Koti Uutisia Antti Pokkinen kannustaa väkivaltaan kansallismielisiä vastaan

Antti Pokkinen kannustaa väkivaltaan kansallismielisiä vastaan

9

Kuten niin sanotun kirjastokaustin jälkeen, myös nyt monet äärivasemmistolaiset ovat yhtyneet johtavien poliitikkojen kannanottoihin ja alkaneet vaatia poliisilta tiukempia toimia kansallismielisiä vastaan. Jyväskylän kirjastokaustin jälkeen jopa poliisivastaisiksi mielletyt kovan luokan anarkistit innostuivat toivomaan suojelupoliisille lisää valtuuksia. Sama toistuu nyt, kun media on levittänyt hysteriaa Helsingin Asema-aukion tapahtumista.

Osa äärivasemmistolaisista on taas ryhtynyt uhkailemaan kansallismielisiä väkivallalla. Helsinkiläinen kulttuurimarxisti Antti Pokkinen puolestaan onnistuu yhdessä tviitissä sekä vaatimaan poliisille lisää valtuuksia että uhkailemaan kansallismielisiä väkivallalla:

antti-pokkinen

pokkinen2

Aiheeseen liittyen: Joel Esteban Lasikari kannattaa aloitteellista väkivaltaa katupartioita vastaan

9 KOMMENTIT

 1. Kuvassa esiintyy varsinainen “rauhanturvaaja”. Antti Pokkinen on tyypillinen kommunisti eli “niskalaukaus -humanisti. “Äärioikeistolaista” väkivalta pitää estää, muttei meidän (kulttuurimarxsistien “parempaa väkivaltaa”!
  Ensinnäkin konkreettisesta rikoksellisesta ääriväkivallasta ovat vastuussa yksistään äärivasemmisto. Ns. “äärioikeisto” on ollut vain olemassa fyysisesti. Antti Pokkinen ainoastaan näkee ympärillään tapahtuvan “märkiä unia” päiväunelmoinnissaan, jotka projisoituvat “todellisiksi” tapauksiksi. Hän näkee ts. “vaaleanpunaisia elefantteja” ja vaatii niille yhteiskunnalta annettavaksi rehua. Ennen wanhaan tuollaisen kaverin kaveripiiri ei ollut kovin laaja, kuin siihen asti kun hän avasi suunsa.

 2. Kun aatteiden, ideoiden, argumenttien, ihanteiden puolella kommareiden tilanne on täysin surkea ja epätoivoinen – bankstereiden Systeemiä vartioiva ja puolustava kommari aina tarttuu väkivaltaan. Ja saa siitä hyvästä Systeemin myöntämän palkkion – täysylläpidon verovaroilla, ja valtamedian tuen.

  Tämä kuvio toistuu aina samana, joten ei tarvitse ihmetellä. Mutta valppaana pitää olla.

 3. Punikki Antti Pokkisen twiitti täyttänee laittoman uhkailun tunnusmerkistön nykyisen lainsäädäntömme mukaan? Ja se lienee myös kiihotusta kansanryhmää vastaan?

 4. Isrel on vain juutalainen kansallisvaltio. Oikeasti Israelilla tarkoitetaan Israelin kansaa ja juutalaisuuden täyttymystä eli juutalaista maailmanvaltaa. Oikeasti Israelilla ei ole rajoja ts. se on globaali juttu näiden itsensä mielestä ja oikeastaan koko maailma kuuluu heidän mielestään heille. Talmudilainen maailmanherruuden visio on keskeinen asia uskonnossa, mutta ei-juutalaisille tätä ei haluta korostaa tai oikeastaan edes mainita…

  Vapaamuurarius on mielestäni täydellisesti Israelin väline maailman orjuuttamiseksi.

 5. “Vastustan Systeemii, mutta tarviin valtiovallan kyttiä hakkaamaan mun poliittiset viholliset”. Tätä on apurahakapinallisuus Suomessa v. 2016, eivätkä nämä Järjestelmän hyödylliset idiootit ymmärrä edes hävetä kognitiivista dissonanssiaan.

 6. Nämä marxilaiset ovat kovia uhoamaan, mutta eivät uskalla mitään ellei niillä ole kymmenkertaista ylivoimaa.Sama pätee kehitysmaalaisiin tunkeutujiin.

 7. Tuo persereiksynnytyksen kokenut hinttari voi tulla vaikka heti tuomaan minulle sitä väkivallan uhkaa. Mutta tosiasia on että tuollainen piipittäjä tosipaikan tullen paskoo housunsa.

Comments are closed.