Koti Uutisia Rikos Eurooppalaisen megapankin johtajan Jeffrey Epstein -yhteyksiä tutkitaan

Eurooppalaisen megapankin johtajan Jeffrey Epstein -yhteyksiä tutkitaan

2
Jeffrey Epstein ja Jes Staley.

Euroopan suurimpiin pankkeihin lukeutuva Barclays on sotkeutunut toimitusjohtajansa kautta niin sanottuun Jeffrey Epstein -vyyhtiin. Tapaus on erityisen vakava Barclaysin mittavan poliittisen vaikutusvallan vuoksi.

Juutalaismiljardööri ja pedofiilijohtaja Epstein syyllistyi vähintään kymmenien tyttölasten kauppaamiseen pedofiileille sekä raiskauksiin ennen epäilyttävää vankilakuolemaansa viime syksynä. Muun muassa sionistipresidenttien Donald Trumpin ja Bill Clintonin tiedetään osallistuneen Epsteinin järjestämiin yksityistilaisuuksiin, joissa nuoria tyttöjä epäillään pakotetun seksiorjuuteen.

Amerikan presidenttien ohella globaali juutalaiseliitti Israelin ex-pääministeristä Wall Streetin huippupankkiireihin jatkoi Epsteinin tukemista tämän saaman ensimmäisen pedofiliatuomion jälkeenkin. Rikostutkinnat ovatkin paljastaneet monien yllätykseksi, kuinka hyvät suhteet lännen poliittisella ja taloudellisella eliitillä oli pedofiiliparittajaan.

Useat Britannian rahoitusviranomaiset ovat alkaneet tutkia Barclaysin toimitusjohtaja Jes Staleyn Epstein-yhteyksiä. Staleyn tiedetään vierailleen paitsi Epsteinin pedofiilisaarella 2015 myös tämän luona vankilassa, kun tämä suoritti ensimmäistä pedofiilituomiotaan muutama vuosi aiemmin.

Viranomaiset tahtovat selvittää, onko Staley sopiva johtamaan Barclaysin kaltaista poliittisesti merkittävää rahoituslaitosta. Tutkijat ovat ottaneet suurennuslasin alle muun muassa Staleyn ja Epsteinin pitkäaikaisen liikesuhteen, kun Staley työskenteli Epsteinin varainhoitajana megapankki JPMorganissa. Yhteistyö jatkui Epsteinin pedofiilituomion jälkeenkin, ja sisäpiiriläisten mukaan miehet olivat hyviä ystävyksiä.

Epsteinin tavoin Jes Staleyn vaimo Debora Nitzan Staley on juutalainen. Jes Staley on jo aiemmin liitetty seksuaalisiin poikkeamiin, sillä hän on pankkimaailman tunnetuimpia homolobbaajia. Työskennellessään JPMorganissa hän ajoi läpi uudistuksen, jonka myötä megapankista tuli yksi maan tärkeimmistä homoliikkeen rahoittajista. Staley on tahtonut levittää homopropagandaa erityisesti lapsille kouluihin, mikä on tavallistakin kylmäävämpää Epstein- ja pedofiilikontekstissa.

Tuoreiden tietojen mukaan Israel jatkaa Epsteinin tärkeimmän rikoskumppanin tukemista edelleen. Valtavirtaisen Daily Mailin mukaan hänen “oikea kätensä” Ghislaine Maxwell pakoilee FBI:n rikostutkijoita juutalaisvaltion avulla.

Daily Mailin mukaan Epstein ja Maxwell ovat toimineet Israelin tiedustelupalvelu Mossadin agentteina. Juutalainen pedofiilipariskunta houkutteli korruptoituneita länsimaisia poliitikkoja raiskaamaan lapsia, jotta raiskausvalokuvia ja -videoita voitiin myöhemmin hyödyntää kiristyksessä.

Kiristysoperaatioiden tavoite oli varmistaa, että poliitikot ja finanssimiehet tekisivät aina Israelille mieluisia päätöksiä. Staleyn kaltaiset kiristyskohteet ovat Israelin kannalta erityisen edullisia, sillä Barclaysilla on pitkä historia Lähi-idän politiikkaan sotkeutumisessa.

Lähteet: Financial Times, The Guardian

Lue myös: Valtamedia uutisoi Epsteinin Mossad-yhteydestä – Israel suojaa pedofiilikumppania

2 KOMMENTIT

 1. Olennaista ei ole se, onko joku mukana jossain skandaalissa tai “vyyhdissä”, koska jo alun perin kukaan ei pääse tuollaiseen merkittävään asemaan, ellei hänestä ole riittävästi kiristyskelpoista tietoa “oikeiden tahojen” hallussa.

  – Kysymys kuuluukin, miksi tällainen tieto piti päästää julkisuuteen?
  – Ja miksi juuri nyt?
  – Mihin tämä johtaja ei suostunut, että hänet laitettiin vaihtoon?

  • Juuri tästä on kyse.

   Ylipäätään koko Epstein-jutun avulla upotetaan läjäpäin eliitille vain osittain lojaaleja tai muuten niskuroivia henkilöitä, mm prinssi Andrew yhtenä.

   Tämähän ei tietenkään vähennä tekojen sikamaisuutta, laittomuutta, röyhkeyttä tai mitään muutakaan.

Comments are closed.