Koti Artikkelit EU:n “pelastusrahaa” suomalaisyrittäjiä riistävälle juutalaiselle Cityconille!

EU:n “pelastusrahaa” suomalaisyrittäjiä riistävälle juutalaiselle Cityconille!

10

EU on alkanut koronakriisin varjolla lahjoittaa Euroopan keskuspankin (EKP) kautta veronmaksajille kuuluvaa rahaa globalistiselle rahaeliitille. Taloussanomat paljasti tänään, että merkittävä osa EKP:n “pelastusrahojen” kohteista Suomessa on monikansallisia riistoyhtiöitä, jotka eivät ole edes vaarassa joutua konkurssiin. Yksi niistä on talouskriisin köyhdyttämiä suomalaisyrittäjiä riistävä juutalainen kiinteistöjätti Citycon.

gideon_bolotowsky
Gideon Bolotowsky on istunut Cityconin hallituksessa.

Kuten Kansallisen Vastarinnan artikkelissa “Miksi pankkeja vihataan, osa 4: Ylikansalliset monopolit vastaan paikallistalous” kirjoitettiin, länsimaiset keskuspankit käyttävät talouden “elvytystoimenpiteitä” tekosyynä sille, että varallisuutta siirretään rehellisiltä yrittäjiltä ja veronmaksajilta ulkomaalaisille monopolisteille. Globaalit jättiyritykset käyttävät EKP:lta saamaansa ilmaista rahaa hyväkseen ajaakseen kilpailijat ulos markkinoilta tai ostaakseen nämä osaksi omaa imperiumiaan.

EKP:n “elvytysrahan” tulva on voimistunut nopeasti koronaviruksen käynnistämän talousromahduksen vuoksi. Pankkieliitti ei kuitenkaan ole ohjannut elvytysrahoja aidoille yrittäjille, jotka kaipaavat tukea tällä hetkellä kipeimmin. Sen sijaan keskuspankkiirit ampuvat miljardeja euroja veronmaksajien rahaa oman sisäpiirinsä jäsenille. Tavalliselle kansalle valehdellaan, että kyse on koko kansantaloutta hyödyttävästä operaatiosta, vaikka todellisuudessa “elvytys” on vain tulonsiirto rehellisiltä yrittäjiltä ulkomaalaisille koronkiskojille.

Tökeröin osa Taloussanomien paljastamaa sisäpiirivehkeilyä on EKP:n (eli EU-maiden veronmaksajien) tuki Israelissa asuvien juutalaisten Citycon-yhtiölle, joka on suurin kauppakeskusten omistaja Suomessa. Kuten uutisoimme alkuviikosta, Citycon on raivostuttanut suomalaiset yrittäjät kiskomalla näiltä kohtuuttomia vuokramaksuja kriisiaikana. Samalla kun muut kiinteistöyhtiöt ovat jopa armahtaneet kriisikuukausien vuokria pelastaakseen kauppakeskuksissa toimivat yrittäjät konkurssilta, juutalainen Citycon ei ole suostunut antamaan senttiäkään periksi.

Taloussanomien mukaan Cityconin nollatoleranssi on yllättänyt yrittäjät täysin. Juutalaisvuokraisäntien toiminnan pelätään käynnistävän ”konkurssiaallon” Suomessa. Citycon ilmoitti tylyllä kirjeellä yrityksille, ettei vuokramaksuissa sallita joustoja, vaikka korona on väliaikaisesti tuhonnut suuren osan kauppiaiden liikevaihdosta. Eräs yrittäjä luonnehti juutalaisten toimintaa Taloussanomille ”sikamaiseksi” ja jatkoi:

”Kun pääoma puhuu, se on yleensä hyvin mustavalkoista. Mutta pääomasijoittajienkin pitäisi ymmärtää, että jos kassassa ei ole varaa, meillä priorisoidaan ensimmäiseksi henkilöstön palkat. Se menee kaiken ohi. – –

Tässä ei ole voittajia. Me olemme joutuneet tekemään päätöksen siitä, että lomautamme koko henkilöstön, koska muut joustavat, mutta vuokraisännät eivät. Jos kaikki olisivat olleet talkoissa mukana, meidän ei olisi tarvinnut tehdä yhtään tulosta, vain maksaa palkat ja raaka-ainekulut ja olisimme siten pystyneet pitämään auki paikkamme.”

Citycon on Pohjoismaissa ja Virossa toimiva kiinteistöyhtiö, jonka hallituksen johto sijaitsee kuitenkin Israelissa. Yhtiön suuromistaja on israelilainen Gazit-Globe Ltd. Asioimalla Cityconin omistamissa kauppakeskuksissa suomalaiset joutuvat tietämättään tukemaan sionismia, sillä osa heidän kuluttamastaan rahasta kulkeutuu israelilaisille suuromistajille ja heidän kauttaan Israelin verottajalle.

Cityconin hallituksessa on aiemmin työskennellyt muun muassa Suomen silloinen juutalaisjohtaja Gideon Bolotowsky, joka on käynyt vuosien ajan ankaraa kampanjaa Israel-kriittisten suomalaisten ilmaisunvapautta vastaan. Onkin ironista, että Cityconin kylmäverinen liiketoiminta vastaa täydellisesti ”antisemitistisiä” karikatyyrejä.

Taloussanomat uutisoi tänään, että Citycon on yksi kolmestatoista “suomalaisyhtiöstä”, jotka ovat EKP:n koronakriisiohjelman (PEPP) tuensaajia. Lehti muistuttaa, että globalistiyhtiöt suhtautuvat saamaansa keskuspankkirahoitukseen yleensä “häveliäästi”. Myös juutalainen Citycon on pyrkinyt piilottamaan julkisuudelta tiedon siitä, että yhtiö saa suoraa rahoitusta EU:n veronmaksajilta.

Samalla kun muut yhtiöt kantavat vastuunsa koronakriisissä ja ovat valmiita leikkaamaan voittojaan estääkseen pk-yritysten konkurssiaallon Suomessa, juutalainen Citycon tekee kaikkensa romahduttaakseen Suomen talouden. EKP palkitsee juutalaisyhtiön tästä suomalaisten veronmaksajien rahalla. EU:n jäsenmaana Suomi siis rahoittaa suoraan suomalaisiin yrityksiin kohdistuvaa riistoa, jonka kansantaloudelliset vaikutukset ovat hengenvaarallisia.

Lähteet: Taloussanomat, Helsingin Sanomat

10 KOMMENTIT

 1. Tuon juutalaismulkun paikka uunissa. Ne jotka symppaavat tätä, kävelkööt perässä.

 2. Mitä nuo tekevät sitten autioituneella kauppakeskuksella? Tekevät siitä verovaroin pyöritettävän kahvilan somaleille, kuten Itäkeskuksesta?

  Vai ehkäpä rakentavat sinne vastaanottokeskuksen?

 3. Näiltä sionisteilta pitäisi kieltää kaikki omistaminen Suomessa!
  Olemme menossa maailmaan jossa kaikki omistus on tämän riistäjäeliitin hallussa!
  Koronan aiheuttaman kriisin jälkeen suomalaiset omistavat yhä vähemmän, niin pörssiyhtiöitä kuten muitakin.

  • Oudon paljon Matti panettelee Hitleriä ja Kolmatta valtakuntaa noissa videoissaan. Ilmeisesti Hitler ei ollut tarpeeksi kristitty hänelle. SIlti voittajien soopan lykkääminen hänen niskaansa on kyllä vastenmielistä

 4. Helsingin uutisissa on juuri sopivasti ollut juttua Cityconin ahneudesta Vuosaaren kauppakeskus Columbuksessa.

  https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/850116-asukkaat-alkoivat-kerata-adressia-suositun-kahvilan-puolesta-helsingissa-tilamme

  https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/852463-asiakkaiden-adressi-ja-vetoomukset-kauppakeskuksen-omistajaan-eivat-auttaneet

  Heti sai suosittu kahvila lähteä kun tilalle on tulossa joku joka suostuu maksamaan Israeliin enemmän shekeleitä.

 5. Sinänsä voisi kuvitella, että vuokralaisyritysten toiminnan jatkuminen olisi myös Cityconin etu, sillä tyhjät tilat eivät tuota vuokraa ja vuokralaisten etsiminen maksaa.

Comments are closed.