Koti Uutisia Amerikkalainen pastori: holokausti on valhe

Amerikkalainen pastori: holokausti on valhe

12

UK_Steven_Anderson

Amerikkalainen kristitty julkaisi hiljattain videon, jolla hän ottaa voimakkaasti kantaa niin sanotun holokaustin totuudenmukaisuutta vastaan.

Videossaan “Holokaustihuijaus paljastettu” baptistikirkon pastori Steven L. Anderson käy läpi joitain holokaustiin liittyviä väitteitä ja tosiasioita, jotka osoittavat kyseessä olevan valhe.

Englanninkielinen video kestää noin 40 minuuttia ja sen voi katsoa YouTubessa.

 

12 KOMMENTIT

  • “During an online chat, Pastor Anderson proudly describes how he got four rabbis to participate in his upcoming, anti-Semitic documentary”

   Lähinnä nauratti, mikä ihmishirviö.

 1. Shitstorm käynnissä. Mutta tässä on se hyvää, että Yhdysvalloissa kristityt ovat huomanneet tulleensa kusetetuiksi ja tällä on todennäköinen vaikutus Israeliin suhtautumisessa ja antisionismin kasvussa.

 2. Valtionkirkkokin olisi varmasti paljon siedettävämpi instituutio kun olisi pysytty Lutherin teoksissa.

 3. Tämä pastori Anderson on kyllä mielenkiintoinen tapaus.
  Juutalaisten kieroilujen paljastaminen aiheuttaa varmasti jaskahalvauksen
  talmudistien luvatussa maassa, jossa juutalainen on pyhääkin pyhempi ja josta löytyy Lolokaustimuseo melkein joka kaupungista. Andersonhan on aiemmin kuohuttanut hyysäreitä mm. sanomalla että AIDSiin löytyy luonnollinen parannuskeino Raamatusta, jossa Jumala käski tappamaan homot ja ettei homoilla ole mitään asiaa hänen kirkkoonsa.

  Sanavalmis pastori on myös usein pahoinpidelty USA:n rajavartijoiden toimesta koska on pitänyt kiinni kansalaisoikeuksistaan ja vastustellut näiden mielivaltaa osavaltioiden rajatarkastusasemilla. Netissä on useita hänen kuvaamiaan videoita näistä kahnauksista rajavartijoiden kanssa (joista jotkut näkyy muuten olevan laittomia mamuja).

 4. Olen kristitty tosiuskovainen ja pastori Anderson on todella tervetullut tapaus. Suosittelisin jakamaan Andersonin videoita vaikka et uskovainen olisikaan. Minusta Andersonin sanoma on ennen kaikkea suunnattu kristityille. On todella hienoa kun joku kertoo totuuden.

  • Hans suosittelisin sinulle christian identity liikettä,Pastori andersson kertoo march in zion filmissä olevansa askenasi juutalainen äitinsä dna testin perusteella ja toisessa topicissa joku mainitsikin universalismin jota kirkko levittää kuten myös pastori andersson väitti että kaikki jotka uskovat pelastuvat ja rodulla ei ole merkitystä,Kun juuri christian identity liike opettaa juuri 100% separatismia tosin myös ci liikkeessä on huijareita kuten eli james joka paljastui juutalaiseksi ja pyrkii vääristelemään liikkeen sanomaa joka on raamatun mukainen ja kertoo ettei ns juutalaiset eivät todellakaan ole valittua kansaa eikä heille tule olemaan mitään pelastusta.

   http://christogenea.org/ Tässä on esimerkiksi yksi ci sivusto.

 5. Osaako kukaan sanoa mitä kriitillistä holokausti kirjallisuutta on käännetty Suomeksi?

Comments are closed.