Koti Uutisia Rikos Kansanvaihtoaktivistit onnistuivat estämään jamaikalaisrikollisten karkottamisen Britanniasta valheella, puhelinverkkojen kattamattomuudesta lakineuvonnan suhteen

Kansanvaihtoaktivistit onnistuivat estämään jamaikalaisrikollisten karkottamisen Britanniasta valheella, puhelinverkkojen kattamattomuudesta lakineuvonnan suhteen

0
Kyseiset vasemmistoaktiivit osoittamassa mieltään kultamuniensa puolesta.

Raiskauksesta, taposta ja muista seksuaali, väkivalta ja huumerikoksista tuomitut jamaikalaiset välttyivät karkotukselta Britanniasta vasemmistoaktiivien kampanjoinnin toimesta. Kokonaisuudessaan 17 rikollista karkotettiin, mutta 25 päätettiin poistaa lentokoneesta juuri karkotuksen ollessa käsillä.

Päätös karkotusten perumisesta tuli viime hetkellä tuomioistuimen tuettua kampanjoivien vasemmistolaisten aktiivien ja parlamentin jäsenten vaatimusta, jonka mukaan kyseisiä rikollisia ei voi karkottaa, koska “osa heistä ei ollut saanut riittävää lakineuvontaa tiettyjen puhelinverkkojen kattamattomuuden takia”.

Sisäministeriö tosin kumosi tämän väitteen sanoen, että heille olit tarjottu toisenlaisia kommunikaatiomenetelmiä, kuten vaihtoehtoisia SIM-kortteja, kiinteää linjaa, Internet-yhteyttä ja henkilökohtaista lakineuvontaa.

Lähde: Fox News