Koti Uutisia Örebron moskeija paloi – poliisi tutkii tuhopolttona

Örebron moskeija paloi – poliisi tutkii tuhopolttona

7

Ruotsin Örebrossa paloi maanantain ja tiistain välisenä yönä paikallinen moskeija maan tasalle. Palokunta oli saanut hälytyksen tulipalosta hieman kahden jälkeen, jolloin koko rakennus oli jo ilmiliekeissä.

Moskeijan vahtimestarin mukaan rakennuksen rukoussalissa oli ennen paloa ollut tummiin pukeutunut ja naamioitunut mies. Poliisi on kirjannut rikosilmoituksen nimikkeellä murhapoltto, mikä vastaa Suomen polttamalla tehtyä törkeää vahingontekoa.

Moskeijan päällikön Jamal Limhamdin mukaan päivä on suuren surun päivä koko Ruotsille.

Vuoden 2014 tapaninpäivänä Eskilstunassa paloi myös moskeija. Tapaus on jäänyt elämään “rasistisena tuhopolttona”, vaikka palosyyksi selvisi tutkinnan aikana rasvakeitin.

 

Lähde: PT-media.org

7 KOMMENTIT

  1. Jokohan paikalliset Päivi Lipposet on järjestämässä marssia rasismia vastaan?

  2. Tosi ikävää kun tällaista tapahtuu, sillä tuonkin rakennuksen olisi voinut ottaa käyttöön vaikkapa Pohjois-Eurooppalaisten muinaisuskontojen opiskelutilana.

  3. Epäilemättä Batman on palannut ja on kansallismielisten puolella. Kykenee myös häivyttämään kuvansa valvontakameroista niin, ettei sitä ole helppoa havaita.

    Batman taisi olla myös Helsingin rautatientorilla kaatamassa matujen grillin tlettakankaaseen, aiheuttaen tulipalon myös siellä.

    Batman tuleekin olemaan vaikea ottaa kiinni, siksi täytynee keskittyä rankaisemaan Batmania inspiroivia vihapuhujia.

  4. Hetkinen, mietitäämpäs ketkä ne mustiin kaapuihin pukeutuu. Ettei vain kotitekoisen pommin valmistus olisi hieman karannut käsistä. Ja sen seurauksena syytellään muita.

  5. 😂😂😂😂😂😂 ilmiliekeissä palokunnan tultua paikallee…. paikalla vahtimestati

Comments are closed.