mukana kaikissa protesteissa. Tavoitteemme on taistella poliittista diktatuuria vastaan sekä kääntää suurmielenosoitusten kehitys kansallismielisille hyödylliseen suuntaan. Siksi kansallismieliset perustivat Oikean sektorin. Ukrainalaisvastainen valtapuolue Alueiden puolue ei anna ukrainalaisten elää rauhassa, joten me emme anna sen enää hallita elämäämme!

Alussa protestit olivat suurilta osin EU-myönteisiä, sillä ukrainalaiset tahtovat elää “eurooppalaisessa” valtiossa, jossa laki, ihmisoikeudet ja vapaa matkustaminen vallitsevat. Joulukuun alusta lähtien Ukrainan poliisin Berkut-erikoisjoukot iskivät tylysti Kiovan keskusaukiolla. 100–300 nuorta mielenosoittajaa joutui pakenemaan turvaan paikalliseen kirkkoon. Poliisit pahoinpitelivät ja ampuivat heitä alueilla, joilla ei ollut turvakameroita.

Tuhannet ukrainalaiset ovat yrittäneet iskeä presidentti Janukovitšin vallan symbolia, hallituksen rakennuksia, vastaan. EU-myönteiset poliittiset johtajat, kuten Arseni Jatsenjuk ja Vitali Klitško tuomitsivat pian hyökkäykset ja kutsuivat iskijöitä “provokaattoreiksi”. Nyt euromyönteisistä mielenosoituksista on kuitenkin kehkeytymässä todellinen kansallinen vallankumous. Muutos tapahtui joulukuun alun ja tammikuun 16. päivän välillä. Tammikuun 19. päivä kansallismielisille tarjoutui merkittävä tilaisuus: monet opposition edustajat ymmärsivät viimein, ettei puoluepoliitikkojen kauniilla sanoilla ole merkitystä. He liittyivät Oikean sektorin kansallismielisiin vallankumouksellisiin. Vasta 19. päivä alkaneiden suurmielenosoitusten synnyttämä kehitys on pakottanut rosvohallituksen neuvotteluihin. Vain idiootti uskoo kuitenkaan neuvotteluihin enää tässä vaiheessa. Ainoa kieli, jota rikollinen hallituksemme ymmärtää, on kansallisen vallankumouksen kieli.

ukraina1

1488-numeroyhdistelmä on kunnianosoitus Arjalaiselle Vastarintaliikkeelle.
1488-numeroyhdistelmä on kunnianosoitus Arjalaiselle Vastarintaliikkeelle.

KV: Mikä motivoi kansallismielisiä osallistumaan mielenosoituksiin?

DK: Eri kansallismieliset ryhmät todellakin ottavat osaa mielenosoituksiin. Vallankumouksellinen Oikea sektori on koonnut riveihinsä jäseniä järjestöistä kuten Tryzub, Social-National Assembly sekä UNA-UNSO. Mukana on myös paljon ultria (jalkapallokannattajia). Pian Oikeasta sektorista tuli mielenosoituksen tärkeimpiä toimijoita. Sen päätavoite on kansallinen vallankumous ja ukrainalaisvastaisen rikollishallituksen syrjäyttäminen. Eri järjestöt taistelevat yhteisen tavoitteen puolesta.

KV: Entä mitä tapahtuu protestien jälkeen?

DK: Mielenkiintoinen kysymys! Protestien jälkeen taistelumme nousee uudelle tasolle. Silloin meidän ukrainalaisten täytyy vihdoin peitota vihollisemme keinolla millä hyvänsä. Joko voitamme tai meidät tuhotaan! Ukrainan kansallismieliset vetoavat nyt oppositiopuolueisiin, kansalaisjärjestöihin sekä Avtomaidan-aktivisteihin, jotta kansannousu vapaan Ukrainan puolesta jatkuu. Kaikki protestien tärkeimmät toimijat ovat hyväksyneet selvän poliittisen ohjelman, jolle taistelumme täytyy perustua:

1. Tavoitteenamme on taistelu kansallisen vallankumouksen puolesta. Tahdomme tuhota nykyisen oligarkkien rikollisvaltion ja sen rakenteet. Korvaamme ne rakentamalla ukrainalaiseen kansalaisdemokratiaan, vapauteen, hyvinvointiin ja oikeuteen perustuvan järjestelmän.

2. Ukrainalaisvastaiset viranomaiset ovat menettäneet asemansa lainvalvojina. Elämme miehitetyssä valtiossa, ja kansalaisten tulee vastustaa viranomaisten määräyksiä.

3. Janukovitšin ja Azarovin hallitus edustaa vierasta miehittäjää, eikä sen päätöksillä tule olla valtaa Ukrainassa.

4. Maamme nykyiset tuomioistuimet, sisäministeriö, turvallisuusviranomaiset ja syyttäjänvirasto eivät työskentele kansan edun hyväksi. Ne palvelevat vallassa olevaa rikollisryhmää, eikä niillä näin ollen ole legitimiteettiä. Ne täytyy syrjäyttää.

ukraina4

5. Raha pitää lahon valtiomme pystyssä ja mahdollistaa kansalaisten ahdistelun. Siksi verojen maksaminen on synti Ukrainaa vastaan ja se täytyy lopettaa heti.

6. Vallankumouksellinen hallitus täytyy perustaa ja sen johto valita kansallisessa kokouksessa Kiovassa. Monet kaupungin hallinnollisista rakennuksista ovat jo kapinallisten hallussa.

7. On perustettava kansallinen vaalikomissio ja järjestettävä vaalit Kiovan pormestarista sekä kaupunginvaltuustosta.

8. Vallankumouksellisten tulee pystyä puolustautumaan ja hyökkäämään. Oikean sektorin puolustusrakenteiden pohjalle on rakennettava Ukrainan kansalliskaarti, joka toimii vallankumouksellisina asevoimina, turvallisuuspalveluna sekä poliisina. Kansalliskaartin jäsenille on vallankumouksen jälkeen myönnettävä tiettyjä oikeuksia sekä asianmukaiset vakuutukset. Heidän turvallisuutensa ja hyvinvointinsa on turvattava.

9. Kiovan jälkeen valta on vakiinnutettava myös Ukrainan maakunnissa.

10. On perustettava vallankumouksellinen verotusjärjestelmä palvelemaan uutta hallintoa. Kansainväliseen yhteisöön on vedottava, jotta se tunnustaa Ukrainan uuden kansallisen hallituksen sekä maan vallankumouksellisen lautakunnan.

11. Vihollinen on tunnistettava. Kaikki, jotka yrittävät tukahduttaa vallankumouksen ja muuttaa sen loputtomiksi neuvotteluiksi, myönnytyksiksi tai rauhanpuheeksi, hyökkäävät kansaa vastaan. He ovat pettureita, joita täytyy rangaista vallankumouksellisten lakien mukaisesti. Nykyisen rikollishallituksen kanssa ei tulla tekemään kompromisseja!

KV: Kuinka poliisi on kohdellut kansalaisia?

DK: Viranomaiset ovat tuskissaan ja nurkkaan ahdistettuja, joten he ovat alkaneet toimia epätoivoisesti. Janukovitšin rikollishallitus käyttää ukrainalaisnuoria tykinruokana. Vastoin tahtoaan palvelukseen pakotetut nuoret miehet joutuvat epäinhimilliseen asemaan ihmiskilveksi kapinallisten ja ukrainalaisvastaisen rikolliseliitin väliin. Tavallisten poliisien rivistöjen takana piilottelevat Berkut-erikoisjoukot. He ovat hyvin ruokittuja ja koulutettuja sikoja, joita hallitus käyttää iskujoukkoina kansaa vastaan.

ukraina 3

ukraina8

KV: Kiitos haastattelusta!

DK: Eipä kestä!

Parhain terveisin,
Denis Kovaljov – ukrainalainen kansallismielinen!

 

P.S. Jakakaa tätä videota:

Toimitus

28 KOMMENTIT

 1. Todella mielenkiintoinen haastattelu!

  Toivottavasti samanlainen kansannousu toteutetaan mahdollisimman pian myös täällä Suomessa.

  • Kun sanot “samanlainen kansannousu”, tarkoitatko että samalla tavalla kuin nyt Ukrainassa myös Suomessa “kansannousu” olisi organisoitu, suunniteltu, rahoitettu, varustettu, tuettu yms. juutalaisten bankstereiden toimesta?

   • Järkyttävää lasten ja naisten lahtausta!! Todellakaan en toivo samanlaista ‘vallankumousta’ Suomeen. Siviilejä teurastetaan urakalla ja voin vain kuvitella juutalaisten iloa kun valkoiset saadaan hävitettyä, yksi kerrallaan!!

 2. Huhujen mukaan jalkapallofanit ympäri eurooppaa suunnittelevat Ukrainaan lähtöä.

 3. Arabikevään säärintama on saavuttanut Euroopan ja muuttunut raivoisaksi talvimyrskyksi, toverimme ukrainassa voivat vain voittaa. Ja vaikka he eivät voittaisi, heidän esimerkkinsä tulee olemaan malli muulle euroopalle toimia. Brysselin eliitti ei vielä ole tajunnut nyt virinnyttä tuulta, mutta hetken kuluttua vimmainen myrsky repii ovia ja ikkunoita.

  Sillä sodan talossa on alkanut tuulla, nyt vaimea henkäys vain liikuttaa seinävaatteita ja verhoja mutta täysimittainen taifuuni on jo saanut kasvuvoimansa.

 4. Tilanne Ukrainassa on mutkikkaampi ja ristiriitaisempi kuin tästä haastattelussa annetaan ymmärtää. Totta on, että vallassa on korruptoitunut hallinto, mutta yhtä totta että se on vaaleilla valittu. Vaalit on v.1915 joten rikollinen hallinto olisi poistettu ilman verenvuodatusta silloin. Ketkä hyötyvät sisällissodasta nyt? Ketkä häviävät? Miettikää tätä jos pystytte.
  Faktan on, että Ukrainan talous on täysin riippuvainen Venäjästä eikä mikään muutosta tässä ole näköpiirissä, koska ilman kaasutoimituksia Ukrainan raskas teollisuus lopullisesti pysähtyy ja sitä kaasua ei saa Euvostoliitolta eikä mistään muualta.

  Kolmesta opposition johtajista (Klichko, Jaicenjuk, Tjagnibok) kaksi ensin mainittua ovat juutalaisia. USA ja EU avoimesti tukevat tätä “vallankumousta”, V.Nyland ja McCain http://inotv.rt.com/2013-12-16/Sky-News-Senator-Makkejn-stal kävivät paikan päällä tukemassa “vallankumouksellisia”, EUn Ashton tulossä tänään. Luuletteko te kansallismieliset suomalaiset että juutalaiset ja niiden sätkynuket ovat samalla asialla kuin ukrainalaiset kansallismieliset 14/88 aktivistit? Älkää luulko!

  Ukrainalaisia kansallismielisiä käytetään nyt hyväksi tässä “vallankumouksessa” ei ole pientäkään epäilystä. Heti kun he pelaavat roolinsa loppuun ne hävitetään armotta. Valitettavasti aivan liian monet kansallismieliset näkevät vain pintaa, hyvin paikallisesti ja erittäin lyhyellä tähtäimellä; näkemättä isoa kuvaa ja suuria liikkeitä; tässäkin haastattelussa se 11-kohdan ohjelman paikallisuus pistää silmiin.

  Globaalinen rahajärjestelmä saavutti velkasaturaation ja sen seurauksena läntinen talous on romahduspisteessä; tästä ei ole muuta ulospääsyä kuin “resetointi” – sodalla. Todennäköisesti Ukraina jakautuu kahtia ja se tapahtuu verisesti ja täten juutalaisten tavoite toteutuu jälleen kerran: valkoiset taistelevat keskenään kolmannessa maailmasodassa.

  • Leolla on yleensä sivujen mielenkiintoisimmat kommentit ja hyviä näkökulmia, joten hyvä, että keskustelua syntyy!

   Se on varmasti selvä, että mielenosoitusten takana on todella likaisia rahoittajia ja myös juutalaisia. Ei kai haastattelussakaan kiistetty sitä, ettei kyseessä ole pelkän “1488”-porukan toiminta? Kukaan ei myöskään luule, että amerikkalaiset lobbaajat ovat samalla asialla kuin nyt poliiseja vastaan taistelevat kansallismieliset, vaikka kummatkin tahot haluavat kaataa nykyhallituksen.

   Tahtoisin oikeastaan tietää, mitä Leo sinun mielestäsi kansallismielisten tulisi tehdä. Pysyä puolueettomana? Puolustaa järjestelmää? Kuten haastateltavakin tuossa sanoi, niin kansallismielisten tavoitteena on kääntää mielenosoitusten suunta heille otolliselle kurssille. Eli kaapata mielenosoitukset, käyttää levottomuuksia hyväksi. Varmasti vaarallinen suunnitelma, varsinkin kun länsivaltiot ovat hyvin kiinnostuneita Ukrainasta tällä hetkellä, mutta mielestäni kansallismieliset ovat täysin oikealla asialla.

   Jos kansallismielisten valta jatkaa kasvuaan, niin varmasti tulevaisuudessa siintää sissisota, mutta sitä varten monet puolisotilaalliset järjestöt ovat Ukrainassa harjoitelleetkin jo vuosia.

   Eli tahtoisin tietää, mitä Leo (ja muut mielenilmaisuihin skeptisesti suhtautuvat) ehdottaisivat kansallismielisille vaihtoehtoiseksi toimintamalliksi.

   • Ukraina on hajoamispisteessä aivan Jugoslavian hajoamisen/hajottamisen käsikirjoituksella. Maan rajat vedettiin NL:n aikana voimakkaiman oikeudella ja ne rajat on kaikkea muuta kuin luonnollisia rajoja.
    Kielillisesti jako:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f8/Map_of_Ukrainian_dialects_en.png
    Kielen lisäksi kansallisuudet: ukrainalaisia, venäläisia, rusinit (Rutenia), halitsialaisia, ja muut – se on ruutitynnyri.
    http://oko-planet.su/uploads/posts/2012-10/1351379092_ethnoukraina.jpg
    Venäjää äidinkielenä pitävien osuus:
    http://ic.pics.livejournal.com/oleg_leusenko/26655385/1467001/1467001_600.png
    Kieli jolla tehdään Google-haut:
    http://cs312531.vk.me/v312531359/73be/O_uVH08wpnk.jpg
    Uskontokunnat: ortodoksit (useita sorttia), katoliset (useita), protestantit, juutalaiset ja muut – kaikki vihaavat toisiaan:
    http://ukrmap.su/program2009/uh11/Maps/11_10_2.jpg
    Lisäksi on poliittinen jako! (viimeiset vaalit):
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/27/Ukraine_ElectionsMap_Nov2004.png/1024px-Ukraine_ElectionsMap_Nov2004.png
    Ja päälle Venäjän laivaston tukikohta Krimin niemimaalla (se muuten lahjaksi annettu Ukrainalle v.1954).
    Tämä konflikti todennäköisesti päättyy veriseen sotaan, johon tulevat osallistumaan isommat pelaajat, ja alkaa sellainen taistelu rauhan puolesta, että ei jää kiveä kiven päällä.

    Miten Ukrainan hajoaminen palvelee kansallismielisiä ukrainalaisia?
    Nykyisessä Ukrainassa heillä on mahdollisuudet toimia – mutta jaetussa sekä Euvostoliitto että Venäjä hävittävät näitä kansallismielisiä ENSIMMÄISINÄ (turvallisuusriski, tutkikaa miten kävi Anarkisteille ja “Sosialistit-Vallankumoukselliset”-puolueelle ns. “venäläisessä vallankumouksessa” v.1917. Samaa odottaa nyt ukrainalaisia kansallismielisiä jotka sotkeutuvat tähän juutalaisten junailemaan Ukrainan räjäyttämiseen ja (aivan turhan) sodan sytyttämiseen. Pään amputoinnilla ruttoa ei paranneta.

    • Paljon hyviä pointteja. Se kuitenkin jäi auki, tulisiko kansallismielisten taistella mielestäsi mellakoitsijoita vastaan hallituksen puolella vai pysyä erossa koko touhusta? Sekin on hyvä muistaa, että Ukrainan hallitus ja paikallistason poliitikot vainoavat radikaaleja kansallismielisiä ja tekivät sitä jo ennen mielenosoituksia; ainakin Social-National Assemblyllä on paljon porukkaa käsittääkseni linnassa.

     Eli jos kansallismieliset ukrainalaiset eivät koe, että nykyvaltiossa voi toteuttaa kansallissosialismia, minkä lisäksi valtion turvallisuuskoneisto hengittää niskaan, niin mitä tehdä? Odottaa kymmeniä tai satoja vuosia tilanteen parantumista ja auttaa virkavaltaa tukahduttamaan protestit? Niitä juutalaisia on paljon hallituksen puolellakin.

     Mielestäni sisällissotakin on parempi vaihtoehto kuin jatkaa elämää polvillaan. Voi olla, että hallitus, länsi tai Venäjä tuhoavat vastarinnan tai rampauttavat sen vuosiksi, mutta onko alistuminen sitten parempi vaihtoehto? Kuinka sinä toimisit, jos asuisit Ukrainassa?

     • Kansallissosialistien mahdollisuus on vain siinä, että he onnistuvat levittää aatetta kansalle ja kansa herää tälle jalolle aatteelle. Ei ole sattuma, että NSDAP:n motto oli: Herää Saksa! Siksi pidän viisaana nykyistä SVL:n linjaa: valistaminen ja aatteen levittäminen. Vaatimus olla valmiina taisteluun (siis ihan oikeaan taisteluun, kaikin asein ja keinoin, kun sen aika vääjäämättä tulee) – se sisältyy levitettävään sanomaan.

      Tässä nimenomaisessa juutalaisten junailemassa konfliktissa mielestäni ukrainalaisten kansallissosialistien ei pitäisi olla osallisia, koska EU:n kosher-rutto ei ole parempi kuin Janukovichin gangstereiden kolera. Sen sijaan sekasortoista tilannetta voidaan käyttää hyväksi järjestämällä siellä oman KS-leirin ja mielenosoitukset, jossa marssia (mieluiten univormussa), kurinalaisesti järjestyksessä, Ukrainan ja omia lippuja kantaen, Ukrainan kansallislaulua ja omia lauluja laulaen, KS-mottoja kovaäänisiin julistaen, lentolehtisiä jakaen ja kansalaisten kanssa keskustellen (agitprop), väkivaltaan vain vastaten. Unkarilaiseen Jobbikin tapaan tulee näyttää kansalaisille (joita on vuosikymmeniä peloteltu “fasisteilla” ja “natseilla”), että tämä KS-järjestö ei ole huligaaneja eikä se ole juutalaisten sätkynukke – vaan se edustaa vastuullisia ja luotettavia patriootteja sekasorron keskellä.

      Tämä juutalaisten junailema “vallankumous” ei kestä pitkään, edessä on joko vaalit v. 1915 tai sisällissota ja Ukrainan hajoaminen vähintään kahteen osaan. Tähän ukrainalaisten KS on valmistauduttava (oma SturmAbteilung luoden), eikä pilata mainetta aivan turhissa kahakoissa, joissa KS-aatetta ei edistetä millä lailla.

      Oma tie, ilman kompromisseja perusvihollisten kanssa l. aatteen puhtauden vaaliminen – tämä tie voisi viedä KS eteenpäin.

      Mielestäni ukrainalaiset KS tekivät kohtalokkaan virheen, kun liittoutuivat vihollisen kanssa (ja vielä niin naiivisti, että odottavat apua/tunnustusta Euvostoliitolta!).

 5. Kiitokset mielenkiintoisesta artikkelista sekä oivallisista kommenteista. Ukrainassa on nyt, kuten yleensäkin sisäisissä kriiseissä useita hyvin erilaisia ryhmittymiä, joilla kaikilla on varmasti täysin erilaiset tavoitteet lopullisen ratkaisun osalta. Tilanteen tekee hämmentäväksi se, että kriisin eskaloituessa kaikilla ryhmillä vaikuttaa olevan samankaltainen tavoite, eli vallassa olevan hallinnon kaataminen. Tässä vaiheessa useat ryhmittyvät voivat vielä toimia yhteistyössäkin. Mikäli vallitsevan järjestyksen kaatamisessa onnnistutaan seuraa yleensä vallankumouksen kriittisin vaihe, kun erilliset ryhmittymät alkavat taistelemaan toisiaan vastaan siitä, että minkä ryhmittymän linjasta tulee uusi vallitseva hallintomalli.

  Tältä pohjalta Ukrainan tapahtumat saattavat toimia mallina Euroopan muille kansallismielisille, miten vastaavissa kriisitilanteissa kannattaa ja on edullisinta toimia. Ukrainan tapahtumien kulkua kannattaa seurata ja ottaa opiksi.

 6. Taistelemme gangsteri hallinnon ukrainan Ukrainaa. Se on meidän kansallinen vallankumous! Слава Україні! – Героям слава!

  • Vastaisitko hyvä Denis näihin käytännön kysymyksiin, ei iskulauseilla pliis:

   1. Ketkä rahoittavat tämän teidän “kansallisen vallankumouksenne”? (tämän luokan “vallankumous” maksaa ainakin pari miljoonaa per päivä ja vaatii satojen ammattilaisten työpanosta logistiikan ja materiaalihuollon varmistamiseksi).

   2. “Opposition” kolmesta johtjasta kaksi (Jacenjuk ja Klichko) ovat juutalaisia – miten selität tämän kosher- yliedustuksen ukrainalaisten vallankumouksessa?

   3. Miksi “kansallinen vallankumous” saa poliittista tukea juutalaiselta Victoria Nuland’ilta, joka on korkeassa virassa sekä USAn ulkoministeriössä että NATOssa ja on avoimesti sionistinen aktivisti?

   4. Miksi USA:n senaattori MacCain ja Arnold Schwartzenegger (Kalifornian kuvernööri) tukevat tätä “kansallista vallankumousta”?

   5. Miksi Euroopan Unioni tukee tätä “kansallista vallankumousta”?

   6. Miksi läntinen massamedia, joka on todistettavasti juutalaisten omistuksessa, tukee tätä “kansallista vallankumousta”?

   7. Mikäli gangsteri Janukovich on niin vihattu kansalaisten keskuudessa, hän varmasti häviää vaalit ensi vuonna – eikö olisi järkevää olla suistamatta Ukrainaa veriseen sisällissotaan nyt?

   Jos kansallinen vallankumous “voittaa”, ja lisäksi tapahtuu sellainen ihme, että sisällissota ei syty (minun päähän kyllä tämä ei mahdu):

   8. Kuvitellaan, että Klichko ja Jcenjuk pääsevät valtaan. Minkälaista poliittistä asemaa he, juutalaisina, tarjoavat kansallismielisille ukrainalaisille?

   9. Uskotko, että EU aloittaa elintärkeät subventoidut (l. ilmaiset) kaasutoimitukset Ukrainalle Venäjän kaasutoimituksien korvaamiseksi?

   10. Mitkä ovat ne ukrainalaiset tuotteet, jotka olisi mahdollsta valmistaa uudessa Ukrainassa ja viedä EUn alueelle? (nyt ei näy yhtäkään, siksi on pakko kysys koska Venäjän markkinat menevät kiinni 100% varmuudella).

   Kysymyksiä kyllä olisi enemmän, mutta näin aluksi riittävät nämä.

   • Eiköhän se nyt ole kaikille selvää, että vallankumousta rahoittamassa on juutalaisia ja muista kyseenalaisia tahoja. Kansallismieliset ovatkin paikalla kääntääkseen mielenosoitukset itselleen parempaan suuntaan. Monilla on varmasti nyt tai ei koskaan-asenne ja nämä mellakat ovat juuri se hetki, jota on odotettu vuosikausia. Tämänkaltaisia tapahtumia harvemmin tulee useammin kuin kerran elämässä, ja siksi nyt on panostettava koko voimalla vallankumouksen eteen.

    • Väärin! Se oli täysin väärä hetki ukrainalaisille kansallismielisille ja tulos (fiasko) on sen mukainen, vaikka tällä hetkellä he vielä hakkaavat tynnyreitä kepeillä ja huutavat iskulauseitaan. Se oli oikea hetki vain “vallankumouksen” aloittaneille tahoille heidän isossa pelissään Iranin kaatamiseksi. (Mutta tämä on liian vaikea aihe monille, joten ei siitä enempää.)

     KS-vallankumouksen oikea hetki tulee vasta silloin, kun sen voitolla on kohtuullinen, riskit oikeuttava todennäköisyys onnistua; jokainen epäonnistunut yritys vain vahvistaa vihollista ja ratkaisevasti heikentää kansallissosialisteja.

     Kansallissosialistisen vallankumouksen oikea aika on vasta, kun kansalta voi saada riittävästi tukea. Ja tämä mahdollisuuden aika lähestyy kun nykyinen finanssijärjestelmä (joka perusuu fiat-rahaan, jota luodaan tyhjästä liikepankeissa ja jota annetaan lainaan korolla) vääjäämättä romahtaa ja koko tuotanto pysähtyy. Tässä rahajärjestelmässä ei ole tasapainopistettä, ja luottokanta joko kasvaa tai sitten (velkasaturaation saavuttamisen jälkeen) nopeasti supistuu nollaan. No, ihan nollan toki ei ehditä mennä, koska koko yhteiskunnallinen järjestys järkkyy ennen sitä. SE ON SE OIKEA HETKI ISKEÄ ja silloin on mahdollisuus onnistua, ei ennen.

     Jos kansallissosialistit laajasti tietäisivät, kuinka nykyinen juutalaisten pankkiirien hallussa oleva maailman finanssijärjestelmä toimii, ei olisi turhia yrityksiä vallankumoukselle väärään aikaan eli etukäteen tuomittuja epäonnistumisia. Saksassa kansallissosialistinen vallankumous onnistui, koska ajoitus oli oikea ja he tiesivät oikein hyvin miten finanssi- ja talousjärjestelmä toimii ja siksi he saivat aikaan kansantalouden uskomattoman menestyksen.

     Jos tätä talouspoliittistä mekaniikkaa ei ymmärretä, niin vallankumousten epäonnistuminen on sääntö eikä poikkeus.

 7. Ukrainan tapahtumat ja tämä vallankumous ovat kiinnostaneet minua myös aikaisempien henkilökohtaisten suhteiden vuoksi. Olen tavannut monia ukrainalaisia, ja olivatpa he olleet poliittisia tai poliittisesti sitoutumattomia, olen saanut heistä hyvän kuvan. Ainakin nämä ukrainalaiset olivat melko itsepäisiä ja päättäväisiä. Aika ei ole meidän puolellamme, eikä aikaa ole hukattavissa. Nämä Ukrainan tapahtumat ovat osa tulevaa, Euroopan laajuista, tapahtumasarjaa. Näen Ukrainan tapahtumissa myös yhtymäkohtia Kreikkaan. Kun mellakoita puhkesi Ateenassa (ja muissakin kaupungeissa) vuonna 2008, Kultainen aamunkoitto oli vielä pieni “mitätön” puolue kannatukseltaan. Jollei ko. puolue olisi ottanut osaa mielenosoituksiin ja käyttänyt vallankumouksellisia taktiikoita, en usko että puolue olisi kyennyt nousemaan siihen asemaan, jossa se tänä päivänä on. Kreikkalaisille nationalisteille tarjoutui tilaisuus ja he käyttivät tilaisuutta hyväkseen. Tilaisuuden ottamiseen liittyy aina riskejä, mutta jollei ole valmis edes ottamaan riskejä, ei saa edes mahdollisuutta vaikuttaa asioihin. Mielestäni Ukrainan kansallissosialisteilla ja nationalisteilla on nyt käsissään se tilaisuus, johon heidän tulisi tarttua, ja sen he ovat myös tehneet. Kun 500 000 – 1 000 000 ihmistä on kaduilla vaatimassa muutosta, siinä on tilaisuus – jollei KM/KS liikkeet maassa tarttuisi tilaisuuteen, he mielestäni osoittaisivat siinä tapauksessa heikkoutta. Tällaisessa tilanteessa kansallismielisten tulee ottaa tilanne haltuun (kuten heidän jo kerrotaan tehneenkin) ja saada ihmismassat puolelleen. Heillä täytyy olla aloiteoikeus. Vallankumous voi nähdäkseni päättyä vain kolmella tavalla: 1) Nationalistit onnistuvat perustamaan uuden kansallisen hallituksen, 2) Ukraina ajautuu sisällissotaan, 3) “vallankumous perutaan” jonkun epäämääräisen sopimuksen mukaan. Toisekseen, en näe että Ukrainan KM/KS liikkeet tukevat lännen hyväksymää opposiota ja heillä olisi samat päämäärät heidän kanssaan.

  • Tässä nimenomaisessa tapauksessa KM/KS liikkeillä ei ole riittävää kansan tukea. “Vallankumous” on selvästi päättymässä fiaskoon ja on päivien kysymys, milloin se on ohi. Juutalaiset kyllä sopivat hallituksen kanssa omista armahduksistaan, mutta KS-liikkeestä tehdään syntipukki ja sitä rangaistaan esimerkillisesti. Vaikka KS-liikkeellä olikin omia tavoitteita (josta ei ole tiedotettu), oli heidän erehdyksensä lähteä perivihollisen kanssa samaan peliin, vihollisen säännöillä ja komennuksessa – ja tästä he tulevat saamaan karvaan opetuksen.

   Sitä tarkoitan, että yli-innostus (oman kannatuksen arvioiminen 500 000 – 1 000 000 henkeen, kun todellisuudessa aktivisteja on 1000 – 2000) on kaikista virheistä suurin. Mutta pessimismiin ei ole syytä, koska pian tulee aika, jolloin kansallisosialismilla on vielä suuri ja samalla viimeinen mahdollisuutensa. Kun velkasaturaatio on kerran saavutettu kansainvälisellä tasolla, sen jälkeen “läntinen” velkarahaan perustuva talousjärjestelmä on vääjäämättä luhistumassa ja kansan elintaso on romahtamassa ennennäkemättömällä tavalla. Silloin nälkä ja vilu jos mitkä auttavat herättämään kansakunnan sionistien valheista. Tällöin he tulevat vastaanottavaisemmiksi kansallissosialistiselle aatteelle ja ainoalle ratkaisulle. Tämä aika voi tulla yllättävänkin pian – kapitalistisen talousjärjestelmän erittäin korkean erikoistumisen ja vastaavasti erittän heikon häiriösietokyvyn takia. Mutta jos tämä mahdollisuus hukataan, se on sitten lopullinen epäonnistuminen.

   Täytyy saada kansan mieli puolellemme ja aikaa siihen on tuskin enemmän kuin muutama vuosi. Tiedon levittäminen, agitointi, kansan silmissä positiivisen julkisuuden saaminen – näillä keinoilla se etenee nyt, kun on vielä rauhan aika.

 8. Jatkoa edelliseen.

  Halusin vielä lisätä, että uuden hallituksen perustamiselle KS/KM -liike tarvitsee kansan ehdottoman tuen. Jollei sillä ole ehdotonta tukea, ei kestä kauaa, kun joku toinen osapuoli yrittää syöstä sitä vallasta. Siksi kansallismielisten tulee olla vahvasti osallisina tässä vallankumouksessa, heidän täytyy ruokkia vallankumousta ideologialla, heidän täytyy muokata ja rakentaa se jokaista ukrainalaista koskevaksi – siitä täytyy tulla yksi kansallinen voima. Sen voiman täytyy hävittää “väärä oppositio”, joka ei tule palvelemaan Ukrainan kansaa. Joten lopulta sillä ei ole merkitystä, miksi tai mistä syystä vallankumous alkoi. Vallankumous syntyy kansan tyytymättömyydestä ja kansan tulee olla suurin motivoija tässä mittelössä.
  Todellakin, tämä on vain yksi osa tulevaa Euroopan laajuista tapahtumasarjaa. Tilaisuus täytyy ottaa ja ajattelumallin muuttua: “Meillä ei ole mitään hävittävää, vaan paljon voitettavaa.” Kuten mainittua, aika ei ole puolellamme, ja olemme jatkuvassa kilpajuoksussa tulevaisuudestamme ja kansojemme säilymisessä.
  Kunniaa Ukrainalle ja sen kansalle!

  Aiemmin kirjoittamani artikkeli:

  http://www.vastarinta.com/kun-vallankumous-on-euroopassa/

 9. + tarkennus: vallankumousta täytyy kehittää, rakentaa ja muokata – siitä täytyy tehdä oikea kansallinen vallankumous. Siksi väitän, että alkuperäisellä syyllä vallankumoukselle ei ole merkitystä, jos siitä onnistutaan muokkaamaan aivan toisenlainen kumous. “Sekaan vain!”, silloin kun tyytymättömyys näkyy kaduilla satoinatuhansina ihmisinä.

 10. Kaverit, meidän vallankumous rahoitetaan yksinomaan Ukrainan rahaa! Kukaan meistä neliöstä juutalaisia​​ Maidanissa! Jos et usko minua, tule ja varmistettava! Joten voit tukea Syyrian al-Assad, koska se on Putin ja Janukovitsh – diktaattoriа!

 11. Samaa mieltä muutamien muiden kommentoijien kanssa, että mikäli kansallismieliset EIVÄT olisi nyt kaduilla, heitä pidettäisiin tulevaisuudessa heikkoina. Etenkin länsikapitalistinen Svoboda voisi silloin saada paljon etumatkaa todellisiin kansallismielisiin nähden.

  • Juurikin näin. Oli vallankumouksen rahoittajien motiviivit ja taustat mitkä hyvänsä, tekee ukrainalaiset kansallismieliset aivan oikein ottaessa pelin haltuun. “Äärioikeisto kaappaamassa mielenosoitukset” -henkiset otsikot paskalehdissä ovat juuri sitä, mitä nyt kuuluukin näkyä. Ukrainan kadut kuuluvat ukrainalaisille!

 12. Slaavilaiset kansat nyt pysykööt vaan yhdessä mieluiten osana Venäjää, en ymmärrä miksi vastarinta.com:kin tukee euroopan balkanisointia Jugoslavia tyylisesti. Ukrainan paikka on osana Venäjää niin kuin kaikkien slaavilaisten kansojen.

  • Mitä ihmettä? Eihän koko haastattelussa edes käsitelty Ukrainan ja Venäjän suhteita. SVL:n linja on mielestäni äärimmäisen johdonmukainen: Tuetaan niitä hankkeita, joissa kansat taistelevat korruptoitunutta ja epäkansallista valtiovaltaa vastaan.

Comments are closed.