Koti Uutisia Feministit raivostuivat naiselle, joka kyseenalaisti heidän väitteensä

Feministit raivostuivat naiselle, joka kyseenalaisti heidän väitteensä

2

Toimittaja Lauren Southern meni tekemään juttua feministisestä “Slutwalk”-mielenosoituksesta Kanadassa. Hän sai feministien vihat niskoilleen kyseenalaistaessaan feministien väitteet siitä, että länsimaissa elettäisiin raiskauskulttuurissa.

UK_Lauren_Southern_slutwalk

Kanadassa järjestettiin hiljattain “Slutwalk”-mielenosoitus, jonka tarkoituksena on protestoida raiskauskulttuuria vastaan. Feministit eivät tietenkään protestoi mustien ja muiden vähemmistöjen valkoisiin naisiin kohdistamaa seksuaalista väkivaltaa vastaan puhuessaan “raiskauskulttuurista”, vaan he yrittävät väittää, että raiskaaminen olisi hyväksyttyä valkoisten keskuudessa.

Kun feministit pitivät puheita, osallistui Lauren Southern yhdessä kameraryhmän kanssa tapahtumaan. Southern piti esillä kylttiä, jossa sanottiin, ettei lännessä ole raiskauskulttuuria. Hän myös osallistui marssille ja kyseenalaisti mielenosoittajien väitteitä.

“On älyllisesti epärehellistä väittää, että eläisimme raiskauskulttuurissa”, Southern sanoi. “Raiskauksia tapahtuu, mutta suurin osa ihmisistä ei syyllisty niihin, ja ne, jotka syyllistyvät, joutuvat vankilaan. Samaan aikaan kolmannessa maailmassa ja muualla voi selvitä raiskaamisesta ilman seurauksia. Menkää käymään Afrikassa, niin näette oikeaa raiskauskulttuuria”, hän jatkoi.

Tapahtuman jälkeen feministit ovat olleet suuttuneita Southernille ja häntä vastaan on hyökätty sosiaalisessa mediassa. Hänen mukaansa osa feministeistä myös kävi käsiksi kameraryhmään itse tapahtumassa.

 

 

Lähteet: The Independent, Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Niin paljon kyyneliä… Luin muutamia lehtijuttuja tapahtuneesta ja feministien argumentaatiota asiasta. Argumentit perustuivat lähinnä siihen, että kaikki muut ovat väärässä koska feministejä vastaan oleminen on osa “raiskauskulttuuria” ja termin uuden määrittelemättömän määritelmän mukaan tuomittava asia. Politiikkaa tunteilla, ei järjellä…

  2. Feminismi, tuo myrkyllinen vihakultti, josta vapaan kasvatuksen ja liberaalien aivopesulaitosten kieroonkasvattamat rikkinäiset tytönreppanat etsivät itselleen vertaistukea ja tärkeydentunnetta.

    On kuvaavaa, kuinka anti-feministinen toimittaja on videon kaunein ja naisellisin nainen. Feministeistä näemme, kuinka ruumiin vajavuuksista ja itsetunnon rikkinäisyydestä alkunsa saava sisäinen rumuus ryhtyy purkautumaan kateuden sytyttämänä vihana tavoittamattomien himojensa kohteita ja turmeltumatonta kauneutta kohtaan. Ei ihme, että kansojen hajaannuksesta hyötyvät valtavoimat pyrkivätkin aktiivisesti kiihottamaan juuri tätä massojen epävakainta osaa omaa kansaansa vastaan.

Comments are closed.