Koti Uutisia Unohda transsukupuolisuus – nyt tulevat transrotuiset

Unohda transsukupuolisuus – nyt tulevat transrotuiset

7

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Yhdysvalloissa käydään tällä hetkellä keskustelua siitä, voiko henkilö olla “transrotuinen”. Taustalla on kohu, joka nousi, kun paljastui, että yksi “mustien kansalaisoikeustaistelija” on valehdellut rodullisesta taustastaan.

Yhdysvalloissa on noussut kohu erään mustien järjestö NAACP:n paikallisjohtajan ympärille. Syynä kohuun on, että Spokanen NAACP:n johtaja Rachel Dolezal on esiintynyt vuosia mustana, mutta viime viikolla paljastui, että hän onkin valkoinen, joka vain esittää mustaa. Asia paljastui, kun paikallinen uutiskanava haastatteli Dolezalin vanhempia.

Ruthanne ja Larry Dolezal kertoivat haastattelussa, että heidän tyttärensä tausta ei ole lainkaan afroamerikkalainen, vaan enimmäkseen tšekkiläinen ja saksalainen, jossa on ripaus intiaaniverta. Vanhempien mukaan tytär alkoi tekeytyä mustaksi vuonna 2004 erottuaan mustasta aviomiehestään.

“Rachel on halunnut olla joku, mitä hän ei ole. Hän valitsi olla olematta oma itsensä ja ryhtyi esittämään itsensä afroamerikkalaisena tai sekarotuisena, mikä ei pidä paikkaansa”, hänen äitinsä sanoi. Dolezal on myös valehdellut julkisesti, että hänen musta adoptioveljensä olisi hänen biologinen poikansa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YkFi0D7mt24

 

Asia on Dolezalin ja NAACP:n kannalta melko kiusallinen, sillä hän on vuosikausia esiintynyt näkyvästi järjestön puhemiehenä mediassa ja erilaisissa tapahtumissa. Hän on myös useita kertoja puhunut “rasismista”, jonka kohteeksi hän on joutunut siksi, että on musta. Asiasta on herännyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, jossa erityisesti mustat tuomitsevat Dolezalin. Muille tapaus on tarjonnut lähinnä huumoria.

Kohun myötä kulttuurimarxistien keskuudessa on herännyt uusi suuntaus: transrotuisuus. Käytännössä tämä tarkoittaa samaa kuin “transsukupuolisuus” ja perustelut sille ovat samat. Jos kerran mies pystyy väittämään olevansa oikeasti nainen, joka on vain syntynyt miehen ruumiiseen, niin silloin tämän tulisi päteä kaikkiin muihinkin biologisiin ominaisuuksiin. Niinpä Yhdysvalloissa on viime päivinä herännyt keskustelua aiheesta “voiko henkilö olla transrotuinen”.

Myös transrotuisuus on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa ja sitä voi seurata Twitterissä hakusanoilla #TransRacial ja #WrongSkin. Nyt kulttuurimarxilaisilla onkin mielenkiintoinen ongelma ratkaistavaksi: jos trans-käsite pätee sukupuoleen, niin miksei se voisi päteä myös rotuun? Toisaalta, jos trans-käsite pätee rotuun, niin miten voi olla mahdollista, että rotu on vain “sosiaalinen konstruktio”, kuten kovan linjan kulttuurimarxilaiset nykyään väittävät?

 

https://www.youtube.com/watch?v=AsNWHpldrOA

7 KOMMENTIT

 1. Hahhah! Ei hitto, kyllä tuo tasa-arvo- ja monikulttuurihulluus jossain vaiheessa kaatuu omaan hulluuteensa. 😀

  Sinänsähän tuo on kuitenkin ihan loogista jatkumoa transsukupuolisuudelle, koska molemmissa kyse on tosiasioista, jotka henkilö kokee omassa mielessään erilaisiksi kuin ne oikeasti on. Mielenterveysongelma siis.

  Jännittävää nähdä, että milloin aletaan puhua transikäisyydestä tai ehkä jopa translajisuudesta.

  • Translajisuus on jo tavallaan olemassa näiden tumblr-hörhöjen ja muiden sekopäiden haavemaailmoissa. Kokeile googlettaa vaikkapa Otherkin.

 2. Tämä on upeaa, joko kulttuurimarxistit myöntävät että transrotuisuus on oikea juttu ja näyttävät vielä hullummilta tai että rodut eivät olekaan (!!!) sosiaalinen konstruktio.

 3. erittäin sairasta paskaa koko nykyajan vouhotus.. “emme elä enää 1900-luvulla, vitun juntit!” … maalaisjärki se on joka kannattaa säilyttää, joka asiassa!

 4. Hyviä kommentteja edellä. Tuota Dolezalin aihetta olen seuraillut Yahoon uutisista ja viimeisin tieto tältä aamulta oli, että tämä on perunut tiedotustilaisuutensa, joka piti olla nyt maanantaina.

  Mutta eipä tosiasiat meinaa kulttuurimarxisistimädättäjille muutenkaan mitään. Ehkä ne alkaa jankuttaa ”identiteetistä”, jolla väistävät ”transrotuisuuden” “kulttuuri vai luonto” –ongelman.

  Johtuipa kultuurimarxistin käytös vallanhalusta, itsekkyydestä tai mielenvikaisuudesta, vastapuolen kannalta se ja sama; järki, totuus ja rehellisyys ei auta sellaista jäteläjää vastaan. Siinä auttaa ihan muut keinot.

  Veikkaanpa että valkoisille nuorille, jotka ovat ZOGin aikaansaaman rapkulttuurin aivopesemiä aletaan pian tyrkyttää ”transrotuisen” identiteettiä.

  Kulttuurimarxistit tuskin jättävät käyttämättä sitä mahdollisuutta vauhdittaa valkoisen rodun tuhoa.

 5. Suhteellisen priceless kommentti oli jossain asiaan liittyvässä artikkelissa jonka pääpointti oli kutakuinkin näin: Ei se määritä oletko musta, jos vanhempasi ovat mustia.

  Kertoo varmaan kaiken oleellisen noiden järjestä.

Comments are closed.