Koti Uutisia Irakilaismies tappoi ja jätti palavan ruumiin tien pieleen Ruotsissa

Irakilaismies tappoi ja jätti palavan ruumiin tien pieleen Ruotsissa

1

uk_ruotsalaispoliiseja

Ruotsin poliisi sai tiistai-iltana hälytyksen kello 20.28 Helsingborgin lähistölle. Ohi ajava autoilija oli havainnut maantie 1172:n ojanpenkalla elottoman henkilön, joka oli tulessa. Poliisi saapui paikalle ja sammutti palon, minkä jälkeen ambulanssihenkilökunta totesi henkilön kuolleen.

Helsingborgin poliisitiedottaja Mikael Lindh kertoo, että asiasta on aloitettu tutkinta murhana. Poliisi otti myös kiinni 43-vuotiaan irakilaisen, joka tuli Ruotsiin vuonna 2007 ja sai maan kansalaisuuden. Miehen epäillään murhanneen naisen, tuikanneen tämän ruumiin tuleen ja jättäneen sen maantien pientareelle.

Poliisi ei kerro asian yksityiskohdista mitään.

Lähde: PaavoTajukangas.com

1 KOMMENTTI

  1. Islamilaisten rakkaus ei ole “tulenpalavaa”. Ainoastaan ero. Tästä on valitettavasti kotoisiakin esimerkkejä. Traagisimpana suomalaisen nuoren naisen polttomurhaaminen vuosi pari sitten.
    Nekin, jotka “sydämellä” haluavat tälläistä “kulttuuria” tuotavan “rikastuttamaan” arkeamme, myöskin heidät pitäisi sulkea kiven sisään eikä milloinkaan päästää sieltä pois. He itseasiassa myötävaikuttavat ja kannattavat kyseisenlaisia murhatekoja ja primitiivistä väkivaltaa henkisesti sulkien silmänsä tosiasioilta ja kärsimyksiltä, joita he itse aiheuttavat yhteiskuntaansa ja maanmiehilleen ja -naisilleen kantamatta tietenkään tästä vastuuta millään tavoin. Päinvastoin he puollustavat näitä kuvottavia tekoja ja syyllistävät uhrit ja läheiset kylmästi ja tunteettomasti.
    He (suvakit) ovat todellisia “terminaattoreita”, koneita jotka on “ohjelmoitu” tuhoamaan maansa ja sen kansan, muuttamatta toimintatapojaan, koska “koneena” ovat siihen kykenemättömiä.

Comments are closed.