Koti Uutisia Joel Esteban Lasikari kannattaa aloitteellista väkivaltaa katupartioita vastaan

Joel Esteban Lasikari kannattaa aloitteellista väkivaltaa katupartioita vastaan

14

Helsinkiläinen Joel Esteban Lasikari kannattaa aloitteellista väkivaltaa maahanmuuttajarikollisuutta torjuvia katupartioita vastaan.

UK_Joel_Esteban_Lasikari_antifa

Taustaltaan espanjalais-suomalainen Lasikari on aktiivinen toimija pääkaupunkiseudun anarkistiryhmissä. Sosiaalisessa mediassa hän on myös yksi aktiivisimmista äärivasemmistolaisen väkivaltapropagandan jakajista. Muun muassa nimimerkkejä SalLimones, Joel Limones ja Lost Souls Alliance käyttävä Lasikari “tykkää” sosiaalisessa mediassa esimerkiksi videoista, joissa äärivasemmistolaiset potkivat maassa makaavia ihmisiä.

Lasikari kirjoitti Ask.fm-sivuillaan tänään, että vasemmiston on käytettävä väkivaltaa esimerkiksi Soldiers of Odinia vastaan, jottei näiden toiminta voi jatkaa kasvua.

UK_Joel_Esteban_Lasikari_askfm

Valtamedia on viime kuukausina väittänyt toistuvasti, ettei katupartiokeskustelussa ole olemassa “toista ääripäätä” eli raakaa väkivaltaa kannattavia äärivasemmistolaisia. Joel Esteban Lasikarin kaltaisia antirasisteja ei virallisen totuuden mukaan ole edes olemassa. Ainut “ääripää” ovat isänmaalliset katupartiot, jotka eivät ole syyllistyneet vielä yhteenkään rikokseen.

 

Lue myös:

Kuka uhkailee kirjailijaa?
PAM-liiton valtuuston jäsen vaatii tarvittaessa tappavaa väkivaltaa “rasisteja” vastaan
PAM-liiton johtaja: väkivaltaan kehottaminen on “näkemys”
Tietovuoto: vasemmistopoliitikko vaati “taktista väkivaltaa” ja kaasusumuttimia
Suomen äärivasemmisto uhkaili väärän asunnon asukasta
Äärivasemmiston ikävä yllätys: putkassa luteita Helsingissä

14 KOMMENTIT

 1. Joelin harmiksi vasemmiston väsyneet yritykset hyökätä kansallismielisten kimppuun on päättyneet lähinnä selkäsaunaan tai karkuun juoksemiseen, joten ei kyseistä myötähäpeää aiheuttavaa laumaa kannata stressata.

 2. Tämän rotan osoite ja puhelinnumero: [löytyvät helposti julkisista rekistereistä, KV ei niitä kuitenkaan julkaise. – Toim. huom.]

  Asuu oikein omakotitalossa hienolla Tapaninvainion alueella. Eli tyypillinen rikkaidenkakara joka avoimesti halveksii suomalaista köyhälistöä.

  • Lol, stereotyyppipunikki. Mä haluan nähdä sen päivän kun toi tyyppi on ekaa kertaa tappelussa.

 3. Pointsit Vastarinnalle, että tuovat nämä pahimmat rotat päivänvaloon. Lasikarin kaltaiset saastat ovat jo vuosien ajan yrittäneet -toistaiseksi huonolla menestyksellä- rakentaa Suomeen Revolutionära Frontenin kaltaista väkivaltaryhmää. Terrorismia.

 4. Myös Suvi “koko kansan anarkisti” Auvinenkin on twiittaillut ja jakanut Askissa kansallismielisten vastaista “väkivaltapornoa”. Vasemmistolaiset esittävät tyhmää, kun aletaan puhumaan esim. anarkistien tekemästä väkivallasta. Joelin kaltaiset anarkistit ovat reikäpäitä, jotka itse mehustelevat sekä fantasioivat pahoinpitelyillä.

 5. Näille henkilöille ainoa päämäärä on väkivaltainen toiminta, jolle haetaan oikeutusta ja hyväksyntää “rasismin vastustamisella”.

 6. Lasikari ei ole ainakaan puntilla käynyt, läski perse ja kapeat hartiat. Millähän rahkeilla tuo oikein on väkivaltaa tekemässä. Ilmeisesti joukkovoimalla.

 7. Jumalauta tollaset antifantit ottaa ny lujaa pataan, ku ite viljelee väkivaltaa rehellisiä suomalaisten arvoja puolustavaa partioo vastaan. Vai mitähän Lasikari itte tuumais ku 10 ählyy noutas lompakot ja kännykät. Lasikaroi ei nyt tajuu omaa etuaan. Niinku ei moni muukaan noista mukasuvakeista.

 8. Joo. Nää tekopyhät mukasuvakit on kaikkein vastenmielisimpiä. Sitten se arkkipiispa Mäkinen tuntuu olevan oikein musujen nuoleskelija.

 9. Pitäsköhän teiän siellä Vastavalokomerossanne vähän imeskellä kullia?

Comments are closed.