Koti Uutisia Kotimaa Rovaniemen hovioikeus tuomitsi maahantunkeutujapedofiileja vankilaan

Rovaniemen hovioikeus tuomitsi maahantunkeutujapedofiileja vankilaan

5

Rovaniemen hovioikeus on antanut maahantunkeutujapedofiileille tuomioita lapsen raiskaamisesta. Uhri oli tekoaikaan 12-13 -vuotias.

Joukko oli käyttänyt hyväkseen samaa lasta raiskaamalla tätä. He olivat tutustuneet lapseen sosiaalisessa mediassa.

Poliisi ja valtamedia yrittivät pimittää tapahtumia, mutta kansalaisaktivistien työ toi tiedon kansainväliseen julkisuuteen.

Ankarin, 4,5 vuoden vankeusrangaistus määrättiin 39-vuotiaalle Hassan Mohamud Mohamedille.

Abdo Ibrahim Ahmed, 34, sai neljän vuoden ja kahden kuukauden tuomion.

Tasan neljä vuotta vankeutta määrättiin 27-vuotiaalle Quassar Mohsin Sbahi Aldhulaieille, 22-vuotiaalle Rahmani Gheibalille ja 27-vuotiaalle Ali Osman Mohamedille.

30-vuotias Javad Mirzad sai kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion ja 24-vuotias Osman Ahmed Mohamed Humad kolmen vuoden tuomion.

Shiraqa Yosefille, 21, langetettiin kahden vuoden tuomio.

Suomessa ensikertalainen vanki istuu puolet tuomiostaan. Suurin osa tuomituista pedofiileista vapautuu siis jo tänä vuonna vankilasta. Lisäksi heillä on mahdollisuus jopa puolen vuoden koevapauteen, mikä tarkoittaa kotona olemista panta jalassa.

Lähde: HS

5 KOMMENTIT

  1. Halvempaa olisi toimittaa tilauslennolla takaisin kotimaahansa.

  2. Liian lyhyitä tuomioita, joita niitäkään eivät istu kokonaan. Saavat armahduksen puolen tai 2/3 istuttuaan ja käyvät välillä lomilla.

  3. Helsingissä 2018 14 % raiskaajista oli nimeltään Mohammed.

    Pitäis varmaan tehä asialle jotaan?

  4. Ennustan, että vapauduttuaan vankilasta nämä ympärileikatut kultamunat siirtyvät pääkaupunkisedulle saalistamaan viattomia suomalaisia lapsia, koska Oulun seutu alkaa olemaan heitä kohtaan liian “rasistinen”

    Huomioitavaa näissä tuomioissa on se, että nyt ne ovat pääsääntöisesti yli 3 vuotta, kun taas aiemmin tuomiot olivat käytännössä alle 3 vuotta.

Comments are closed.