Koti Artikkelit Vastarintaliike Göteborgin kadut kuuluvat kansallissosialisteille!

Göteborgin kadut kuuluvat kansallissosialisteille!

6

Vastarintaliike ilmoitti aiemmin kesällä osoittavansa mieltä Göteborgissa 30. päivä syyskuuta teemalla “Kapinoi rikollisia vallanpitäjiä vastaan!”.

Median uhittelu aiheesta on ollut intensiivistä ja poliisi on käyttäytynyt vähintään huomiota herättävästi antamalla skandaalinkäryisiä lausuntoja ja päätöksiä uusista orwellilaisista “mielenosoitussäännöistä”.

Liike järjestikin sunnuntaina Göteborgin keskustassa mielenosoituskulkueen levittääkseen sanomaa 30. päivän mielenosoituksesta. Ennen lentolehtisten jakoa osallistujat kulkivat saman reitin kuin mitä Vastarintaliikettä on kielletty kulkemasta 30. päivä. Kustaa Aadolfin torilla pidettiin puheita, ja tapahtumaan osallistui noin sata Vastarintaliikkeen aktivistia. Nordfront oli paikalla tekemässä livelähetystä, jota katseli yli 900 ihmistä.

Paikalle ilmestyi hyvin nopeasti poliisibussi, mutta poliisit tyytyivät aluksi vain pysymään sivussa ja tarkkailemaan aktivismia. Hetken kuluttua poliisibussi siirtyi ajamaan kulkueen eteen osallistujien huutaessa “Erik Nord, kansanpetturi!”. Nord on Suur-Göteborgin poliisipäällikkö, joka vakuutteli ensin, ettei Vastarintaliikkeen mielenosoitusoikeutta tulla rajoittamaan. Viime viikolla hän teki kuitenkin täyskäännöksen kannassaan. Saman kansanpetturituomion sai valtakunnan poliisipäällikkö Dan Eliasson.

Kustaa Aadolfin torille kulkue pääsi noin kello 13 Ruotsin aikaa. Torilla Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg piti tulisen puheen, jossa hän valotti muun muassa sitä, kuinka häpeällisesti nykyinen mädännäinen poliittinen systeemi suhtautuu sananvapauteen ja kuinka se kohtelee kansallismielisiä. Lindberg sanoi puheessaan, että jokaisen pohjoismaalaisen itseään kunnioittavan velvollisuus on nousta kapinaan, tukea vastarintaa kaikin mahdollisin tavoin ja osallistua 30. päivän mielenosoitukseen rikollisia vallanpitäjiä vastaan.

Samalla aikaa aluetta kiersi poliisihelikopteri, ja paikalle tuli “dialogipoliisi” tarjoamaan omien sanojensa mukaan Vastarintaliikkeelle “apua mielenosoituksen jatkamisen järjestelyissä”. Tästä tarjouksesta ryhmänjohtaja Pär Sjögren kieltäytyi kohteliaasti. Hetkeä aiemmin Lindberg totesi puheessaan Vastarintaliikkeen kykenevän osoittamaan mieltään ilman poliisin apua.

“Kysymys ei kuulu, tuleeko Vastarintaliike vapauttamaan Pohjolan, vaan KUN me tulemme vapauttamaan sen!”, totesi Lindberg.

Kustaa Aadolfin torilta lähdettiin puoli kahden aikaan, ja samalla joukko kulttuurimarxistityttöjä yritti asettua kulkueen tielle. Punaisten väsyneeseen ja valheelliseen “Ei natseja kaduillamme” -hokemiin aktivistit vastasivat ryhdikkäinä marssien “Nämä ovat meidän katumme!”.

Mielenosoitus päätettiin puoli kolmen aikoihin, ja tähän mennessä useat suuret sanomalehdet olivat kirjoittaneet tapahtumasta tuohtuneeseen sävyyn. Aftonbladet kirjoitti, ettei poliisilla ole raportoitavaa levottomuuksista eikä se ole yrittänyt keskeyttää mielenosoitusta. Twitter-vasemmisto on herännyt tapahtuman jälkeen ja tekee nyt parhaansa valheiden levittämisessä mielenosoituksesta.


Vasemmistolaisia tyttöjä, diplomaattien lapsia, suuryritysten toimitusjohtajien poikia.


Käytöstapoja taitamattomia punaisia.


Kuvaa mielenosoituskulkueesta.


Mielenosoitus: “Murskatkaa kapitalismi”, vasemmisto ei näytä olevan samaa mieltä.


Homofiiliksi epäilty mies huusi ja kehotti rotumuukalaisia olemaan ottamatta lehtistä.

Sille, joka todella välittää kansansa selviytymisestä, ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa kuin jalkautua 30. syyskuuta Göteborgin kaduille kapinoimaan vallanpitäjiä vastaan. Et voi olettaa kenenkään muun tekevän sitä puolestasi!

 

Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Erittäin särmää toimintaa taas – Shomrimilla ei ole oikeutta estää Pohjolan vapaustaistelua!

 2. https://mvlehti.net/2017/09/21/tukholmassa-terroriuhka-30-kg-dynamiittia-kateissa/

  Toivottavasti ei räjähdä rakkaassa naapurissamme, Svea-mamman maassa. Ruotsalaiset eivät ole tehneet mitään ansaitakseen äärioikeistolaisen pommi-iskun. Hehän noita terrori-iskuja tekevät n. 249 tapauksessa 250:stä. Islamin nimiin eivät pommit pauku Pohjolassa tai muuallakaan. Käsittämätöntä on että tällaista voi ylipäätään tapahtua maassa, jossa niin sisä-, ulko- kuin puolustus- ja varsinkin pakolaispolitiikka on aina hoidettu yhteiskunnan tulevaisuutta ajatellen parhaalla tavalla.

  Euroopassa meillä on vain pohjoismaalaisia, slaaveja, välimeren kansoja, kelttejä ja saksalaisia, joten tarvitsemme ehdottomasti afrikkalaisia, aasialaisia ja lähi-itäläisiä rikastuttamaan meidän niin kovin köyhää kulttuuria ja geeniperimäämme. Nämä muualta tulevat ovat myöskin erittäin älykästä porukkaa: 99 % heistä on luku-, kirjoitus- ja laskutaitoisia – seikka jota vaikkapa suomalainen ei voi ottaa omassa kotimaassaan itsestään selvyytenä.

  Nämä uudet kunniakansalaiset eivät tarvitse Kela-Gold™ia kuten laiskemmat ja kliinisesti eivät-niin-älykkäät suomalaiset, vaan ryhtyvät heti maahan kohteliaasti saavuttuaan tuottamaan yhteiskuntamme ja kansantaloutemme hyväksi! Menot ovat erittäin minimaaliset, jos edes sitäkään. He eivät jättäydy toimettomiksi missään tilanteissa, vaan täyttävät välittömästi esim. aivokirurgien sekä kone- ja tietokoneinsinöörien avoimet työpaikat.

  • Nyt saatan jo mennä hieman liian pitkälle, mutta kiistaton fakta on että nämä ahkerat ja hyödylliset uussuomalaiset jopa tuoksuvat miellyttävälle! Kyllä. He osaavat käyttää oikeaoppisen, kohtuullisen määrän hiusmuotoilutuotteita, hajusteita ja partavesiä. Myös varsinkin Afrikan Somaliasta maahamme lähes täydellisesti kotoutuneet yksilöt omaavat eksoottisen ja kiehtovasti värisevän ominaistuoksun, josta on vaikea mennä sanomaan mitä se loppujen lopuksi onkaan. Entä heidän työllistymisensä? Somalien työllisyysprosentit maassamme puhuvat vaikuttavaa kieltään: miehillä luku on 60 ja naisille käytännössä 100 – wau! Onko kukaan muka koskaan nähnyt työtöntä somalinaista? Ei taatusti, sillä se on sula mahdottomuus.

   Meillä suomalaisilla on varaa ottaa maahamme näitä ihmisiä, vaikkeivat he hätää kärsikään lähtömaissaan. Emme saa olla itsekkäitä, typeriä ja epäeurooppalaisia. Elämme sellaisessa yltäkylläisyydessä, että voimme helposti nipsaista muutaman miljardin kasaan kevyillä, lähes huomaamattomilla säästöillä, jotka voidaan kohdistaa vanhuksiin, työttömiin, sairaisiin ja koululaisiin sekä opiskelijoihin. Nämä kaikki em. väestönosat ovat jo pitkän aikaa suorastaan kylpeneet ylimääräisessä rahassa, joten jopa heidän keskuudestaan selkeä viesti monikulttuuriselle, uudelle Suomelle ja uusille suomalaisille on: “KYLLÄ MEILLÄ ON VARAA!!”

   Kiitos maamme upeille, moraalisesti ylivoimoimaisille sekä perustavanlaatuisen älykkäille johtajillemme, jotka eivät tätä maata ole kansainvälisille yksityispankkiireille myyneet nopean rikastumisen kiilto silmissään, saattaen meitä tappavaan velkaorjuuteen! Se olisi kauhea kohtalo. Ajatella, jos Suomessa jouduttaisiin rakastamamme ministerit ja presidentti teloittamaan Ceaușescujen tapaan, kuten Romaniassa 1989.

   • Ei! He ovat kauaskatsoista, syvän filosofista viisautta omaavia, todellisia johtajia, joilla on kansa täysi hyväksyntä sekä horjumaton tuki. Meillä voi jokainen luottaa sananvapauteen ja sensuurittomuuteen, joka kansainvälisiltä mediajäteiltä meille vapaille kansalaisille suodaan rehellisen eduskuntamme ja vielä rehellisemmän hallituksemme siunauksella ja kaikki lainkohdat täyttävällä yhteistyöllä. Toisinajattelijoita ei jahdata eikä tuomita tässä maassa. Jokaista suomalaista kohdellaan absoluuttisen tasa-arvoisesti. Siihen, että lain kirjainta sovelletaan niin maahanmuuttajaan, poliitikkoon, viranomaiseen ja kantasuomalaiseen yhdevertaiseti, voi luottaa kuin peruskallioon!

    Näillä eväillä ei voi mennä pieleen ja uskonkin että MV-lehden tai Kansallisen Vastarinnan kaltaiset sananvapauden rajoittamiseen tähtäävät ynnä valeuutisia sekä vihapuhetta levittävät rikolliset järjestöt saadaan kiellettyä – ikuisiksi ajoiksi!

    Allah (الله‎) ja Yahweh (יהוה) meitä siunatkoot.

Comments are closed.