Koti Uutisia Rikos “Aseista vapaassa” Britanniassa miltei 10 000 aseellista rikosta vuodessa

“Aseista vapaassa” Britanniassa miltei 10 000 aseellista rikosta vuodessa

6

Aseellisten rikosten määrä on kasvanut Iso-Britanniassa 27 prosenttia viidessä vuodessa ja aseiden takavarikointien määrä on nelinkertaistunut vaikka maa onkin tunnettu erittäin tiukoista aselaistaan.

Julkaistujen tilastojen mukaan maassa tapahtui 9787 aseellista rikosta viime vuonna, mikä on neljän prosentin kasvu aiemman vuoden tilastoon. Suurin osa rikoksista tapahtuu korkean väkiluvun kaupunkialueilla ja 56 prosenttia niiden uhreista on 15 ja 34 ikävuoden välillä. Pelkästään 10 kuukauden aikana takavarikoitiin 425 asetta kun aiempana vuonna määrä oli 104.

National Crime Agencyn (NCA) tutkimusten ohjaaja Nikki Holland vaikuttaisi pistävän syyn aseellisista rikoksista niiden Euroopan maiden syyksi, joissa aseiden myyminen on laillista.

“On täysin laillista myydä useita näistä aseista Euroopassa ja rikolliset voivat ostaa niitä laillisesti ja tuoda ne Britanniaan”, Holland kommentoi.

Julkaistut tilastot eivät jostain syystä mainitse mitään aseellisia rikoksia tehneiden rodusta tai etnisyydestä.

Lähde: breitbart.com

6 KOMMENTIT

 1. Onko johtopääteltävä, että aseiden myynti on vapautettu ainakin jossain päin Eurooppaa viimeisen viiden vuoden aikana, koska aserikosten määrä on kasvanut noin paljon viimeisen viiden vuoden aikana?

 2. ”On täysin laillista myydä useita näistä aseista Euroopassa ja rikolliset voivat ostaa niitä laillisesti ja tuoda ne Britanniaan”.
  Joopa joo, aivan varmasti voi käydä ostamassa aseita jonkin muun Euroopan maan kivijalka asekaupasta “lomamatkalla”, ja sitten salakuljettaa ne Britanniaan. Suomesta tällainen ei ainakaan onnistu, tuskin onnistuu muualtakaan. Eiköhän ne aseostokset tehdä pimeinä torikauppoina ja/tai varkauksina.
  Mutta tavoitteena onkin saada jollain verukkeella riisuttua aseet pois lainkuuliaisilta aseenomistajakansalaisilta pitkin Euroopaa.

  • Näinpä, aseet pois tavallisilta kansalaisilta, niin heitä voi laittomasti kyykyttää vielä pienemmällä riskillä. Toiminta on kuin suoraan Bill Georgen kirjasta “7 lessons for Leading in Crisis”, kriisitilannetta ei kirjan oppien mukaan pidä koskaan jättää käyttämättä sellaisten tekojen suorittamiseen, joita muuten ei voisi tehdä. Kirja käsittelee liike-elämää, mutta EU:n politiikka ja pankkien valta kytkevät nämä kaksi asiaa toisiinsa.

 3. Euroopan valtioiden olemattomat rajatarkastukset mahdollistavat aseiden kuljetuksen melko pienellä riskillä. Olen itse nähnyt Bulgariassa myytävän automaattiaseita suuria määriä, en nyt sattuneesta syystä ostanut mitään, mutta teoretisoiden asiaa. Ajoin Saksaan rekisteröidyllä autollani Bulgariasta Viroon, autoani ei kertaakaan tarkastettu, passini katsottiin kerran ja jatkoin Suomeen rekisteröidyllä autolla Helsinkiin ilman minkäänlaista kontrollia. Laivayhtiö “varmensi” henkilöllisyyteni kanta-asiakaskortista, auto ei ollut nimissäni, mutta eipä tuo tahtia haitannut. Olisin voinut tuoda auton tavarasäiliössä n. 20 Kalashnikovia tavaroihin piilotettuna tai 70, jos olisin vain täyttänyt tavarasäiliön aseilla ja oheistarvikkeilla.
  En usko luvallisten aseiden olevan ongelma, EU:n avoimet rajat ovat varsinainen ongelma, aseiden salakuljettajat eivät juuri poikkea ulkoasultaan tavallisesta turistivirrasta.

 4. Aseiden täyskielto johtaa siihen, ettei niitä ole muilla kuin rikollisilla. Britanniassa tilanne on niin absurdi etteivät kaikki viranomaisetkaan enää erota käsissään olevaa muovikuula pyssyä oikeasta aseesta. Aseita salakuljetetaan Britteihin. Maassa on käsiaseiden täyskielto eli niitä ei pysty varastamaan yksityisistä kodeista.

 5. Yksi ratkaisu on satanisti en poisto koko planeetalta ja heidän rahajärjestelmä sä. Eikö valkolainen tajua että ovat tyhmiä orjia ja maksavat veroja omaan tuhonsa?

Comments are closed.