Koti Artikkelit Aktivisteja siirtolaisuusvastaisissa mielenosoituksissa

Aktivisteja siirtolaisuusvastaisissa mielenosoituksissa

2

Viime viikolla eri puolilla Suomea järjestettiin pakolaistulvaa ja maahanmuuttajien rikollisuutta vastustavia mielenosoituksia.

Helsingissä järjestettiin lauantaina Rajat kiinni! -mielenilmaus naisrauhan puolesta. Myös pääkaupunkiseudun aktivisteja osallistui tapahtumaan.

Yhteensä paikalla oli noin 200 henkeä. Tapahtuma lähti Kampin Narinkkatorilta ja päättyi Tuomiokirkolle, jolla pidettiin puheita.

hkirajat168 hkirajat161 hkirajat162 hkirajat163 hkirajat164 hkirajat165 hkirajat166 hkirajat167

Sunnuntaina puolestaan Meidän maa -niminen ryhmä järjesti maahanmuuttovastaisen mielenosoituksen Keuruulla. Tapahtumaan osallistui toistasataa ihmistä ja myös Vastarintaliike oli edustettuna osallistujien joukossa.

Mielenosoituksen aikana kuultiin useita puheita. Paikallisen koulun pihalla järjestetyssä tapahtumassa oli myös ruoka- ja kahvitarjoilu.

Vastarintaliikkeen aktivistit jakoivat tapahtumassa Kansallinen Vastarinta -lehteä.

14087892 14087893 14087901 14087902 14087903 14087905

Porissa aktivistit osallistuivat Rajat kiinni! -yhteisön järjestämään Väkivallan uhrien muistolle -mielenosoitukseen.

Osallistujat kerääntyivät kauppatorille, jolta mielenosoitus jatkoi matkaa soihtukulkueena Eetunaukion esiintymislavalle.

Tilaisuuden lopuksi aktivistit jakoivat Kansallinen Vastarinta -lehtiä kulkueeseen osallistuneille.

PoriRK1 PoriRK2 tkurajatkiinni1

Jo saman viikon maanantaina Turussa järjestettiin Rajat kiinni! -mielenosoitus viidettä kertaa. Myös Turun ryhmäläisiä osallistui tapahtumaan.

Paikalla oli myös joukko rasisminvastustajia, joiden sanoma jäi hieman epäselväksi – liekkipipoiset naamiomiehet kun heiluttivat niin punalippuja kuin sateenkaarilippua. Näiden merkitys maahanmuuttajien puolustamisessa jäi epäselväksi ja aiheutti Rajat kiinni! -väessä lähinnä hilpeyttä.

Mielenosoitus seurasi samaa kaavaa kuin viimeksi: aloitus tapahtui kello 17.30 ja kello 18 siirryttiin jokirannan puolelle. Paikalla oli useampi poliisipartio, jotka rajasivat vastamielenosoittajat pysymään sisäpihalla. Kello 19:n paikkeilla mielenilmaus päättyi.

Turun ryhmän jäsenten ilta jatkui vielä Suomalaisavun saamien lahjoitusten keräämisen parissa. Tavaraa saatiinkin melkoisesti, ja siitä suuri kiitos lahjoittajille!

 

Toimitus

2 KOMMENTIT

  1. Hienoa, että suomalaiset ovat heränneet!

    Aiemmin hiljaisessa Suomessa on nykyään joka viikko jotain kansallismielistä toimintaa. Ties kuinka monta tapahtumaa viime viikollakin yhteensä oli. 😀

    Ne kansallismieliset, jotka eivät vieläkään osallistu mihinkään, vois katella peiliin…

Comments are closed.