Koti Uutisia Sionismi Amazon kannustaa palestiinalaisia asiakkaita ilmoittamaan kotimaakseen “Israelin”

Amazon kannustaa palestiinalaisia asiakkaita ilmoittamaan kotimaakseen “Israelin”

4

Verkkokauppajätti Amazon on jäänyt kiinni väkivaltaisen juutalaisen miehityspolitiikan tukemisesta Palestiinassa. Amazonin perustaja Jeff Bezos on virallisesti maailman rikkain mies.

Amazon aloitti hiljattain uuden kampanjan, jossa luvataan ilmaiset toimitukset Israeliin vähintään 49 dollarin tilauksista. Talouslehti Financial Times (FT) selvitti, että virallisesti Palestiinaan kuuluvalla Länsirannalla ilmaistoimitukset koskevat käytännössä juutalaisia mutteivät palestiinalaisia.

Sionistit toteuttavat tällä hetkellä Palestiinassa etnistä puhdistusta rakentamalla juutalaissiirtokuntia, jotka kaventavat jatkuvasti palestiinalaisten elintilaa. Vaikka siirtokunnat ovat kansainvälisten sopimustenkin nojalla laittomia, on Amazon päättänyt osoittaa niille tukensa Länsirannalla.

FT:n mukaan Länsirannalla ilmaiset tilaukset koskevat niitä, jotka ilmoittavat kotimaakseen “Israelin”, mikä merkitsee käytännössä väkivaltaisia juutalaisia siirtokunta-aktivisteja. Palestiinalaisiksi itseään kutsuvat sen sijaan joutuvat maksamaan vähintään 24 dollarin ylimääräiset kulut.

Amazonin tiedottaja Nick Caplin vahvisti verkkokaupan toimivan juuri näin. Amazon ei edes suunnittele muuttavansa menettelyään, vaan Caplin kannusti Länsirannan palestiinalaisia kutsumaan Israelia kotimaakseen. Verkkokauppajätti yrittää siis lahjoa palestiinalaiset hyväksymään asemansa isänmaansa menettäneinä sionistien orjina.

Lähde: Financial Times

4 KOMMENTIT

  1. Juutalaiset rikkovat itsensä luomia kansainvälisiä lakeja, jotka koskevat sotarikoksia ja ihmisoikeuksia. Oikein yhdessä sopivat, ettei “natsit” saa enää ikinä valtaa, niin saavat rauhassa nämä paholaisen kuvatukset tehdä mitä haluavat, ulottaa lonkeronsa minne tahansa ja orjuuttaa kaikki ympärillään. Käsittämätöntä, että suurimmalle osalle tämä ei edelleenkään ole päivän selvää… moni suomalainenkin puolustaa Israelia “viimeisenä lähi-idän demokratiana.” Ei helvetti

    • Erioten kristityt on kovia puolustamaan “Lähi-idän ainoaa demokratiaa”. Kristillisdemokraatit ainakin on vahvistaneet olevansa Israel-myönteinen puolue, samaa sakkia on Perussuomalaiset. Päivi Räsänen on itsekin vaatinut Suomen juutalaiselle seurakunnalle suojelua ja Niinistöltä vaatinut vahvistusta Jerusalemin julistamista Israelin pääkaupungiksi.

      • Päivi Räsäset kuvittelevat, että juutalaiset olisivat kristittyjen ystäviä.

Comments are closed.