Koti Uutisia Uskonnollinen dokumentti “Marching to Zion”

Uskonnollinen dokumentti “Marching to Zion”

6

UK_John_Hagee

YouTubessa on julkaistu hiljattain valmistunut uusi dokumentti, joka käsittelee juutalaisia ja kristillistä sionismia. Marching to Zion on melko ammattitaitoisesti tehty ja se on mielenkiintoista katsottavaa.

Dokumentti on vahvasti uskonnollinen ja sen kohdeyleisönä on ensisijaisesti kristityt. Ei-uskonnollisillekin se kuitenkin tarjoaa tarpeellista tietoa, mikäli haluaa argumentoida kristillisiä sionisteja vastaan uskonnollisesta näkökulmasta.

 

6 KOMMENTIT

 1. Jenkeissä mennyt läpi uskomattoman hyvin. Olisin odottanut kankeampaa vastaanottoa, mutta kait se on se internet joka valloittaa.

  • Ilmankos nettisensuuria ollaan nyt kiristämässä. Israelin Benjamin etunenässä.

 2. https://www.youtube.com/watch?v=1Sky8ZGt1LQ Lost History of the Anglo Saxons, Celts & Goths (Ancient History, Bible, Archaeology) DOCUMENTARY

  Isralin kaksitoista heimoa siirtyi aikojen kuluessa eurooppaan ja ovat tämän päivän puhdasverisiä eurooppalaisia,Valitettavasti etelä-Euroopassa enin osa on jo sekoittunut muihin kansoihin vuosi tuhansien saatossa ja näin ottaen eivät enää kuulu puhtaisiin eurooppalaisiin näin on myös näiden osa joita juutalaisiksi kutsutaan sillä he eivät kuulu israelin heimoon koska eivät ole puhdasverisiä vaan äpäriä Kain jota jumala vihasi ja joka oli murhaaja alusta saakka,Niin hänen isänsä ei ollut israeliitti vaan saatana ja näin kainista tuli äpärä,Raamatussa mooseksen viisi ensimmäistä kirjaa käskee pysymään erossa muissa kansoista ja kieltää seka-avioliitot muiden kansojen kanssa,Vuosituhansien saatossa kaikki edelliset valkoisten aryan people sivilisaatiot ovat tuhoutuneet todennäköisesti juuri sulautumalla eri kansoihin joiden seurauksena sivilisaatiot ovat taantuneet ja tuhoutuneet ja osa näistä on ollut juutalaisten edesauttamia tuhoja koska he haluavat tuhota kaiken puhtaan ja saada oman maailmansa,Perimmäinen syy tähän on että juutalaiset luulevat voivansa estää oman tuhonsa (jonka jumala täyttää kun saapuu maan päälle pelastamaan israelin kansan ja tuhoamaan saatanan lapset)tuhoamalla valkoisen rodun ja gen 3:15 jumala on asettanut vihan meidän saatanan lasten välille.

  Kannattaa katsastaa yllä olevan YouTube tilin nordische seelen muitakin videoita,Sillä kannattaa katsoa muitakin näkökulmia historiaan kuin marchin in to zion rabbien haastattelut ja texe mars on myös “natsittelija” jos on katsonut marssin dokumentteja niin ymmärrätte mitä tarkoitan

 3. Tälle onkin tilausta, kantaakohan maailma päällään uppimielisempää juutalaisen terroristivaltion kannattajaa kuin kristillinen sionisti?

 4. Pidin tuosta dokumentista mutta kritiikkinä on se että tässä dokumentissa tulee selkeästi esille kristinuskon itsetuhoisa universalistisuus, esimerkkinä se sukupuu-osio jossa epäsuorasti vähätellään henkilön historiaa ja esi-isiä. Näin ainakin itse otin sen kohdan. Joka tapauksessa ihan hyvin tuo toi valoa juutalaisten (tappamalla, korruptiolla otettuun) tuhoisaan valtaan. Näki aika hyvin esimerkkejä juutalaisten epärehellisyydestä noissa haastatteluissa.

 5. Ihan hyvä dokumentti…ainakin ajattelemisen aihetta positiivisen kristillisyyden puolesta.

Comments are closed.