Koti Artikkelit Elin Krantzin murha

Elin Krantzin murha

21

elinkr1

Elin Krantz tapettiin 26. syyskuuta 2010 raa’alla tavalla Göteborgissa, Ruotsissa. Rikos monikulttuurin nimissä tuli koskettamaan monia.

Myöhään syyskuisena iltana Elin Krantz nousi vanhan luokkatoverinsa kanssa raitiovaunu 5:een, jonka oli määrä ajaa Länsmånsgårdenin maahanmuuttajalähiöön. Elin oli viettänyt iltaa ja pitänyt hauskaa ystäviensä kanssa Göteborgin keskustassa. Valvontakameran videolta näkyy, kuinka Elin keskustelee ystävänsä kanssa matkan aikana, joka tuli olemaan hänen viimeisensä.

Raitiovaunussa istuu mies nimeltä Ephrem Tadele Yohannes. Videolta näkyy, kuinka Yohannes yrittää saada kontaktia molempiin naisiin, jotka ilmaisevat selvästi, etteivät he ole kiinnostuneita. Elinin ystävä jää pois vain muutamia pysäkkejä ennen Gropegårdsgatania, joka sijaitsi lähellä Elinin asuntoa. Kun Yohannes näkee Elinin jäävän yksin raitiovaunuun, jatkaa tämä hänen häirintäänsä. Mies menee useita kertoja Elinin luokse, juttelee tälle ja istuu lopuksi Elinin viereen. Yohannes nojaa Eliniä kohti, ja tämä on ilmeisen vaivaantunut miehen käytöksestä. Elin ottaa esille matkapuhelimensa ja katselee ikkunasta ulos siinä toivossa, että Yohannes lopettaisi.

Ephrem Tadele Yohannes.
Ephrem Tadele Yohannes.

Jostakin syystä Elin ei jää Gropegårdsgatanilla pois, vaan jää raitiovaunuun kaikkien kahdeksan pysäkin ajaksi. Päätepysäkki Temperaturgatanilla hän nousee pois murhaajansa vanavedessään. Raitiovaunun kuljettaja kertoo myöhemmin kuulustelussa, että mies seurasi rauhallisesti Eliniä. Pian sen jälkeen, kun molemmat olivat astuneet raitiovaunusta ulos, puhelin soi kolmannen kerran erään Elinin ystävän kotona. Soittaja on Elin, mutta hänen ystävänsä nukkuu eikä vastaa. Aamulla tämä näkee puhelimessaan olevan kolme vastaamatonta puhelua. Hän kuuntelee viestit ja kuulee naisen huutavan epätoivoissaan “EI!” samaan aikaan, kun kaksi miestä keskustelee rauhallisesti vieraalla kielellä. Elinin ystävä poistaa viestit vahingossa, mikä tulee myöhemmin vaikeuttamaan poliisin selvitystoimia.

27. päivän iltana poliisi löytää Elin Krantzin runnellun ruumiin metsiköstä. Ruumis on piilotettu kivilohkareen alle ja haavat kertovat törkeästä raiskauksesta ja silmittömästä väkivallasta. Etiopialaistaustainen Ephrem Tadele Yohannes, 23, pidätetään 28. syyskuuta epäiltynä mahdollisena Elinin murhaajana. Eräs poliisi tunnistaa tämän raitiovaunun valvontakameran videolta; Yohannes seisoskelee keskusasemalla kuluttaen aikaansa.

Elinin murha herättää ihmisten keskuudessa suurta inhoa, ei vain ympäri Ruotsia vaan myös ulkomailla. Göteborgissa pidetään soihtukulkue naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Kun kuvat Elinin raiskatusta ja rikki revitystä kehosta leviävät Internetissä, viha kasautuu ja moni on sitä mieltä, että nyt saa riittää. Yksi niistä, joita tapaus koskettaa, on Nordfrontin päätoimittaja Fredrik Vejdeland, joka kirjoittaa kronikan “Glöm aldrig bort Elin” (‘Älkää koskaan unohtako Eliniä’).

Oikeudellinen jälkipuinti alkaa toden teolla marraskuun puolivälissä 2011. Yohannes, joka on aiemmin kiistänyt murhan, tunnustaakin yhtäkkiä kaiken. On paljon todisteita sille, että mies on Elinin murhaaja. Ilmenee aikaisempia tapauksia, jotka todistavat Yohanneksen käyttäytyneen väkivaltaisesti naisia kohtaan ja että hän on istunut vankilatuomiota USA:ssa. Yohannes on käynyt tuona aikana läpi käsittelyn, jossa pyrittiin hillitsemään tämän aggressiivisuutta. Todisteet, jotka puhuvat eniten miehen syyllisyyden puolesta, ovat jäänne Elinin DNA:sta ja erite housuissa ja alushousuissa.

Oikeudenkäynnin aikana Elinin isä ja äiti ovat paikalla viiden lapsensa kanssa. Elinin isä istuu täristen, ja kyyneleet valuvat pitkin hänen poskiaan, kun kuvia hänen ennen niin kauniista ja elinvoimaisesta tyttärestään näytetään. Useat todistajat kertovat kuulemansa. Muiden muassa nainen, joka asui noin 100 metrin päässä murhan tapahtumapaikalta, kertoo kuulleensa huutoa keskellä yötä ollessaan hereillä ja imettäessään vauvaansa. Huutoa kesti noin 15 minuuttia. Kello oli tuolloin varttia vaille viisi aamulla. Itkun ja todistajanlausuntojen aikana Yohannes virnistää Elinin murtuneelle perheelle, joka istuu luodinkestävän lasiseinän takana. 13. huhtikuuta 2011 Göteborgin käräjäoikeus ilmoittaa Ephrem Tadele Yohanneksen syylliseksi. Hovioikeuden tuomio virallistetaan 10. kesäkuuta 2011; 16 vuotta vankeutta sekä elinaikainen maastakarkotus.

“Mikä voi olla tämän vakavampaa? Hän otti hengen pois järkyttävän raa’alla tavalla nuorelta naiselta, jolla oli koko elämä edessään. Hän ei ollut kiinnostunut naisen lähimmäisistä ja otti itselleen oikeuden lopettaa tämän elämän. Koko naisen perhe on kärsinyt. Asiat eivät koskaan muutu paremmiksi. Suru ei tule koskaan lähtemään”, sanoi syyttäjä Stina Lundqvist, kun tapauksen hovioikeuskäsittely lopetettiin.

Hautauksen ja oikeudenkäynnin jälkeen ympäröivän maailman elämä jatkui tavallaan. Mutta yksi asia on varma. Makaaberit kuvat ja järkyttävät yksityiskohdat Elin Krantzin murhasta ja oikeusloukkauksesta jättivät jälkensä monien mieleen.

Nordfront.se

21 KOMMENTIT

 1. Niin käy kun ottaa afrikkalaisia. Eihän se salaisuus ole, että suurin osa naisista raiskataan Saharan eteläpuoleisessa Afrikassa, joten ei pitäisi olla mikään yllätys, että he jatkaa samaa käyttäytymismallia myös Afrikan ulkopuolella.

  • Väärin.
   Suurin osa naisista raiskataan Intiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Meksiko, Guatemala, Salvador, Honduras maailman pahimmat.

 2. Olen nähnyt kyseiset kuvat ja en voi mieltää kyseistä tekoa minkään sivistyneen ihmisen tekemäksi. Rikos oli eläimen tekemä, ei ihmisen.

  Siitäkin huolimatta ellen ole käsittänyt väärin, uhri kannatti monikulttuurisuutta ja oli tämän vakaumuksellinen puolestapuhuja. Silmät vain taisivat avautua liian myöhään.

 3. Ennen kuolemansa Elin Krantz oli aktiivisesti mukana “rasisminvastaisessa toiminnassa”, kuten tämä ääremmäisen röyhkeä rotusekoituksen propagandavideo todistaa: http://www.youtube.com/watch?v=3Lh8FHMmVPQ
  (Se vaaleatukkainen valkoinen tyttö, joka iloisesti istuu pyllyllään nergoidirotuisen sukupuolielimien päällä, on Elin Krantz).

  Multikulturismin ilosanoman levittäminen päättyi tähän:
  http://saxonmessenger.christogenea.org/sites/default/files/images/SM-Krantz-03.jpg
  Elin Krantz oli juutalaisten propagandan tyhmä aivopesty onneton uhri ja hän petti kansakuntansa ja rotunsa. Toiminnallaan hän edisti oman kansakuntansa tuhoa ja vain sattumalta koki omakohtaisesti sitä, mitä aktiivisesti valmisteli muille ruotsalaisille tytöille. Petturin palkka on kuolema, se on vanha totuus se.

  Mikä on ikuisesti menossa olevan rotusodan tämän episodin tulos? Se on kyllä ikävä kannaltamme, koska viholliset voittivat tämän erän ja me menetimme yhden valkoisen naisen.

  • En tiedä mikä oli Elin Krantzin suhtautuminen monikulttuurisuuteen, hän oli joko sen puolesta tai sitä vastaan, mutta yhdestä asiasta olen varma. Tuo Youtuben videossa esiintyvä tyttö ei ole Elin Krantz, vaan Michaela Eklund, joka edelleen voi hyvin ja on elossa.
   Elin Krantz ei näytä ollenkaan videossa esiintyvältä tytöltä.
   Lukekaa linkistä ja katsokaa kuvat: http://www.stormfront.org/forum/t793819-7/#post9351035

   • Tietoni Elin Kranzista perustuvat Internetistä löytyneisiin tietoihin. Selvisi, että videolla esiintynyt huora ei olekaan Elin Krantz. Olen pahoillani väärän tiedon levittämisestä.

    Mutta kukaan/mikään ei kumonut väitettä, että Elin Krantz kannatti värillistä maahanmuuttoa Ruotsiin. Joten tässä minun perusviestini oikaistuna: Elin Krantz oli juutalaisten propagandan tyhmä aivopesty onneton uhri ja hän petti kansakuntansa ja rotunsa. Toiminnallaan hän edisti oman kansakuntansa tuhoa ja tuhoutui samalla itse.

    • Voi hyvät hyssykät! Vaikka kukaan ei ole kumonnut väitettä, että Krantz oli “monikultturisti” ou quelque chose dans ce genre, eihän tästä mitenkään seuraa, että hän oli monikultturisti tai että meillä olisi jokin syy päätellä, että hän oli, vaan asia pitää todistaa ERIKSEEN. Verratkaamme: kukaan ei ole todistanut, etten minä ole etiopialainen, muttei tämä millään rationaalisella tavalla oikeuta päättelemään, että olen etiopialainen. Jokin asia on MAHDOLLINEN, ennen kuin todistettu vääräksi, muttei tätä kautta millään tavalla TODENNÄKÖINEN. Onko Leon argumentti nyt siis todella se, että Krantz oli monikultturisti, koska on mahdollista, että hän oli monikultturisti. Ei ihme, että NÄIN ARTIKULOITU “kansallismielisyys” on poliittisessa marginaalissa.

     • Kun henkilökohtaisesti en tuntenut ko. naista ja täten suoraa tietoa minulla ei ole, niin kaikki minun tietoni on se mitä verkosta löytyy. Sen mukaan Elin Krantz todellakin kannatti multikulturismia eli valkoisen Euroopan tuhoamista ja sai mitä tilasi. Multikulturistien touhut tuovat mieleen tämän kuvasarjan:
      http://pbfcomics.com/archive_b/PBF231-Baby.jpg

      Katso tätä, siellä on linkit muihin tietolähteisiin:
      http://mvlehti.net/2015/09/05/maahanmuuttomyonteinen-elin-krantz-joutui-tapetuksi/

      Okeasti olisi aivan oikeudenmukaista jos jokainen multikulturisti olisi pahoinpidelty, ryöstetty ja raiskattu mamujen toimesta koska muuten tarähtäneistö ei opi mitään mikäli vain tavalliset kansalaiset kärsivät.

  • Katselin vähän inteernettiä hakusanoilla ja pompsahtipahan ruudulle ilmoitus jota en vielä ennen ole nähnyt:

   “Europe Will Not Survi…” This video is no longer available due to a copyright claim by IBA (Israeli Broadcasting Authority).”

   Että sellainen ilmoitus.

  • Kyseisen videon valkoinen nainen on kyllä Michaela Eklund eikä Elin Krantz.

   Luonnollisesti Elin Krantz toki oli multikyldyyrin kannattaja, ruotsalainen nainen kun hän oli – odotitko jotain muuta sitten? Naisten poliittinen suuntautuminen on jokatapauksessa merkityksetöntä, naiset tuppaa aina lisääntymään dominoivan miesryhmän kanssa: esim. espanjalaiset valloitti Etelä-Amerikan ja hankkiutuivat eroon miehistä ja menivät naimisiin paikallisten naisten kanssa – ja naiset hyväksyivät kohtalonsa, = perusevuluutiota. Siksi myös Ruotsissa monet naiset ovat pariutumassa vierasperäisten miesten kanssa, koska he tavallaan ovat valloittajina siellä ja dominoivassa asemassa paikallisiin miehiin nähden.

  • Sokeakin näkee, ettei kyseessä ole sama ihminen. Elin Krantz ei esiinny tässä videossa vaan aivan eri henkilö.

  • Ei ole Elin Krantz tuolla videolla! Kyseisen videolla esiintyvän rotupetturin nimi on Michaela Eklund.

   RIP Elin!

  • …Ja jos joutuisit itse neekerin raiskaamaksi ja murhaamaksi, niin haluaisitko, että ruumiistasi otettua valokuvaa leviteltäisiin netissä?

  • Vastoin yleistä harhaluuloa, videossa esiintyvä tyttö EI ole Elin Krantz.

 4. Vaikka vastaavia tapauksia on ollut pilvin pimein kaikissa Pohjoismaissa, muista länsimaista puhumattakaan, ei näistä mielellään pahemmin uutisoida eikä niitä etenkään jäädä muistelemaan. Sen sijaan viihdeteollisuus tuuttaa koko ajan uutta Leijonasydäntä kansan ihmeteltäväksi, jotta pysyttäisiin nuhteessa ja herranpelossa.

  Onko Euroopassa KOSKAAN tehty suuren budjetin elokuvaa, joka kertoisi maahanmuuttajien kantaväestöön kohdistamasta väkivallasta?

  • Vataavanlaisia tapauksia on myös ollut suomessa, oikeessa olet. Muistan yhden tapauksen 90-luvulta. Ei uutisoitu ollenkaan lehdissä.

 5. Nyt suomalaiset hemmetti soikoon. Jos yhteiskunta ei kykene/halua auttaa kunnollisia suomalaisia ihmisiä, täytyy suomalaisten ottaa ohjat omiin käsiin. Perustaa ryhmiä, jotka valvovat omaa lähiseutua ja suojelevat siellä asuvia ihmisiä. Virossa tällainen toiminta on aivan normaalia hommaa eli joillain alueilla asukkaat huolehtivat oman ympäristönsä turvallisuudesta, koska poliisi ei ehdi joka paikkaan. Virossa kansalainen saa myös puolustaa kotiaan, perhettään ja omaisuuttaan vaikka aseen kanssa, jos joku yrittää tunkeutua hänen asuntoonsa. Puolustautuja ei myöskään saa syytettä, jos tilanne menee tiukaksi ja hän joutuu käyttämään kättä pidempää. Oma koti, perhe ja läheiset nauttivat Virossa todellista oikeudellista suojaa toisin kuin sosialististen lakien Suomessa, jossa kantasuomalainen on aina syyllinen ja kriminaali puolestaan yhteiskunnan kaltoin kohtelema uhri. Kun viimeksi asuin Suomessa meillä oli naapuruston kanssa sopimus, että katselemme outojen kulkijoiden perään ja valvomme, että hämärämiehet/naiset eivät pääse tekemään tihutöitään. Homma pelasi hyvin. Nämä hommat eivät valittamalla enää parane, on itse tehtävä jotain, koska poliitikot [eli eduskunta] eivät halua/osaa/uskalla tehdä mitään.Suomalaisista poliitikoista on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta tullut vellihousuja, joilta puuttuu sekä rohkeus että halu suojella omia kansalaisiaan. Miten ihmeessä kansalaiset ovat päästäneet tilanteen tällaiseksi? Todellisuudessa on nimittäin niin, että kansalaiset tämän kehityksen ovat valinneet. Eivät ihmiset niin tyhmiä voi olla, että eivät näkisi mitä on tapahtumassa. Ja hei, nykyinen kehitys on seurausta sosialidemokraattien ajamasta politiikasta, jota kaikki muut sosialidemokraattiset puolueet tukevat, koska eivät uskalla itse olla mitään mieltä.

 6. Tämä on NIIN kuvottavaa! Näistä pitäisi uutisoida valtamediassa! Pahin pelko, että omille tytöille kävisi noin. Onneksi asutaan ‘perähikiällä’, tänne ei mamujen mieli tee tulla. Punaniskoja koko pitäjä täynnä ;D Tytöille pitäisi opettaa pienestä pitäen, että jos vastaava tilanne tulee (että yöntimo ahdistelee), niin busseista ei yksin jäädä pois, vaan mennään vaikka kaverin kanssa yhtä matkaa ja siitä vaikka taksilla kotia. N*ekerillä on ottanut luonnonpäälle, kun naiset ei lämmeneet viidakon kutsuun! Toivottavasti kokee samanlaisen kohtalon kotimaassaan! Jos valkoisia naisia on se alle 2% maapallon väestöstä ja siitäkin varmaan se erittäin pieni osa ensinnäkään sellaisia, jotka eivät rodunsekoitusta harrasta/tue tahi opeta lapsilleen, niin meidänhän tulisi olla jollain suojelulistalla uhainalaisten lajien kanssa! Mitä tähän voi sanoa, kuin että lisääntykää suomalaiset, ihan tosi, kohta ollaan vähemmistönä, sillä nämä muukalaiset lisääntyy kovaa tahtia ja se nakertaa meidän kulttuuria ja elintilaa vauhdilla :S

 7. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month.
  You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites),
  for more details simply search in gooogle: boorfe’s
  tips monetize your website

Comments are closed.