Koti Uutisia Kotimaa Korona pysäytti suunnitelman 175 “pakolaisen” ottamisesta Suomeen

Korona pysäytti suunnitelman 175 “pakolaisen” ottamisesta Suomeen

6

Suomen pähkähullun hallituksen moraaliposeeraus-suunnitelma ottaa 175 “pakolaista” Kreikan lomasaarilta Suomeen on pysähtynyt koronaviruksen vuoksi. Asiasta kertoo Uutissuomalainen.

Hallitus ilmoitti Maria Ohisalon suulla tuovansa Suomeen lisää “pakolaisia” yksityislennoilla, vaikka kaikki merkit osoittavat uusimman vyöryn olevan avoimia rajoja vaativan Erdoganin tapa kiristää Eurooppaa. Kulttuurimarxistit syyttävät Erdogania usein “fasistiksi”, vaikka hän kannattaa avoimia rajoja ja Eurooppaan kohdistuvaa invaasiota aivan kuten liberaalitkin tekevät.

Kreikan rajalla viimeaikoina tapahtuneet hyökkäykset “pakolaisten” toimesta ovat ainakin hetkellisesti rauhoittuneet, sillä tunkeutujista monet ovat ymmärtäneet, että eteneminen Kreikasta parempien sosiaalitukien pariin on suljettujen rajojen vuoksi hyvin hankalaa.

Lähde: Iltalehti

6 KOMMENTIT

 1. Kuis nyt suuvärkki pannaan Hutisalo? Tosin, kuplaunelmassaan se jo luultavasti starttailee yksityiskoneen moottoreita veronmaksajan piikkiin, kun ajatteleen koronan olevan pian ohi.
  Pahoittelen skenaariota, mutta tilanne voisi jatkua x, jotta rotumuukailaisten tänne raahaaminen ei koskaan enää onnistuisi!

 2. Niin huomio: Vain toistaiseksi siis. Kyllä sieltä on jo lisää tulossa matkalla. Minä uskon tähän. Ei tää pandemia heitä koske eikä kaada. Asylum kun huutaa Torniossa niin pääsee käsittelyyn ja raja-asemalle pizzalle. Uusi vyöry, uusi nousu ja veriura kasvaa Lapin halki Karjalan kunnaille.

  Löysin hyvän ja ajankohtaisen videon tältä kanavalta:

  https://youtu.be/V_Nj7TRSF_k

 3. Tämä on vain lykkäys, mutta silti lämmittää mieltä. Ilo se on pienikin ilo.

 4. Eikös nuo pakolaiset olleet eri asia. Kyse olisi niistä Afrikasta tulleista ja jo ennen Erdoganin vyöryä. Lisäksi piti hakea kansaa Isis-leiriltä Syyriasta. Kyseessä on kolme eri projektia.

 5. Nyt mietitään että työmatkaliikenne Ruotsista on tuonut koronan Lappiinkin.

  Itse veikkaan syyksi täysin vapaasti rajan yli ja takaisin ramppaavia geelitukkia.

  Työmatkaliikenne rajan yli meinataan keskeyttää. Mutta geelitukat saavat yhä tulla miten lystäävät. Lentämällä tulleitakaan ei ole kontrolloitu mitenkään. Hyvä, Suomi! Maailman paras maa. Tarkoitin: maailman sairain maa.

Comments are closed.