Koti Uutisia Rikos Juutalaispedofiili Epstein rahoitti Israelin ex-pääministeriä tuomion jälkeenkin

Juutalaispedofiili Epstein rahoitti Israelin ex-pääministeriä tuomion jälkeenkin

0

Kuten uutisoimme aiemmin, poliisi on pidättänyt Amerikan pahamaineisimpiin finanssijuutalaisiin lukeutuvan Jeffrey Epsteinin jälleen. Koronkiskonnalla rikastunut juutalainen raiskaaja on saanut suurta huomiota, koska hän on verkostoitunut Amerikan ja Britannian korkeimman poliittisen eliitin kanssa.

Ehud Barak.

Epstein pidätettiin viikko sitten, sillä häntä epäillään jälleen lasten parittamisesta pedofiileille. Hän ei ole ensimmäistä kertaa tekemisissä poliisin kanssa. Hän pääsi 2010 vankilasta istuttuaan vaivaiset 13 kuukautta lukemattomien lasten raiskaamisesta ja ihmiskaupasta. Kyse ei ollut aidosta vankeustuomiosta, sillä Epstein sai jättää vankilan kuutena päivänä viikossa mennäkseen töihin toimistolleen. Näin “oikeusjärjestelmä” varmisti, ettei tuomiosta aiheutunut pedofiiliverkostoa ylläpitäneelle finanssijuutalaiselle taloudellisia tappioita.

Epsteinin pidätys on säikäyttänyt globaalin juutalaisen eliitin, sillä pankkien ja politiikan maailmassa toimivat sionistit ovat tehneet hänen kanssaan salaista yhteistyötä myös raiskaus- ja ihmiskauppatuomion jälkeen. Toisin sanoen johtavat sionistit, kuten Israelin entinen pääministeri Ehud Barak ja juutalainen Wall Street -moguli Leon Black eivät ole pitäneet Epsteinin rikoksia moraalisesti tuomittavina.

Barakin ja Epsteinin välinen yhteys on pysynyt vuosien ajan hämärän peitossa, sillä aihe on kiusallinen juutalaisyhteisön kannalta. Barak on toiminut aiemmin paitsi juutalaisvaltion pääministerinä myös Israelin työväenpuolueen puheenjohtajana, varapääministerinä sekä puolustusministerinä.

Israelin politiikan konkarin salainen yhteistyö pahamaineisen pedofiilijohtajan kanssa osoittaa juutalaisvaltion äärimmäisen korruption. Barak kampanjoi juuri tällä hetkellä noustakseen jälleen Israelin pääministeriksi. Kampanjansa kärkiteemaksi hän on nostanut – ironista kyllä – taistelun korruptiota vastaan.

Leon Black ja Jeffrey Epstein.

Viikonloppuna julkisuuteen nousi uusia tietoja Barakin ja Epsteinin yhteistyöstä. Israelilaislehdistön mukaan Barak teki vielä 2014 (eli kauan Epsteinin pedofiilirikosten paljastumisen jälkeen) tiivistä yhteistyötä Epsteinin kanssa finanssimaailmassa. Epstein sijoitti tuolloin Barakin nimissä useita miljoonia dollareita Reporty Homeland Security -nimiseen teknologiayhtiöön. Rahoittamalla entistä pääministeriä pedofiili Epstein käytännössä osti itselleen poliittista valtaa Israelissa.

Barak tiesi, ettei rahan ottaminen tuomitulta pedofiililta olisi hyväksi hänen imagolleen, joten hän yritti piilottaa sijoitukset julkisuudelta. Kun tapaus tuli lopulta julki, väitti juutalaispoliitikko, ettei hän tahtonut kertoa sijoituksista, sillä “yksityisten sijoitusten” paljastaminen olisi ollut “epäreilua” Epsteiniä kohtaan.

Barak ei suinkaan ole Epsteinin nimekkäin poliittinen sätkynukke. Yksi juutalaispedofiilin järjestämien ”raiskauslentojen” säännöllisistä asiakkaista oli Yhdysvaltojen presidentti Bill Clinton. Keskusrikospoliisi FBI:n mukaan Epstein paritti alkuperäisessä rikosvyyhdissä jopa 40 tyttöä. Viime päivinä monet ovatkin kysyneet julkisuudessa, onko Epstein kuvannut johtavien poliitikkojen orgioita tyttölasten kanssa ja käyttänyt kuvamateriaalia poliittisena kiristyskeinona.

Virkavalta teki Epsteinin kanssa edellisen oikeudenkäynnin yhteydessä sopimuksen, jossa ”oikeuslaitos” sitoutui ”olemaan nostamatta syytteitä ketään Epsteinin mahdollisia rikoskumppaneita vastaan”. Raiskauslennoille osallistuneet eliittipoliitikot pääsivät kuin koirat veräjästä. Vielä ei ole varmuutta siitä, millaisiin tuomioihin tuore pidätys tulee lopulta johtamaan.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency