Koti Uutisia Kansallismieliset kurittivat äärivasemmistolaisia Doverissa lauantaina

Kansallismieliset kurittivat äärivasemmistolaisia Doverissa lauantaina

3

Englannin Doverissa järjestettiin lauantaina kansallismielinen mielenosoitus maahanmuuttoa vastaan. Doverin kaupunki valikoitui paikaksi, koska kyseessä on laittomien maahantunkeutujien käyttämä läpikulkureitti Englantiin. Kaupungista on suora liikenneyhteys surullisen kuuluisaan Calais’n kaupunkiin Ranskaan.

Kansallismieliset useista ryhmistä kokoontuivat kaupunkiin vastustamaan järjetöntä politiikkaa. Myös äärivasemmistolaiset kokoontuivat kaupunkiin häiritäkseen kansallismielisiä ja puolustaakseen laitonta maahantunkeutumista.

Ennen tapahtumaa järjestäjät antoivat haastattelun, jossa he kertoivat tapahtuman olevan luultavasti koko kuluvan vuoden tärkein antifasistinen mobilisaatio Englannissa. Samassa haastattelussa he kertoivat, että myös aikaisemmat Doverissa järjestetyt vastaavanlaiset tapahtumat ovat päättyneet vasemmistolaisten selkäsaunaan.

Itse tapahtuma oli tuskin ehtinyt edes alkaa, kun käynnissä oli jo isoja tappeluita kansallismielisten ja äärivasemmiston välillä. Poliisilla olikin täysi työ estää ryhmiä kohtaamasta toisiaan.

 

3 KOMMENTIT

Comments are closed.