Koti Uutisia Kotimaa Esa Holapan kulissit kaatuivat: Vaimo jätti, Tinder-seikkailuja, ei muuttoapua

Esa Holapan kulissit kaatuivat: Vaimo jätti, Tinder-seikkailuja, ei muuttoapua

23
holappa_tinder
Kuvakaappaus: Tinder-sovellus.

”Ääriliikkeen kokemusasiantuntijaksi” itseään kutsuvan Esa Henrik Holapan kulissit ovat kaatuneet tänä keväänä. Holappa päätti puukottaa entisiä tovereitaan selkään 2016, sillä hän luuli kykenevänsä ratkaisemaan henkilökohtaisen elämänsä ongelmat ryhtymällä “antirasistiksi”. Valtamedia tuki Holapan narratiivia väittäen, että “natsismin hylkäämisen” myötä hänen elämästään muuttui “menestystarina”.

Rodunsekoittaja-Holappa erosi muutamia vuosia sitten Pohjoismaisesta Vastarintaliikkeestä muun muassa maksamattomien velkojensa, henkilökohtaisten riitojen ja monikulttuuristen naisseikkailujensa vuoksi. Holappa vaihtoi valkoisen lapsiperheensä nuoreen aasialaisnaiseen ja aloitti uransa veronmaksajien elättämänä ”ex-natsina”.

Yhteiskunta palkitsi Holapan petturuudesta kirjasopimuksella sekä suojatyöpaikalla Vuolle Setlementti -yhteisössä, jossa hänen tehtävänsä oli aivopestä kansallismielisiä nuoria sekä palvella maahantunkeutujia. Vuolle sai runsaasti negatiivista julkisuutta Oulun monikulttuurisen pedofiilivyyhdin yhteydessä, kun selvisi, että yhdistys oli järjestänyt tapaamisia valkoisten pikkulasten sekä täysi-ikäisten arabimiesten välillä.

Valtamedian narratiivin mukaan parisuhde, työpaikka sekä sosiaalinen hyväksyntä olivat seurausta siitä, että Holappa oli “parantunut rasismista”. Tarinan avulla media yritti kannustaa myös muita kansallissosialisteja puukottamaan tovereitaan selkään – ilman ensimmäistäkään onnistumista. Hiljattain kaikki Holapan “menestystarinan” kulissit ovatkin romahtaneet.

esa holappa rotupetturi velkaukko
Kuvakaappaus: Kodin Kuvalehti.

Muutama kuukausi sitten Holappa kirjoitti Instagram-päivityksessään, että hänen työsuhteensa Vuolteella oli päättynyt. Tänä keväänä “Esa, 34” ilmestyi Tinder-sovellukseen, jota ihmiset käyttävät yleensä irtoseksin toivossa. Sovelluksessa Holappa kertoi olevansa keskellä eroprosessia. Tapaus oli merkittävä, koska Holappa oli politisoinut avioliittoaan julkisesti ja antanut “monikulttuurisen” vaimonsa kanssa medialle parisuhdehaastatteluita. Läheisriippuvaisena hän ei ilmeisesti kestänyt yksinäisyyttä senkään vertaa, että olisi hoitanut eroprosessin loppuun ennen Tinder-seikkailujen aloittamista.

Pian tämän jälkeen Holappa teki Instagram-päivityksen, jossa hän kertoi muuttaneensa asumaan yksin. Päivityksestä kävi myös ilmi, että Holappa joutui hoitamaan muuton ilman ystävien apua. Jokainen arvannee syyn selkäänpuukottajana julkisesti profiloituneen “miehen” yksinäisyydelle.

Lopulta Holappa päätti muuttaa aiemmin julkisen Instagram-tilinsä kokonaan yksityiseksi, mikä kertonee siitä, että hän ymmärsi itsekin viimeaikaisten päivityksiensä aiheuttaman imagotappion. Vaikka valtamedia ja monikulttuurisuusjärjestöt ovatkin mielellään osoittaneet symbolista tukea Holapalle, lopulta myös valtavirtainen yhteiskunta tietää, että rotta on aina rotta. Eliitillekin Holapan kaltaisilla pettureilla on vain välinearvoa.

Lue myös: Esa Holappa valehtelee laiminlyömistään veloista

Aiheesta muualla: Kodin Kuvalehti: Entinen uusnatsi rakastui kiinalaisnaiseen: ”Ehkä meistä on jonkinlaiseksi esimerkiksi siitä, miten ihminen voi muuttua”

23 KOMMENTIT

 1. Rottana olohan on persoonallisuushäiriö, joka ei poistu ihmisestä sen jälkeen, kun hän “parantuu natsismista.” Holappa käyttäytyi rottamaisesti kansallismielisiä kohtaan ja teki sen ylpeänä julkisesti. Kuvitteleeko kukaan oikeasti, että tämä velkaukko olisi nyt jotenkin ihmisenä mahtava ja luotettava persoona? Edes hänen riisiä keittävä korona-vaimonsa ei kestänyt tuota kaksi sanaa minuutissa tavuttavaa rottaa (ja kiinalaiset sentään pitää rottia suurena herkkuna.)

 2. Holapoidi oli kuntavaaleissa 2017 Vihreitten ehdokkaana. Sai 15 ääntä. Loikkareista ei pidä kukaan.

 3. Jos uudet kaverit ovat rimpuloita idunsyöjiä jotka vetävät ties mitä, niin ei heistä ole muuttoavuksi.

  • Kyllä idut ovat erittäin terveellisiä, joten tuo vertaus on vähän ontuva. Rudolf Hess oli myös kiinnostunut biodynaamisesta viljelystä ja muusta luonnonmukaisesta.

  • Enemmän pitäisi syödä ituja kuin hiilihydraatteja. Mitä sanoo viralliset ravitsemussuositukset? Kuusi leipäpalaa päivässä ja ruuan kaveriksi perunaa, pastaa tai riisiä. Kananmunia kehoitetaan syömään kolme kpl viikossa. Minä syön niitä noin 5 päivässä ja paljon kasviksia. Lihaa ja kalaa en syö.

   • Minä syön kuurina kanamunia päivässä joku 6-10 kpl. Välillä toki pidän taukoa niistä. Ai kolesteroli nousee koholle? Jostainhan ne proteiinit on saatava. Toki pihviä ja kalaa syön aika useasti sen takia myös, mutta käytän tuonne lisäksi vielä kasvis lähteitä. Hyvä syödä monipuolisesti. Ehkä eniten suosin kuitenkin kasviproteiineja ja kalaa. Näen ruuassani yleensä sen maaseudun ja tavoittelen ajatella, että eläimillä olisi mahdollisimman vähän kärsimystä eli luomuna mieluiten. HC-vihreäthän, kuten Pentti Linkola, ajatteli maaseudunkin olevan huono asia.

    Paikallista ja suomalaista tietenkin ostan ensiksi. Ihmettelen suuresti miksi nyt koronan aikaan kaikki paapattavat, että OSTA OSTA OSTA SUOMALAISTA. Mä ostan sitä aina.

    • Lähituotantoa parhaan mukaan. Kaupasta ostan yleensä lähituotantona vapaan kanan munia, joita ihme kyllä jopa pienemmistäkin kaupoista olen löytänyt. Mahtuu tuohon ruokavaliooni eksoottisempiakin raaka-aineita, ja karppaajana pääasiallinen ravinto tulee rasvoista: luomulaatuisesta, mieluiten kylmäpuristetusta kreikkalaiseta oliiviöljystä, avokadoista, pähkinöistä ja hampusta.

    • Toki suomalaista tai ainakin naapureilta: Ruotsi, Eesti, Tanska, Venäjä.

     Luomua myös, mutta kannattaa muistaa että se mikä on luomua vaikkapa Italiassa, niin ei välttämättä täyttäisi luomun kriteereitä meillä täällä Suomessa…

 4. Malliesimerkki hyödyllisestä hölmöläisestä. Elämän kohokohta taisi olla se, että pääsi Oulun bussikatosten valomainoksiin.

 5. Esa Holoppa on selkäänpuukottaja, rotupetturi ja rotta pahimmasta päästä. On hienoa Esan varmaan kulkea tuolla, kun joutuu jatkuvasti vilkuilemaan olkansa yli. 🤔

 6. Ihme ettei tuota ole kukaan läiskinyt vielä turpaan. Yleensä kun petetään tiivis yhteisö, niin siitä maksetaan myös jonkinlainen hinta.

 7. Holappa on varoittava esimerkki suvakismiin kääntymisestä. Alussa voi olla kivaa, mutta lopulta käteen jää mustapekka.

  Holapalle tiedoksi, että elämän aikana ystävät vaihtuvat, mutta vihamiehet säilyvät.

  Olen ymmärtänyt, että rodunsekoitus-Holapalla näitä vihamiehiä riittää! 😀

  • Onkohan tuo aina ollut suvakki? Hänen kanssaan toimineet voivat asiaa valaista. Tosin myyrät näyttelevät joskus hyvin

   • Hyvä kysymys! Ehkäpä on myös mahdollista, että heikkotahtoinen Holappa ostettiin suvakkien mannekiiniksi/vasikaksi.

    Yleensä suvakismista herätään ja tämän jälkeen aletaan muodostamaan omia näkemyksiä kansallismielisestä näkökulmasta.

    Joka tapauksessa Holapan markkina-arvo on nyt nolla ja hän tietää sen itsekkin.

 8. Miten aate voi hävitä?Ei miehellä ollut ylpeyttä kantaa rotuopillista elämää.Siis petturi ja pelkuri.

 9. Hyi helvetti, minkälaisia ihmisen kuvatuksia tästäkin maasta löytyy. Tarkoitan teitä kommentoijia.

  • Jokaikinen kommentoija täällä on Holappaa arvokkaampi. Itse asiassa koko maassa 99% ihmisistä on Holappaa arvokkampia.

Comments are closed.