Koti Artikkelit Kohti Vapautta: “Tuleva lama on hyödynnettävä tehokkaasti”

Kohti Vapautta: “Tuleva lama on hyödynnettävä tehokkaasti”

17

Kohti Vapautta! -kansanliike julkaisi eilen Suomen kansallisradikaaleille suunnatun kannanoton, jonka mukaan koronaviruksen käynnistämä “tuleva lama on tilaisuus, joka kansallisradikaalien on hyödynnettävä tehokkaasti”. Liikkeen mukaan nyt ei ole aika tukea petollisia poliitikkoja ja virkamiehiä vaan hyökättävä Suomen vihollisia vastaan. Julkaisemme kannanoton journalistisista syistä kokonaisuudessaan.

Koronavirus on ajamassa maailmantalouden lamaan, jota on jo alettu verrata 1929 pörssiromahduksen jälkeisiin mullistuksiin. Tuolloin Amerikasta alkanut finanssikriisi levisi kulovalkean tavoin Eurooppaan ja toimi poliittisena polttoaineena kansallissosialistisille, fasistisille ja muille kansallisradikaaleille liikkeille. Suuret poliittiset muutokset syntyvät aina kriisien kautta, joten edessämme on tilaisuus, joka kansallisradikaalien on hyödynnettävä tehokkaalla yhteistyöllä ja uudenlaisilla aktivismin muodoilla.

Koronavirus on jo itsessään ajanut valtavan määrän länsimaisia PK-yrityksiä konkurssin partaalle, sillä myyntilukemat ovat sukeltaneet eikä firmojen tileillä ole rahaa maksaa palkkoja, veroja, korkoja ja muita pakollisia menoja. Tämä on kuitenkin vasta laman alkusoittoa. Todellinen kriisi käynnistyy, kun keskuspankkien paisuttaman historiallisen suuren yritysvelkakuplan puhkeaminen ajaa globaaleja suuryhtiöitä, pankkeja, sijoitusrahastoja ja lopulta niistä riippuvaisia valtioita polvilleen. Rohkeimmat ovat esittäneet jopa ennusteita Euroopan keskuspankin ja eurovaluutan kaatumisesta, mikä voisi merkitä kauan odotettuja kuolinkelloja Euroopan unionille.

Uusi finanssikriisi sytyttää myös Suomen liekkeihin, kun vienti pysähtyy, rahoituskanavat kuivuvat ja tuotantoketjut katkeavat. Edessä on valtavasti inhimillistä tuskaa, työttömyyttä ja köyhyyttä. Kun kansa alkaa etsiä syyllisiä menetyksilleen, on kansallismielisten oltava paikalla nimeämässä globalistirikolliset, joiden rakentama finanssikapitalistinen järjestelmä on tuhonnut kansallisvaltioiden omavaraisuuden, korruptoinut itsenäisyyden sekä synnyttänyt loputtoman siirtolaistulvan länteen “työvoiman vapaan liikkuvuuden” nimissä. Samat finanssikapitalistit ajoivat Suomen edelliseen lamaan 1990-luvulla, kun he olivat aluksi luoneet maahamme velkakuplan myrkyllisillä valuuttalainoilla. Köyhtyvän kansan tyytymättömyys on kanavoitava globalisteihin, jotka tuhlaavat veronmaksajien rahaa vastaanottokeskuksiin, kehitysapuun ja pankkitukiin samalla, kun valkoisia suomalaisia varten rakennettu hyvinvointiyhteiskunta murenee silmissämme.

Suomen kansallismielisten kannalta on kiitollista, että tuleva kriisi tapahtuu vasemmistolaisen hallituksen vahtivuorolla. Hallitusvastuun vuoksi vasemmisto ei voi edes teeskennellä olevansa vastavoima finanssikapitalismille, joka siirtää rehellisten suomalaisten vähät varat ulkomaalaisen sijoittajaeliitin taskuihin. Suomen vasemmisto ei ole rohjennut esittää ensimmäistäkään “kerettiläistä” talouspoliittista ratkaisua koronan laukaisemaan kriisiin. Vasemmisto ei ole uskaltanut vaatia esimerkiksi rahanluonnin kansallistamista tai PK-yritysten velkojen anteeksiantoa, vaan kriisi pyritään ratkaisemaan ottamalla miljardikaupalla velkaa ulkomaalaiselta eliitiltä. Korot jäävät suomalaisten veronmaksajien riesaksi ja tulevina vuosina suomalaisten hyvinvointia joudutaankin leikkaamaan raa’asti korkojen kattamiseksi.

Koska vasemmistolla ei ole saumaa esiintyä eliitin vastavoimana kriisissä, aloite siirtyy kansallismielisille. Suurin riski asetelmassa on Jussi Halla-ahon Perussuomalaiset (PS), joka on ollut pitkin kevättä otsikoissa erotettuaan jäseniä “liiallisen kansallismielisyyden” vuoksi. Kriisin aikana PS tulee tavoilleen uskollisena populistipuolueena valehtelemaan äänestäjille olevansa “tolkullinen” vastavoima liian pitkälle edenneelle globalisaatiolle. Mitä vakavammaksi lama kärjistyy, sitä suurempi paine Halla-aholla on esittää jopa pinnallista kritiikkiä Suomea piinaavia koronkiskojia sekä Euroopan keskuspankkia kohtaan. Jokaisen kansallisradikaalin on kuitenkin jo tässä vaiheessa hylättävä kaikki illuusiot Halla-ahosta, sillä PS:n puheenjohtaja on käytännön politiikassaan johdonmukaisesti asettunut kansainvälisten finanssitalojen puolelle ja kriiseihin ajautuneita kansallisvaltioita vastaan. Hän tulee tekemään saman myös Suomelle.

2010-luvulla Kreikka ajautui tappavaan lamaan, kun selvisi, että maan poliittinen eliitti oli yhdessä Goldman Sachs -globalistipankin kanssa manipuloinut valtion velkalukemia. EU ja Kansainvälinen valuuttarahasto IMF alistivat Kreikan kehitysmaan asemaan vaatien valtiota tuhoamaan kansalaisten eläkkeet, palkat, peruspalvelut ja infrastruktuurin sekä myymään merkittävän osan kansallisomaisuudesta ulkomaalaisille sijoittajille. Kun kreikkalaiset protestoivat tapaa, jolla EU rankaisi kansaa eliitin rikoksista, Halla-aho jyrähti, että maahan “tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoitsijat kuriin panssarivaunuilla”. Panssarivaunujen alle olisivat jääneet myös kansallismielisen Kultaisen aamunkoiton kannattajat, jotka vaativat Kreikan taloudellista itsenäisyyttä sekä ulkomaalaisten koronkiskojien häätämistä maasta.

Mutta ehkä Halla-aho kuitenkin ajaa suomalaisten asiaa, vaikka kreikkalaiset eivät olisikaan lähellä hänen sydäntään? Väärin! Halla-aho on äänestänyt toistuvasti TTIP- ja CETA-nimisten “vapaakauppasopimusten” puolesta ja myöntänyt tämän julkisesti. Molempien sopimusten pääsisältö on sama: Ne takaavat ulkomaalaisten suuryhtiöiden ja sijoittajien ylivallan suhteessa Suomen taloudelliseen omavaraisuuteen sekä kansalliseen lainsäädäntöön. Halla-ahon kannattamat sopimukset kieltävät Suomea suojelemasta omia luonnonvaroja, työvoimaa sekä kotimaisessa omistuksessa olevia yrityksiä ulkomaalaisilta riistäjiltä.

korporaatiot

Mikäli esimerkiksi Suomen pohjavedet, metsät tai terveydenhuolto yksityistetään tulevaisuudessa ja Nestlen kaltainen rikollinen globalistiyhtiö ostaisi ne, ei Suomi voisi “vapaakauppasopimusten” nojalla enää kansallistaa niitä, vaikka uusi omistaja käyttäisi niitä törkeästi hyväkseen. Vastaavien kauppojen riski nousee erityisen korkeaksi juuri lama-aikoina, kun poliitikot etsivät kuumeisesti nopeita rahalähteitä julkisen kulutuksen kattamiseksi. “Vapaakauppasopimukset” estävät myös valtioita säätämästä lakeja, jotka ovat haitaksi ulkomaalaisten sijoittajien voitontavoittelulle. Mikäli valtio yrittäisi säätää uusia lakeja esimerkiksi ympäristön, työntekijöiden, yksityistetyn terveydenhuollon asiakkaiden tai suomalaisten yrittäjien suojelemiseksi, voisi esimerkiksi Nestle paitsi estää lakien voimaantulon myös haastaa Suomen veronmaksajat oikeuteen miljardikorvauksista – kansalaisia suojelevat laithan rajoittavat Nestlen toimintaa ja siten myös yhtiön voittoja!

“Vapaakauppasopimuksia” tukeva Halla-aho on myös kertonut pitävänsä Suomen EU-eroa “epärealistisena”, mikä merkitsee sitä, ettei oman kansallisen valuutan perustaminen ole hänen tavoitelistallaan. Toisin sanoen Suomen kansallisradikaalit eivät voi luottaa siihen, että Halla-ahon johtama PS kykenisi kanavoimaan talousromahduksen synnyttämään kapinamielialaa rakentavasti. Halla-ahon PS tulee asettumaan taistelussa rahaeliitin puolelle ja vaatimaan, että suomalaiset “kantavat vastuunsa” maksaen Marinin hallituksen ottamien lainojen korot viimeistä senttiä myöten. Mikäli suomalaiset pitävät Halla-ahon puoluetta kansallismielisyyden synonyyminä, haaskaamme laman tarjoaman tilaisuuden, jonka tehokas hyödyntäminen olisi voinut muuttaa kansakuntamme kurssin. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää, että PS:n ulkopuoliset kansallisradikaalit alkavat jo nyt varautua työttömyyden rajuun kasvuun sekä uudenlaisten ratkaisujen esittämiseen kansalle.

valtionvelka-e1470668699682

Lama ei ala välittömästi, joten nyt on aika suunnitella argumentteja, materiaaleja, iskulauseita ja aktivismia. Suurin haaste on vakuuttaa suomalaiset siitä, ettei konkurssiin ja työttömyyteen tule vastata vajoamalla passiivisuuteen tai alkoholismiin, vaan hyökkäämällä koronkiskojavihollista vastaan. Kansallismielisten tehtävä on osoittaa vihollinen, paljastaa ongelmien taustat kansantajuisesti sekä esittää tehokas poliittinen ohjelma itsenäisyytemme ja taloudellisen omavaraisuutemme palauttamiseksi. Tulevan taistelun teemoihin lukeutuvat esimerkiksi seuraavat kysymykset, jotka tulemme esittämään laman haavoittamille suomalaisille:

 1. Miksi jatkamme laittomien siirtolaisten elättämistä sekä kehitysapua, vaikka suomalaiset yritykset kaatuvat ja massatyöttömyys tuhoaa suomalaisperheiden tulevaisuuden?
 2. Miksi asetamme pankkien edun suomalaisyritysten edun yläpuolelle? Miksemme pelastaisi suomalaisyrityksiä päättämällä, että koronakriisin vuoksi niiden velat mitätöidään ja että kerrankin pankit joutuisivat kantamaan liiketoimintansa riskit? Miksi ylipäätään pidämme globalistipankkeja hengissä, kun voisimme perustaa oman kansallisen valuutan ja rahoittaa yrityksiä kansallistetun, yrittäjien tarpeita palvelevan pankkijärjestelmän kautta?
 3. Miksi Suomi on edelleen mukana Euroopan unionissa, vaikka unioni pakottaa meidät kantamaan vastuun myös muiden Euroopan maiden pankkiirien rikoksista? Miksi olemme luovuttaneet taloudellisen päätöksenteon Euroopan keskuspankille, jonka velkaelvytystoimet ovat kohdistuneet 2008 kriisin jälkeen globalistipankkeihin eikä paikallisiin PK-yrityksiin?

Pienistä linjaeroista huolimatta jokainen suomalainen kansallisradikaali voi allekirjoittaa nämä kolme argumenttia. Kansallismielisten tulee kriisin yhteydessä jalkautua kaduille puolustamaan suomalaista yrittäjää sekä hyökkäämään Euroopan unionia, pankkeja sekä valtapuolueita vastaan. Tehtävä on laaja ja se edellyttää aktiivisuutta niin katuaktivisteilta, ideologeilta kuin metapolitiikan toimijoiltakin. Populistipuolueista riippumattomien kansallisradikaalien täytyy kohdata laman arpeuttamat suomalaiset sekä kehystää julkinen keskustelu yksinkertaisesti — Kyse on kamppailusta kansan ja globalistien välillä!

Mikäli kansallismielisyys merkitsee sinulle tinkimätöntä kamppailua suomalaisen Suomen puolesta, kannustamme aktivoitumaan jo tänään.

17 KOMMENTIT

 1. Etkö ymmärtänyt Halla-ahon puhetta?
  Ensinnäkään hän ei jyrähtänyt.
  Hän totesi SARKASTISESTI että tarvittaisi sotilasjuntta PÄÄTTÄMÄÄN koska mitään yhteistä päätöstä EI saatu Kreikassa aikaiseksi. Puolueet vain riitelevät, kansa mellakoi ja asiat eivät muuksi muuttuneet.
  Ihan kuin riehuva kakaralauma joka ei järkipuhetta kuuntele jolloin tarvitaan joku auktoriteetti lyömään nyrkkiä pöytään!
  Yhtä lailla hän olisi voinut sanoa että tarvittaisiin diktaattori.
  Kyseessä on demokratian valuvika.
  Onhan päivänselvää jos mitään enemmistöä ei millään puolueilla ole ja kaikki ovat erimieltä eivätkä suostu mihinkään kompromisseihin ollaan PATTITILANTEESSA.
  Samaa on tiedossa monikulttuurisuusfantasian tuomana, yhä enemmän erilaisuutta, erimielisyyttä, vastakkainajattelua ja sopeutumattomuutta muihin ryhmiin nähden. Ajatelkaapa Suomeenkin 10 tasavahvaa puoluetta, pelkkää eripuraa.

  • Muuten tässä oli erittäin hyvä kysymyslista tulevaa varten ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan kun tilanne on näin sekava, mutta tuo Halla-ahon heitto sotilasjuntasta oli tosiaankin sarkasmia.

 2. Lare syksivittuun vedä kipa päähän ja hyppää sillalta. Uutta aatua tässä tarvitaa

 3. Arvoitus:

  Miksi koronavirus on Euroopassa pahimmillaan Espanjassa ja varsinkin Italiassa (leviten etelästä köyhemmästä Italiasta rikkaampaan pohjoiseen ja kohti Eurooppaa)?

 4. Suurin osa suomalaisista on sitä mieltä, että “asiat nyt vain ovat näin ja näin ne tulevat aina olemaan”.

  Surullista mutta totta. Ilmeisesti maailman onnellisimmalla kansalla menee yhä niin perkeleen hyvin.

 5. Tuleva lama on uuden maailman alku. Millainen se on riippuu siitä, kuka ottaa aloitteen käsiinsä.

 6. Jäi vielä sanomatta, että suurin huomio on itselläni Suomen uudelleenrakentamisessa kunhan siihen asti tästä päästään. Ja ei, en ole siionisti.

 7. https://mvlehti.net/2020/03/26/venaja-asetti-voimaan-uusia-covid-19-vastatoimia-takaa-kansalaisten-ja-pk-yritysten-selviamisen-umv-raportti/

  “Lännestä me olemme kuulleet lähinnä siitä, että kuinka monta miljardia euroa tai dollaria pumpataan talouden elvyttämiseen eli pankeille, korporaatioille ja finanssisektorille, mutta konkreettista apua kansalle ja erityisesti PK-sektorille on luvattu vain harvemmissa tapauksissa. Nämäkin tiedotukset ovat seuranneet ensin tapahtuneita rajoituksia ja määräyksiä, jotka ovat ensin lisänneet huolta, pelkoa ja lietsoneet paniikkia.

  Putin teki toisin. Hän ilmoitti eilen, että eläkeläiset saavat lisäeläkkeen, lapsille osoitetaan lisälapsilisää, yrittäjät saavat määräaikaisen verovapauden ja lainanmaksamiset lopetetaan toistaiseksi. Koko kansakunta saa myös viikon palkallisen loman. Viesti oli länteen nähden päinvastainen isoille yhtiöille, joille ilmoitettiin lisäverotuksen tarpeesta.

  Putinin viesti kansalle on selvä: Talouden pyörät on pidettävä pyörimässä, luottamus huomiseen on säilytettävä, eikä lomautuksia tai konkursseja tulla sallimaan. Työväestö ja PK-sektori saa valtiolta suoran tuen. Tämä antoi koko kansakunnalle huojentuneen mielentilan, joka olikin varmasti tarpeen jo tänään seuranneita jatkotoimia silmälläpitäen.”

  Aika hyvä artikkeli MV:ssä. Jossakin päin maailmaa (Aasiassa, Venäjällä jne.) on osattu hoitaa asiat oikein: virustestauksia, kuumemittauksia, karanteeneja ymv. toimia. Suomessa on jo paskat housussa ja nyt SA-Hintin poikia eli irakilaisten kassipoikia laitetaan poliisin eli irakilaisten perseennuolijoiden kanssa piirittämään Uuttamaata. Kyllä, luit oikein. Ei, nyt ei ole vielä aprillipäivä.

  Suomi alkaa toimia silloin kuin paskat on jo housussa. Hyvä Suomi! Rajat auki vain ja eksotiikkaa lisää maahan! Nami-nami. Nerg (vai kuka perkeleen kummitus siellä nyt onkaan puikoissa) varmaankin tietää jokaisen tulijan tautihistorian?

  • Jos vilpittömyys kuuluu kunniaasi, poista MV, korhoset ja putkoset ajanvietteistäsi.

   • En tiedä kenestä Korhosesta mahdat puhua, mutta Janus Putkonen kyllä monasti kirjoittaa asiaa. Toki Venäjän ja Kiinan lukemat virustartunnoista ja -kuolemista saattavat olla kovastikin alakanttiin. Suurvaltojen politiikka on, näet, kovaa peliä.

    Pidäpä huoli vain omista ajanvietteistäsi jatkossakin, poika.

 8. Jussi on sanonut, että ero unionista on saatava aikaiseksi , mutta sitä ei pidä tehdä silloin kun se ei menisi läpi, koska seuraavaa mahdollisuutta ei tule vuosikymmeniin. Samoin hän ei ollut tosissaan Sotilasjuntta kommenttinsa kanssa, vaan tämä oli sarkastinen heitto, kaiken sen epäjärjestyjsen keskellä mitä Kreikassa tuolloin oli. Toivoisin totuudenmukaista uutisointiin!

 9. Pojat muistakaa nyt Secure VPN-Palvelu! Vasemmisto-Keskustavetoinen turvallisuuspoliisi tarkkailee VARSINKIN tätä kyseistä sivustoa ja me kaikki tiedetään kenen tissiä ne oikein imevät!

  http://www.magneettimedia.com/tiitisen-listan-tarkein-nimi-tiitinen

  Toivottavasti jokaisella on asiat sen verran kunnossa että ei tälle sivustolle todellakaan seilaa omalla ip-osoitteellaan. JÄRKI KÄTEEN POJAT!!!

  • Jos harrastaa Siltsu-juttuja (lapsiporno+huumeet), niin palveluntarjoajat kyllä auttavat viranomaisia tietojesi selvittämisessä, jos käytät heidän VPN:nsä.

   • Näin se menee. Kyllä virkavalta löytää tarvittaessa myös salatuttua nettiyhteyttä käyttävät henkilöt.

    Netti on ihmisen kehittämä ja tarvittaessa ihminen/viranomainen myös selvittää kaikki netissä toimivat.

Comments are closed.