Koti Uutisia Afrikkalaismies tappoi raa’asti Ruotsissa

Afrikkalaismies tappoi raa’asti Ruotsissa

3

uk_Doudou_Ahoka
Afrikkalaistaustainen mies tappoi raa’asti nuoren pojan sekä tätä auttamaan tulleen vanhemman naisen lauantai-iltana Ruotsin Ljungsbrossa.

Ruotsalaiset tiedotusvälineet ovat järjestelmällisesti jättäneet kertomatta tekijän olevan afrikkalainen maahanmuuttaja. Tekijän kuvasta on muun muassa kasvot käsitelty tunnistamattomaksi, eikä tämän nimeä ole julkaistu.

33-vuotias Doudou Ahoka oli siepannut kaksi 15-vuotiasta poikaa, sitonut heidät ilmastointiteipillä sekä kiduttanut ja raiskannut heidät. Tämän jälkeen mies oli lyönyt toista poikaa teräsputkella päähän niin, että tämän kallo murtui kuolettavasti. Auttamaan tullut 57-vuotias naapuri sai myös surmansa saatuaan iskun päähänsä.

 
Lähteet: Nationell.nu, Aftonbladet

3 KOMMENTIT

 1. Miksi uutisoida etnisestä taustasta, eihän se vaikuta ihmisen käytökseen millään tavalla! Mielestäni lehdistä tuttu kiertoilmaisu “ruotsalainen nuoriso” sopii paljon paremmin tämän 33-vuotiaankin mustan pedofiiliraiskaajan tapaukseen 😉

  “Ruotsalainen nuoriso nahinoi Ljungsbrossa. Myös paikalle sattumalta tullut 57-vuotias vahingoittui lievästi.”

 2. Käytännössä on jo todettu Ruotsin murhaajan kärsivän laajaa mielialahäiriötä (vuosi pari suljetulla, minkä jälkeen todetaan yhteiskuntakelpoiseksi kansalaiseksi), ja mitä ilmeisemmin Norjassa tilanne tulee toistumaan samankaltaisesti.

  Se mitä voidaan todella tehdä, on tunnustaa monikulttuurisen yhteiskunnan mielettömyys ja käytännön toimimattomuus, joka vaarantaa kenen tahansa viattoman hengen, iästä tai sukupuolesta riippumatta.

  Millä sitten estää se, että näin tulisi tapahtumaan, niin ratkaisu on hyvin yksinkertainen: maasta pois ne, jotka eivät sinne kuulu. Saudi-Arabian esimerkki tässä on kannustava, maan ollessa merkittävä energiantuottaja, mikään monikulttuurinen taho ei ole rohjennut käytäntöä myöskään voimakkaasti tuomita.

  Se miten tämä toteutetaan pohjoismaissa,ei pitäisi olla ylivoimaista edes meidän omille pölhöpoliitikoillemme,Ranska on tässä kannustavana esimerkkinä.Käytännössä toinen tai monasti ensimmäinen valtiomahti,media,on saatavissa kyllä oikeilla toimenpiteillä ruotuun.Tulee yksinkertaisesti osoittaa kansan ja kansalaisten toimesta näille vallan vahtikoirille oma paikkansa.

  Se miten median valtiomahti murretaan on hyvin yksinkertaisesta asiasta kiinni,yhdenkään julkaisun sisältöön ei voida vaikuttaa,mutta myöskään näitä ei kenenkään tarvitse hankkia(ostaa),joten jos joku ei miellytä suurta enemmistöä,siirretään se syrjään,suvikset eivät ostovoimallaan kykene ylläpitämään edes ilmaisjakelulehteä.

Comments are closed.