Koti Uutisia Aftonbladet antoi väkivaltaiselle äärivasemmistolaiselle 10 000 kruunun palkinnon

Aftonbladet antoi väkivaltaiselle äärivasemmistolaiselle 10 000 kruunun palkinnon

2

Aftonbladet antoi väkivaltaiselle äärivasemmistolaiselle 10 000 kruunun palkinnon

Ruotsalaislehti Aftonbladet palkitsi Ruotsin Vastarintaliikettä vastaan Kärrtorpin ensimmäisessä mielenosoituksessa mieltään osoittaneen anonyymin äärivasemmistolaisen 10 000 kruunulla. Haastateltu äärivasemmistolainen sai palkinnon kiitokseksi Aftonbladetilta, kun tämä oli videoinut kahakan tapahtumat ja lähettänyt kuvat lehdelle.

Kun lehti haastatteli kyseistä äärivasemmistolaista, kysymys kuului, mitä tämä juuri nyt kaikkein eniten toivoi. Henkilö vastasi, että hän toivoi Joel Bjurströmer Almgrenin päästettävän vapaaksi. Viidakko-Joelina tunnettu Bjurströmer Almgren istuu tällä hetkellä pidätettynä epäiltynä tapon yrityksestä iskettyään yhtä henkilöä veitsellä Kärrtorpin välikohtauksen yhteydessä.

“Tämä on pirun mahtava juttu. Nyt voin ostaa uuden tietokoneen, koska vanha on aivan sökönä”, sanoo haastateltu äärivasemmistolainen, joka ei uskaltanut seisoa mielipiteidensä takana omilla kasvoillaan.

Lähteet: Nordfront.se, Aftonbladet

Aiheeseen liittyen: Median ja äärivasemmiston liitto syventyy

2 KOMMENTIT

  1. Minulle on valehdeltu. Koko ajan olen odottanut vihaisen äärioikeiston nousua ja katujen kohta liekehtivän, niin kuin meille on median opatuksella väitetty tapahtuvan. Mutta vaikka äärioikeistoa koetetaan houkutella esiin “kännissä ja läpällä”-fraasilla naurunalaiseksi, se tyytyy ainoastaan kirjoittelemaan juttuja facebookin seinilleen ja blogeihinsa, ja kyllä, jotkut heistä kännissä ja läpälläkin, mutta toistaiseksi vain kirjoittamaan, ei toimimaan. Eikä ne edes voi toimia, kun ne eivät ole yhtä järjestäytyneitä kuin maamme äärivasemmisto ruohonjuuresta ylös eduskuntaan ja mediaan asti. Edes poliisi ei mitä ilmeisimmin halua tutkia mellakan järjestäjiä tämän vuoksi. Mutta kadut kyllä itsenäisyyspäivänä liekehtivät – ironista kyllä – Äärioikeisto Suomessa-kirjan kirjoittajien äärivasemmistolaisella suosiollisella avustuksella. Psykologinen projektio lienee äärivasemmiston fataali kompastuskivi: toisista kuvitellaan ja levitellään juttuja, mihin itse todellisuudessa syyllistytään.

  2. Äärivasemmiston kaksinaismoralismi pistää vihaksi. On kyllä vassaripelleltä naurettavaa toilailua, kun ei seiso mielipiteidensä takana omalla nimellään.

Comments are closed.