Koti Uutisia Isä ja vauva tippuivat jäihin Saksassa paetessaan ei-valkoisia

Isä ja vauva tippuivat jäihin Saksassa paetessaan ei-valkoisia

5

UK_isa_ja_vauva_jaissa

Hampurissa kaksi ei-valkoista hyökkäsi 24-vuotiaan miehen ja tämän lapsen kimppuun myöhään viime viikon maanantaina. Hyökkääjät olivat vähällä aiheuttaa heidän kuolemansa.

Mies kertoi, että hän oli kävelyllä tyttärensä kanssa, kun kaksi tuntematonta miestä hyökkäsi hänen kimppunsa. Miehet vaativat häneltä rahaa ja puhelinta. Koska miehellä ei ollut kumpaakaan mukana, ei-valkoiset hyökkäsivät hänen kimppuunsa veisten kanssa.

Mies kertoi paenneensa hyökkääjiä Lohmühle-järven jäälle, joka murtui. Noin kello 22.30 paikalliset kuulivat miehen avunhuudot ja pelastushenkilökunta soitettiin paikalle. Poliisit yrittivät ensin vetää miehen maihin. Hiukan sen jälkeen palokunnan sukeltaja onnistui pelastamaan miehen.

Vauva, jonka pelastushenkilökunta joutui elvyttämään, vietiin Eppendorfin yliopistolliseen sairaalaan. Isällä oli hypotermia ja useita puukotushaavoja, poliisi tiedotti tiistaina.

Lähde: 10News.dk

5 KOMMENTIT

 1. Surullista. Mutta onneksi mies selvisi, toivottavasti vauva selviää myös.
  Valkoisia katupartioita tarvitaan Saksaankin, tai siis varsinkin sinne.

 2. http://carolynyeager.net/comment/6775#comment-6775

  “http://newobserveronline.com/austria-afghan-rapist-cant-be-deported/

  A 17-year old Afghan in Austria ANALLY raped a 72-year old woman who was out walking her dog. Two friends helped him hold her down and cover her mouth. The rapist was positively identified by DNA. Yet he gets only 20 months and won’t be deported, for all the various reasons that they have. It’s totally indecent but the police and press play it down so as “not to incite racial hatred.”

  The woman was badly bruised, traumatized, and is now afraid to leave her house (even her dog has died) but who cares?…she’s not a jew. Only attacks on Semitic people count in German-speaking countries. If you’re found guilty of holocaust denial you get 5 years!”

 3. Näitä kunniakansalaisia alkaa olemaan täälläkin joka niemessä ja notkossa. Ei voi kohta mennä mihinkään aseistumatta. Ja täytyy näköjään ruveta kätkemään aseistusta kotiin ja sen ulkopuolellekin. Että on ovien seudun lisäksi pakoreiteilläkin käyttöön otettavissa suojelumateriaalia. Näiden käyttöönotto on tietenkin harjoiteltava ja hyvin sisäistettävä. Perheen suojelu ja evakuaatio on suunniteltava. Vaihtoehtoisia pako- ja hyökkäyssuuntia on mietittävä.

 4. Eiköhän Suomessakin ole tarpeellisia nämä katupartiot turvaamassa tyttöjen ja naisten liikkumista. Poliisilla ei ole resusseja, eikä halua puuttua näihin mamujen aiheuttamiin ongelmiin

Comments are closed.