Koti Uutisia Facebook sensuroi Vastarintaliikkeen mielenosoituksen mainoksia

Facebook sensuroi Vastarintaliikkeen mielenosoituksen mainoksia

4

Juutalaisomisteinen yhteisöpalvelu Facebook on ryhtynyt kovalla kädellä sensuroimaan tulevan Tampereen mielenosoituksen mainoksia käyttäjien sivuilta, vaikkei niissä ole ollut minkäänlaisia sääntörikkomuksia. Ylläpito poisti myös tapahtuman virallisen Facebook-sivun vain pari päivää sen perustamisen jälkeen.

Monet kansallismieliset toimijat yli järjestörajojen ovat ryhtyneet mainostamaan tapahtumaa ja kertoneet aikovansa osallistua siihen. Poliittisen poliisin ajamaa Vastarintaliikkeen kieltohanketta pidetään vaarallisena ennakkotapauksena, joka tulee jatkossa toimimaan esimerkkinä myös muiden kansallismielisten järjestöjen kieltohankkeille.

Sensuurista huolimatta toivomme, että ihmiset jatkavat tapahtuman mainostamista niin Facebookissa kuin muuallakin sosiaalisessa mediassa. Ennen kaikkea ota ystäväsi mukaan ja tule 21. lokakuuta Tampereelle vastustamaan Vastarintaliikkeen kieltohanketta ja puolustamaan sananvapautta!

4 KOMMENTIT

  1. Jaoin mainosta fb:ssä. Bänni pamahti tänään muista syistä. En kiusannut ketään vaikka jutkusome väitti minun kiusanneen, kun sanoin vitun suvakkihuoraa vitun suvakkihuoraksi. Että tämmönen jutkautus tällä kertaa… Eläköön Voitto! Hell Seger!

  2. Onko mitään kellonaikaa 21.10.2017 La jolloin miekkari sananvapauden puolesta järjestetään ? kun tullaan eri puolilta suomea olisi hyvä tietää.

Comments are closed.