Koti Uutisia 98 prosenttia briteistä ei halua enempää maahanmuuttajia

98 prosenttia briteistä ei halua enempää maahanmuuttajia

4

Tilanne Englannissa on mennyt niin pitkälle, ettei edes valtamedia voi enää vaieta siitä. Nyt englantilainen tabloidilehti Daily Express kehottaa lopettamaan “työperäisen maahanmuuton” Romaniasta ja Bulgariasta. Ylivoimainen enemmistö on samaa mieltä.

Äänenpainot Englannissa kovenevat, koska monikulttuurin seuraukset ovat niin suurimittaisia, ettei niitä voi enää peitellä. Englantilainen tabloidilehti Daily Express lanseerasi eilen “The Crusade” -kampanjan, jonka tavoite on saada hallitus lopettamaan niin kutsuttu työperäinen maahanmuutto Romaniasta ja Bulgariasta. Havainnollistamiseksi kampanja näyttää kuvia niistä, ketkä näistä maista tulevat, nimittäin romaneista.

Lehden nimilistalle on kirjoittanut nimensä jo yli 12 000 henkilöä, ja 98 prosenttia lehden puhelinkyselyyn osaa ottaneista on samaa mieltä siitä, että Englannin “on suljettava rajansa KAIKILTA maahan pyrkiviltä maahanmuuttajilta”.

Lehden maahanmuuttovastainen kampanja on herättänyt negatiivisia reaktioita muiden muassa ruotsalaismediassa, joka haluaa jatkaa maahanmuuton promotoimista. Svenska Dagbladetin mukaan kampanja “on saanut kritiikkiä”, ja lehti on antanut palstatilaa niille, joiden mukaan lehden kampanja on “ihmisiä vihaava journalistiikan vaatteissa”. Kampanjasta on aiheutunut monille päänvaivaa, koska tänä päivänä lehdistö antaa harvoin tai ei koskaan tilaa kansan mielipiteille sillä tavalla kuten tässä tapauksessa. Päinvastoin se on aina ollut vaatimassa monikulttuuria ja joukkomaahanmuuttoa.

Englannilla on viime vuosina ollut suuria ongelmia romanirikollisuuden kanssa.

 
Lähteet: Nordfront.se, Express.co.uk, Svenska Dagbladet

4 KOMMENTIT

  1. Tätä ei enää voi laittaa tyhmyyden piikkiin joten korruptio lienee ainoa mahdollinen syy miksi tätä itsetuhoista tietä on jatkettu näinkin pitkään. Toivottavasti tälle pannaan stoppi ennen kuin kansan pinna lopullisesti katkeaa.

  2. Ilmeisesti kuitenkin media jatkaa yhä samalla linjalla kuin aikaisemminkin eli pääasiassa maahanmuutto Itä-Euroopasta on otsikoissa ja sitä pidetään ongelmallisena. Tässä nivotaan myös yhteen nippuun kaikki itä-eurooppalaiset – niin rikollisuutta tuovat “romanit” kuin työtä tekevät puolalaiset ja liettualaiset.

    Ei-eurooppalaisten kansanrýhmien maahanmuutto tuomine ongelmineen itsessään on luullakseni vielä melko vaiettu asia, vaikka kansan mielipiteessä näkee, että koko hommaan on tylsistytty.

Comments are closed.