Koti Artikkelit Aktivismia Kotkan Meripäivillä 28.7.

Aktivismia Kotkan Meripäivillä 28.7.

19

Levottomuuksien parissa alkanut Kotkan Meripäivät -festivaali sai lauantaina 28.7. häiriökäyttäytymisten vastapainoksi särmän ja hyväkäytöksisen joukon Vastarintaliikkeen aktivisteja eri puolilta Suomea. Vuosittain yli 200 000 kävijään yltävä tapahtuma toimi otollisena alustana radikaalin Kansan yhtenäisyys ry:n puoluehankkeen kannattajakorttien keräykselle ja Eläköön vastarinta! -mielenosoituksen mainostamiselle.

Heti paikalle saapumisen jälkeen Vastarintaliikkeen liput houkuttelivat luoksemme kannattajakorttien täyttäjiä. Aktivistien kanssa keskustelleet kansalaiset kehuivat liikettä etenkin rohkeudesta ja oikean asian ajamisesta. Muutamat keskustelijoista olivat kiinnostuneita kenties liikkeen kuuluisimman ja median laajalti mustamaalaaman aktivistin kuulumisista. Myös hieman erilaista maailmankuvaa edustaneet keskustelijat osasivat käyttäytyä asiallisesti, kuunnella liikkeen sanomaa ja väitellä hyvässä hengessä esimerkiksi historiasta ja nyky-yhteiskunnan tilasta. Eläköön vastarinta! -mielenosoitusta mainostaneiden mukaan ajankohtainen kieltokanne sai puolestaan hyvin kummeksuvia reaktioita kansalaisilta ja toi liikkeelle paljon sympatiaa.

Noin aktivismin puolivälissä resurssipulan kourissa tuskaileva poliisipartio teki turhanpäiväisen vierailun aktivistien luokse. Naispuolisen poliisin mukaan lippumiehet estivät pääsyn heidän takanaan sijaitsevaan liiketilaan. Oli kuitenkin helposti osoitettavissa, että koko liiketila on ylipäänsä suljettu lauantaisin.

Hädin tuskin mainitsemisen arvoisena suomalaisvihaajien voimannäyttönä voinee tällä kertaa pitää ohi kulkeneen naisen keskisormen näyttöä ja alatyylistä kovaan ääneen kiroilua pienten lasten kuullen.

Nimien keräyksen jälkeen suoritimme verkkosivua mainostavalla banderollilla ja liikkeen lipuilla mainostempauksen vilkasliikenteisen tien varrella. Onnistunut päivä päätettiin vielä kahvittelun parissa Langinkosken varrella.

Täytä ja tulosta Kansan yhtenäisyys ry:n kannattajakortti jo tänään! Voit osallistua hankkeen mainostamiseen tulostamalla mainosmateriaalia yhdistyksen sivuilta kansanyhtenaisyys.fi.

Seuraa hanketta Facebookissa fb.com/kansanyhtenaisyys

Levitä myös tietoa paikkakunnallesi Eläköön vastarinta! -mielenosoituksesta:
http://www.vastarinta.com/turun-mielenos…materiaali

Vastarintaliike kiittää kotkalaisia lämpimästä vastaanotosta! Nähdään Turussa 18.8.!

Aktivoidu: vastarintaliike[at]vastarinta.com

19 KOMMENTIT

 1. Tuo nainen mekossaan haluaisi varmaan olla onnellisempi ja haluaisi ehkä paremman elämän. Mutta se mitä se tekee on juuri päinvastaista. Ehkä hän jossain vaiheessa elämäänsä havahtuu siihen tosiasiaan että on ajanut tähänastisen elämänsä ajan väärää agendaa. Ikävää yleensä on että ihmiset havahtuvat raadolliseen todellisuuteen kuoleman porteilla. Ja silloin se ymmärrys, että on eletty koko elämä turhaan/väärin ja että sen olisi voinut elää toisinkin, tekee kuolemasta ahdistavan ja tuskallisen. Toivotaan että hän havahtuu hyvin pian ja alkaa elämään oikeaa elämää.

  Tuon Pylvänäisen kommenttia ei viitsi edes kommentoida. Mietin vain että kuinkahan ylpeitä Kotkalaiset hänestä ovat? Tuleekohan joskus oikein pronssijalustalla seisova patsas?

  • Tuo Marjaterttu mekossaan, sillä on varmaan surkea itsetunto. Koki asiakseen ruveta mölyämään jos sillä on homo- ja ählämikavereita. Tyypillinen suvakki, olikohan vielä puhevika?😃

 2. Turussahan tuo homo-Pylvänäinen nykyään vaikuttaa ja lupautui Twitter – seinällään tulla mölyämään 18.8 vastamielenosoitukseen. Eilisen Priden jälkeen Pylvänäistä olisi päässyt Touko Aallon tyyliin läpsimään, kunhan pyytää ensin luvan. Kuka tietää, vaikka lupia olisi myönnetty liikaa ja homma olisi mennyt vielä hurjemmaksi ja kohtalo olisi ollut sama, kuin sillä tiineenä olleella vuohella.

  • Kuinkahan ylpeitä Pylvänäisen ja Aallon vanhemmat ovat jälkikasvuistaan? Toukohan toimi ennen eduskuntaan pääsyään Jani Toivolan edustajana, joten mieltymykset Pylvänäisen kanssa lienevät samat.

   Mietin sitä että Vihreäthän perustettiin siinä vaiheessa kun Neuvostoliitto romahti. Suomessa Kommnissti ja Taistolaiset kääntyivät nopeasti Vihreiksi ja kertoivat luonnonsuojelusta. Mukaan otettiin homot jotta saatiin lisää ääniä. Nyt kuitenkin tuntuu että Vihreiden johto on homojen kaappaama. Ja että puolueen agenda ei enää olekkaan luonnonsuojelu tai luonnon tuhoamisen estäminen (vihreät ovat olleet Talvivaaran rahoituksessa mukana). Vaan Vihreiden agendana lienee homouden levittäminen.

   Asiaa voi ajatella uudelleen siinä vaiheessa kun muslimit, jotka nyt äänestävät Vihreitä, saavat äänioikeuden ja oamt ehdokkaansa “oman puolueensa” johtoon. Sen jälkeen agenda muuttuu homo-vihamieliseksi ja katoilta tullaan heittelemään homo alas “rakkauden nimissä”. Mitähän muuta agendaa Vihreät alkavat sen jälkeen ajamaan? Niqabia? Kalifaattia?

   • Eiköhän ne nakkaa heteron kuitenkin; niin homoseksuaalisuus kuin pedofilia ja eläimiinsekaantuminen ovat lähtemätön osa sekä arabi- että muslimikulttuuria. Inshallah!

   • On varmasti todella “ylpeitä” jälkikasvustaan. Sen äiti varmaan itkenyt monet kerrat kun katsellut kuvia hintti pojastaan mekko päällä ja pakkelit naamassa. Isä varmaan kieltänyt poikansa täysin. Onnea hinttari Pylvänäinen, olet todella “onnistunut” yksilö 😂 Tainnut lirahtaa kusta sekaan Tota otusta tehdessä.

 3. On hyvä, että välillä saadaan aikaiseksi oikeaa keskustelua julkisesti kansan parissa, tällöin valemedian lööpit ja mutukirjoittelut saavat kuraa kunnolla päälleen ja keskustelijat arvoistaan informaatiota sekä vastauksia.
  On hyvä samalla kuunnella mitä asiasta kiinnostuneet kansalaiset tuovat esille, mitä he kokevat tärkeänä asiana itseleen, yhteisölleen sekä maalleen, näitä kannattaa myös kirjata ylös myöhempää yhteenvetoa varten.
  Hienoa toimintaa.

  • Jep. Kun kännissä meuhkaavan maihariskinin tai steroideilla pumpatun agressiivisen gorillan sijasta Aatetta edustaa vesiselvä, siisti ja asiallinen henkilö, alkaa valtamedian luoma kuva rapista yleisön silmissä.

   • Nyt olisi semisti loukkaantumisen paikka 😀 Itse kun olen 0.5 mm siilillä varustettu, hivenen gorillan oloinen ja viihdyn viileillä keleillä maihareissa 😀
    Mutta, koska en möyhkää kännissä, enkä käytä stereoideja, niin ehkei yleistys ollut ihan minulle osoitettu 😀 😀 😀

    • Emmää tiännykkää, et mull’on kaksoisveli jossai noirutu pohojammaa lakeuksil… 🦍

     • Moomma sitte, sellaaset yhteisen arvopohojan jakavat erimunaaset kaksoset 😀

 4. “Muutamat keskustelijoista olivat kiinnostuneita kenties liikkeen kuuluisimman ja median laajalti mustamaalaaman aktivistin kuulumisista” — Minulle tuli heti mieleen että tämänhän on oltava itse johtaja Adolf Hitler! Kiinnostuneille kerrotakoon johtajan elävän ja voivan paremmin kuin koskaan.

  Poliisin säälittävä käytös ei yllätä. Pienissä suvakin mätäaivoissa joku keksi hyvän idean, mutta ei onnistunut. Suvakki on epäonnistumisen mestari.

  Pentuna tuli käytyä meripäivillä. Nyt se on vain yksi rahastusjuhla muiden parissa.

 5. Kuulostaa siltä että Kotkassa haisee paskan lisäksi myös rikastus (paskaa sekin) nykyisin sangen vahvasti. Onnea Kotka — tuo savolaisten Amerikka!

  Juho Pylvänäinen kuolkoon jo HIV:iin. Tuollaista paskaa ei meidän verovaroin tarvitse paapoa ja elättää.

 6. Rohkeaa toimintaa, joka saa kommunistien ja eliitin pöksyt tutisemaan. Enkä liioittele yhtään, sillä suora yhteys Suomen kansaan ilman välissä olevaa kommunistista aivopesu koneistoa ja eliitin, joka palvoo ja tottelee sokeasti Brysselin (Angela Merkelin) käskytyksiä – poliittista täysin mielivaltaan perustuvaa poliittista vainoa, joka sotii sellaisenaan Suomen perustuslakia vastaan – joka sinänsä on käymäläpaperia maanpetturi-hallitukselle, joka palvelee omaa hyväänsä ja rahan valtaa, joka on kuin Moolokin kita, joka ei tule koskaan kylläiseksi uhratuista ihmissieluista kapitalismin ja globalismin alttarille. Kuvasarjasta ei ole vaikeaa yksilöidä sitä ämmää, joka käyttäytyi kuin vasemmistolaisen kulttuurimarxismin kannattajan vain voi odottaa käyttäytyvän. Kommunisti ja sosialistit vihaavat järjestäytynyttä ja terveisiin elämänarvoihin nojautuvaa yhteiskuntaa yhtä paljon kuin kissa uimista.

Comments are closed.