Koti Uutisia Kotimaa Halla-aholaiset erottivat taas etnonationalistin Perussuomalaisista

Halla-aholaiset erottivat taas etnonationalistin Perussuomalaisista

11
jalonen1_640
Toni Jalonen.

Sionisti Jussi Halla-ahon johtama valeoppositiopuolue Perussuomalaiset on erottanut jälleen yhden nationalismiin “syyllistyneen” jäsenen. Erotettu Toni Jalonen toimi kevääseen asti puolueen nuorisojärjestön varapuheenjohtajana.

Jalonen joutui puoluehallituksen hampaisiin julistauduttuaan fasistiksi virolaisessa Etnofutur-puhetapahtumassa. Samaan tilaisuuteen osallistui muun muassa Viron valtiovarainministeri, sillä Virossa kansallismielisyys ei ole poliittinen tabu.

Puoluehallitus on Halla-ahon johdolla “puhdistanut” Perussuomalaisten rivejä jäsenistä, joiden mukaan suomalaisuus perustuu verenperimään eikä merkintään passissa. Tänä keväänä Halla-aho erotti koko nuorisojärjestön perustaen tilalle uuden ryhmän, jonka johto on vannoutunut taistelemaan fasismia vastaan liberalismin puolesta.

Lähde: Yle

Lue myös: Toni Jalosen haastattelu

11 KOMMENTIT

 1. Ei kai kukaan kuvittele että frenologin silmin juutalainen Jussi ajaisi Suomen ja suomaaisten agendaa? Kyllä se ajaa ihan jonkun muun agendaa. Ja nämä erottamiset ovat todisteina siitä valeoppositiosta jota se johtaa: Kerätään kansan soraäänet yhteen eikä tehdä mitään.

 2. Kansanpetturipuolue Perussuomalaiset on sionisti -ja valeoppositiopuolue, joka Ei aja Suomalaisten etua! Ne etnonationalistit ja kansallismieliset, joita perusjunteissa on tai on ollut olisikin syytä erota välittömästi ja liittyä aitojen kansallismielisten puolelle eli Kohti Vapautta -kansanliikkeeseen tai SoO järjestöön!

  Jussi Halla-Aho = Kansanpetturi!

  • “sionisti- ja valeoppositiopuolue”
   “suomalaisten”
   “SoO-järjestöön”
   “Jussi Halla-aho=kansanpetturi”

   Eli hänen nimensä ei ole siis kaksiosainen (Halla+Aho, vaan yksi sana; Halla-aho). Yhtäläisyysmerkin ympärille ei myöskään tule välilyöntejä.

   Kunnollinen suomen kieli auttaisi viestiesi vakavasti ottamista — näin hypoteettisesti…

   Antifa, tralla-laa, kuk-kuk, fallera!

   • Lennähän sinä nuolemaan “mestarisi” persettä tai uiskentele takaisin silakkaparvesi luo. Kirjoitan aina Suomalaiset ISOLLA alkukirjaimella, vaikka se ei kieliopillisesti olisikaan oikein, koska haluan korostaa asiaa. Kirjoitan miten itseäni huvittaa ja sitä paitsi tämä näyttää paremmalta:
    Jussi Halla-aho = Kansanpetturi!
    Toisin kuin tämä:
    Jussi Halla-aho=kansanpetturi

    Jos muutama viiva tai yksi kirjain on autocorrectin tai kirjoitusvirheen takia mennyt väärin, niin ei sen luulisi sinun elämääsi hirveästi haittaavan. Mitä se teitä antifan elämänkoululaisia edes kiinnostaa kuka täällä kirjoittaa ja miten? Vai oletko se nimimerkkiään jatkuvasti vaihteleva sionistiapina?

    Anarkisti, antifa = Rahavallan kassara!

 3. Joo irti kokonaan näistä ZOG Sisu Persuista. Näkevät Venäjän vastustajana ja mörkönä mutta Mika Niikolle kelpasi saada paljon kommusnipuolueelta rahaa + pöytälaatikkofirma. Mustia ja lähi-idän vaimoja suurimmalla osalla ukoista Vallinista Hakkaraiseen asti. Hei haloo?

  https://youtu.be/CXoIq3eMYBw eliitti persut kosher

  • Viimeksi Hakkarainen otti vaimon Hondurasista. Persujen kannattajat itsekin ovat ehdottaneet, että Suomen voisi täyttää aasialaisilla tai hondurasilaiislla naisilla, koska eivät tee rikoksia. Tuo on samanlaista pakkomonikulttuurisuutta kuten vaikkapa vihervasemmistolaisilla, joilla on vain tilalla mustat tai arabimiehet. Eihän tosin edes kovimman luokan suvakkipuolueen jäsenilläkään ole noin suurta edustusta kehitysmaalaisen puolison ottamisessa. Minulle vain tulee äkkiseltään Pekka Haavisto mieleen, ei muita. Perussuomalaiset vie voiton kehitysmaalaisen puolison ottamisessa.

   • Suvakkipuolueiden edustajilla ei välttämättä ole suuria määriä matuja puolisoinaan.
    MUTTA! Esim demareitten Jutta Urpilainen on adoptiounut kaksi maahantunkeutujaa Kolumbiasta. Käsittääkseni myös demareiden Satu Taiveaho on sekaantunut matujen adoptioon/sijaisvanhemmuuteen. Kokoomuksen puoluekirjan Omaava rikollinen Suvi Linden on adoptioinut matun Kiinasta. Vihreiden julkihomolla Pekka Haavistolla on partalapsi parittelukumppanina (tosin nyt näyttää siltä, että heidän rakkauteen on tullut ryppyjä).RKP:n julkinen homoseksualisti Thomas Elfgen on adoptoinut laumallisen raavaita matumiehiä Ruandasta! Eli tämä maassamme tapahtuva rodunsekoitus on moniulotteista. Persuissa on jäsenenä sekarotuinen Sibakoff, joka on kuulemma syntynyt Israelissa!

    Mitä tulee tähän rohkeaan nuoreen mieheen, joka eroitettiin Persuista, niin kaikkea onnea tulevaisuuteen poliittisella uralla!

 4. Toni Jalonen heitti puheessaan ohimennen leikillisesti, että on fasisti. Taisipa jopa joku yleisössä hörähtää vitsille. Hän ei siis vakavalla äänellä julistautunut fasistiksi.

  Jalosen erottaminen oli puolueelta heikkouden osoitus. Tämä vaan innostaa suvakkeja. Parempi olisi ollut, jos puolueen johto olisi sanonut “mitä sitten, taisipa olla vitsi”. Onhan puolueessa jäseninä kaikenlaisia ihmisiä. Parempi olisi ollut pyytää Jalosen sanoista kiihoittuneita lukemaan PS:n ohjelma. Jos Jalonenkin sen hyväksyy, niin sittenhän hänet erotettiin siksi, että hyväksyy PS:n ohjelman.

  Tässä yhteydessä olisi PS:llä ollut mainio tilaisuus nostaa esille kommunistit, joita on eduskunnassa ja hallinnossa. Ovatko he irtisanoutuneet Stalinin ajan hirmuteoista.

  Tuskinpa Jalonen on perehtynyt sotia edeltäneen ajan fasismiin. Ihmiset, jotka ovat tietävinään fasismista perustavat kantansa yksipuoliseen tietoon tai jopa propagandaan. Olisi mielenkiintoista kuulla oikeiden fasistien näkemyksiä, mutta silloin pitäisi mennä aikakoneella 1930-luvulle.

  • Mistä löytyisi asiallisimmat, totuudemukaiset ja analyyttiset artikkelit siitä, mitä kaikkea fasismi on ja mikä ei varsinaisesti kuulu fasismin piiriin, vaikka olisi fasismin kylkeen tullutkin?

 5. Kai nyt ps erotti tän etnonationalistin ku poti virossa huudella asiasta median edessä juuri kun ps kannatus oli hirmuisessa kasvussa aina sinne 24.3% saakka!!.
  Ps ei voi perseillä median edessä muuten käy köpelösti!!.
  Ps on sanonut eträ maahanmuuto loppuu jos ps pm puolue.
  Ps on myös sanonut eträ eu eeoa ajetaan mutta tällä hetkellä se olisi kaukaa haetrukoska kansa ei ole sen asian kannalla!!.
  Ps on nyt muokattava imagoansa sotem että kannatus nousee ja voittavat kunta ja eduskunta vaaalit jotta pääsevät tekemään asioita!!.

  • Sionistien holokaustikusetus elää liian voimakkaana.
   Kansallissosialismin hyvät puolet hukkuvat, koska niitä ei edes saa tuoda julki.
   Eikö nytkään kukaan kiinnitä huomiota Italian korona tilanteeseen? Satoja kuolleita joka päivä ja ruumisarkkuja kuljetetaan moniin kaupunkeihin tuhkattavaksi kun krematorioiden kapasiteetti ei riitä.
   Miten on mahdollista että AUSCHWIZIN KREMA TUHKASI 2500-3000 RUUMISTA PÄIVÄSSÄ VUOSIEN AJAN?

Comments are closed.