Koti Uutisia Kotimaa Globalistien Bilderberg-kokouksessa pääteemana kansallismielisyyden nousun estäminen

Globalistien Bilderberg-kokouksessa pääteemana kansallismielisyyden nousun estäminen

6

Pankkiirien, kansainvälisten monopoliyhtiöiden, valtamedian sekä poliitikkojen salaisen Bilderberg-kokouksen pääteema tänä vuonna on valkoisen kansallismielisyyden nousun estäminen Euroopassa. Tähän viittaavat keskusteluiden teemat, jotka kokouksen järjestäjät ovat julkaisseet.

Tämän vuoden teemoja ovat muun muassa “populistipuolueiden” (eli maahanmuuttokriittisten puolueiden) lisääntyvä kannatus, “valeuutiset” (eli kansallismieliset vaihtoehtomediat) sekä Euroopan unionin tulevaisuus. EU:n suurimpana uhkana pidetään liikkeitä, jotka tahtovat sulkea rajat maahantunkeutujilta sekä erota unionista.

Kokouksessa tullaan keskustelemaan myös Iranista, jonka tuhoamista juutalaisvaltio Israel vaatii. Suomesta tapahtumassa ovat edustettuina pankkiiri Björn Wahlroos, kokoomuspoliitikko Elina Lepomäki sekä valtavan omaisuuden suvultaan perinyt Antti Herlin.

Lähteet: Express, Uusi Suomi

6 KOMMENTIT

  1. Kun eliitti pelkää kansallismielisiä näin paljon, pitäisi olla jo hitaimmillekin selvää, että kiusallinen totuus on paljastunut. Jokainen hyökkäys kansallismielisiä vastaan kasvattaa vastarintaa. Sionistien peli tulee kovenemaan kun bileiden loppu häämöttää.

  2. Jos kerran globalistit ovat niin kiihkoisaan kansallismielisyydestä ja sen kasvusta niin minä tiedän hyvän lääkkeen jolla se kuolee: Jokaisen sumalaisen pankkitilille laitetaan 50 000e rahaa. Ja kansallismielisyys loppuu kerralla kun pitää alkaa kuluttamaan sitä rahaa. Samalla se raha lähtiessään kiertoon luo lisää työpaikkoja ja vahvistaa taloutta. Jolloin kaikilla on kiire tehdä töitä ja kuluttaa.

    Mutta eihän kansalle saa antaa rahaa. Se pitää ottaa siltä pois.

  3. Mita agendaa Lepomaki on ajanut? Suurpaaoman asiaa! Siina teille M. Janssonit!

Comments are closed.