Koti Uutisia Reuters: kansainvälinen juutalaisyhteisö raivoissaan AfD:n menestyksestä – vaatii puolueen kieltoa

Reuters: kansainvälinen juutalaisyhteisö raivoissaan AfD:n menestyksestä – vaatii puolueen kieltoa

7
Ronald Lauder.

Kansainvälisen Reuters-uutistoimiston mukaan juutalaiset eri puolilla maailmaa ovat närkästyneet maahanmuuttokriittisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) menestyksestä Saksan vaaleissa.

Vaikkei AfD ole edes antisionistinen tai kansallissosialistinen puolue, juutalaiset eivät ole pitäneet lainkaan sen vaalimenestyksestä. Kuten artikkelissa “Kuka toi muslimit Eurooppaan?” olemme osoittaneet, pitävät suuret juutalaiset lobbausjärjestöt valkoista nationalismia aina lähtökohtaisesti uhkana myös juutalaisille, vaikka nationalistien retoriikka kohdistuisi lähinnä islamisteihin tai elintasopakolaisiin.

Reuters kirjoittaa, että “juutalaiset eri puolilla maailmaa” ovat “hälytystilassa äärioikeiston läpimurron vuoksi”. Uutistoimisto myös paljasti, että ulkomaalaiset juutalaisjärjestöt pyrkivät välittömästi sotkeutumaan Saksan sisäpolitiikkaan vaatimalla muita puolueita eristämään demokraattisesti valitut AfD-poliitikot päätöksenteosta.

Saksassa “äärioikeistolaisiksi” kutsutut puolueet eivät ole päässeet parlamenttiin 1950-luvun jälkeen. Merkittävä syy tälle on ollut se, että rikkaat sionistijärjestöt ovat painostaneet saksalaista yhteiskuntaa hyökkäämään armottomasti “potentiaalisesti juutalaisvastaisia” kansalaisjärjestöjä ja puolueita vastaan. Sionistit ovat nyt Reutersin sanoin “hälytystilassa”, koska heidän taktiikkansa epäonnistui viimeisimmissä vaaleissa ensimmäistä kertaa.

Juutalaisen maailmankongressin johtaja Ronald Lauder vaati jopa AfD-puoluetta kiellettäväksi ja osoitti tukeaan Angela Merkelille, “Israelin ja juutalaisen kansan todelliselle ystävälle”. Lauder ei voi ymmärtää, miksi Merkel ei koe yhtä suurta kansansuosiota Saksassa kuin Israelissa. Saksan juutalaisten keskusneuvoston mukaan AfD:n voitto merkitsi “pahimpien painajaisten” toteutumista.

Israelin “oikeusministeri” Ayelet Shaked puolestaan antoi ymmärtää, että “holokaustin” vuoksi saksalaisilla ei ole oikeutta äänestää puoluetta, joka tahtoo sulkea rajat elintasopakolaisilta. Juutalaisten antipatiat puoluetta kohtaan kärjistyivät sen jälkeen, kun sen kärkiehdokas Alexander Gauland totesi, että saksalaisten tulisi olla ylpeitä toisen maailmansodan sotaveteraaneistaan.

Israelin johtaviin sanomalehtiin lukeutuva Haaretz syyttää nyt Gaulandia “Saksan ja Israelin välisen erityisen siteen kyseenalaistamisesta”. Sionistien mielestä Gauland hyökkäsi juutalaisvaltiota vastaan aloittamalla lehdistötilaisuudessa lauseensa sanoilla: “Jos Israelin olemassaolo kuuluu Saksan kansallisiin intresseihin – –.” Sana “jos” tulkittiin välittömästi antisemitismiksi.

Johtavien sionistien mukaan saksalaisilla on velvollisuus palvella juutalaisvaltiota taloudellisesti, diplomaattisesti ja sotilaallisesti, kun taas Israelilla ei ole mitään velvollisuuksia Saksaa kohtaan. Kun Israel lobbaa sotia Lähi-idässä, on Saksan velvollisuus huolehtia sotapakolaisista – Israeliin pakolaisilla ei ole pääsyä. “Syyllistymällä” maahanmuuttovastaisuuteen ja Israel-kriittisyyteen AfD on sionistien mukaan “syyllistynyt” siis jo kahteen poliittiseen kuolemansyntiin. Synnit voi sovittaa vain kieltämällä puolue lailla.

 

Lähteet: Reuters, Haaretz

7 KOMMENTIT

 1. Voi voi, sionistit ovat järkyttyneitä. Pelottaako heitä, jos valheet “holokaustista” tulevat yleiseen tietoisuuteen?

 2. Loiset huolissaan kun maksumiehet ja huijattavat vähenee, tietoisuuden sekä valheidenkin hiljalleen paljastuessa ihmisille.

 3. Juutalaisetkin alkaa riisumaan naamioitaan yhä avoimemmin koko ajan.

 4. Tänäkin on vain osa teatteria, jolla valeoppositio esitetään jonain uhkana järjestelmälle. Russia Todayssa uutinen jossa joku Afd tyyppi vakuuttaa että ‘juutalaisten ei tarvitse pelätä mitään’.

  Afd on samaa sionisti valeoppositiota kuin persut ruotsidemarit sun muut kipapäät.

 5. Jutkut pitäkööt turpansa kiinni asiasta, joka ei kuulu jutkuille paskaakaan. Valkoisella rodulla on oikeus rakastaa omaa kansakuntaansa ja valtiotaan, joka on homogeeninen länsimaissta oikeusjärjestystä ja kulttuuria ylläpitävää yhteiskuntajärjestelmää.
  Juutalaiset kulttuurimarxismia kannattavat valkoisen rodun kansanmurhaa ajavat valehtelevat konkkanokat voivat painua helvettiin sotkeutumasta Euroopan kansakuntien itsenäisyyteen ja vapaaseen demokratiaan kuuluviin oikeuksiin kannattaa sitä poliittista kantaa ja puoluetta, jonka katsoo suojelevan oman kansan terveyttä ja henkeä muslimi ja Afrikan neekeri-invaasiota vastaan jo yksinomaan naisten, tyttöjen ja vanhojen mummujenkin turvallisuuden ja vapaan liikkumisen turvaamiseksi jokapäiväisessä elämässä ilman raiskauksen ja murhan pelkoa maissa, jossa tämä asiaintila on ollut arkipäivää ennen globalistien ja ääriliberaalien mädättävää politiikkaa ja EU:n diktatoorista pakkovaltaa, joka on valmis surutta vuodattamaan Euroopan veren kuiviin vain sen vuoksi, että sillä tekee miljardeja rahaa, kultaa ja mammonaa.
  Helvettiin umpi-kierät valheelliset ja kusipäiset jutkut. Palakaa Helvetissä

Comments are closed.