Koti Artikkelit George Soros pyrkii laillistamaan prostituution kaikkialla maailmassa

George Soros pyrkii laillistamaan prostituution kaikkialla maailmassa

2

Juutalainen globalistimiljardööri George Soros on kehittänyt jälleen uuden keinon edistääkseen kansakuntien rappiota. Nyt Soros kampanjoi laillistaakseen seksikaupan maapallon jokaisessa kolkassa, uutisoi lakikysymyksiin erikoistunut keskusteluohjelma The Ring of Fire.

Soros on aiemmin kampanjoinut muun muassa huumeiden, homokulttuurin ja “vapaan maahanmuuton” puolesta. Kaikkia hänen kampanjoitaan yhdistävä tekijä on alkukantainen inho valkoista rotua sekä perinteistä eurooppalaista kulttuuria kohtaan.

Lakimies Mike Papantonio paljasti, että Soros ajaa nyt ihmiskauppiaiden asiaa Open Society Foundations -järjestönsä (OSF) kautta. OSF toimii useilla eri mantereilla, ja Sorosin tavoite on “vapauttaa” huoraaminen kaikkialla maailmassa.

Käytännössä Sorosin suunnitelma hyödyttää erityisesti mafiajärjestöjä, jotka ylläpitävät kansainvälisiä ihmissalakuljetusverkostoja. Tutkimusten mukaan 90 prosenttia prostituution tuotoista menee parittajalle, joten varsinaiset huorat eivät juurikaan hyödy seksimarkkinoiden olemassaolosta.

Juutalaisen Sorosin motiiveja voi selittää se, että juutalaisvaltio Israel on yksi pimeän seksikaupan globaaleista keskuksista. Esimerkiksi Israelin entinen pääministeri Ehud Barak on saanut viime viikkoina kiusallista julkisuutta sekaannuttuaan juutalaisen Jeffrey Epsteinin pedofiiliverkostoon.

Sorosin OSF väittää, että prostituution laillistaminen tulisi suojelemaan seksikaupan uhreja. Tämä on kuitenkin valhe. Tilastot esimerkiksi Australiasta ja Uudesta-Seelannista osoittavat, että laiton seksikauppa vain kasvaa, kun osa seksikaupasta laillistetaan.

Uudessa-Seelannissa laittoman prostituution määrä paisui 80 prosenttia sen jälkeen, kun maahan alettiin perustaa laillisia paritusyrityksiä. Lisäksi maahan alettiin tuoda entistä enemmän ja entistä nuorempia huoria ulkomailta.

Seksikaupan uhreihin kohdistuvan väkivallan ja muun hyväksikäytön määrä ei tutkimusten mukaan vähene, vaikka prostituutio laillistetaan. Toisin sanoen juutalaismiljardööri Sorosin kampanja tulee hyödyttämään ainoastaan kansainvälisesti toimivia rikollisia ihmiskauppiaita, joista merkittävä osa asuu Israelissa.

Sorosin suunnitelma vahingoittaa erityisesti lapsia, joita seksikauppiaat kaappaavat bordelleihinsa. Lisäksi prostituution laillistaminen tulee mädättämään entisestään länsimaisten yhteiskuntien kulttuuria ja henkistä selkärankaa.

Lähde: The Ring of Fire

2 KOMMENTIT

  1. Maa ei ole pallo jos heränneet ei lampaat eivät sitä vielä tiedä ja uskovat vapaamuurarien tietokone kuviin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here