Koti Uutisia Afrikkalainen diplomaatti kutsuu pakolaisia “ihmisroskaksi”

Afrikkalainen diplomaatti kutsuu pakolaisia “ihmisroskaksi”

9

UK_afrikkalainen_diplomaatti

Kongolainen YK-diplomaatti Serge Boret Bokwango käytti poikkeuksellisen kovia sanamuotoja puhuessaan Eurooppaan tulevista afrikkalaisista pakolaisista. Hän kutsui Etelä-Italiaan saapuvia afrikkalaisia “ihmisroskaksi ja Afrikan saastaksi”.

Bokwango ihmettelee, kuinka eurooppalaiset pystyvät sietämään heidänlaisiaan ihmisiä omalla alueellaan. Hän myös kertoi tuntevansa häpeää ja suuttumusta näistä afrikkalaisista siirtolaisista, jotka hänen mukaansa käyttäytyvät kuin “kaupunkeihin hyökkäävät rotat”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4GnjYSViSa4

 

Aiheeseen liittyen:

Maahanmuuttajat kidnappasivat ja raiskasivat italialaisnaisen
Video: afrikkalaiset tuhoavat Etelä-Italiaa
Afrikkalaislaumat uhkailevat eurooppalaisia rekkakuskeja

9 KOMMENTIT

 1. Sieltä se totuus kajahtaa. Tekopyhät EU:n päättäjät ovat jotain toista mieltä…

 2. Vastaus Bokwangon kysymykseen on se että äärivasemmistolainen (juutalais?)eliitti muun muassa Merkelin johdolla on demonisoinut isänmaallisuuden ja aivopessyt kansakunnan pelkäämään rasismia, joten ihmiset eivät uskalla vastustaa mitään mitä musta tai ei-eurooppalainen tekee.

 3. Kannattaa muistaa että sama mitä afrikassa toteutuu, toteutuu jokapuolella maailmaa. Ihmiset lähtevät kodeistaan islamin uhan alla vaihtoehtoina menettää henkensä.
  Islamistit eivät hihhuloisi valtaamien pankkiensa ja arabimaiden öljyrahojen rahoittamina aseineen ympäri maailman eikä mitään muuttoliikettä olisi alkuunsakaan ilman arabimaiden rättipääjohtajien johtajien islamin maaimanvalloitus / islamiinpakotus-suunnitelmaansa.

  1. osa maahantulijoista tulee alati laajentuvaa isisksen islamic state terroria pakoon joka ei suvaitse mitään muuta tapaa ajatella.
  2. osa maahantulijoista tulee isiksen soluttamina sotureina.

  Pohjoismaat ovat kristillisiä valtioita, näinollen olet automaattisesti allahin vihollinen, vaikka olisit ateisti.
  Juutalaiset ovat aina olleet timanttikauppoinensa rahan ahneita partasuita. Pesiytyneenä saksaan Hitler toteutti kansanmurhaansa aloittamillaan vihapuheilla, johon tyytymätön kansa yhtyi mukaan. Vaikka oikeus osittain tapahtuikin ja syyllisiä sai surmansa niin kuten sodassa aina syyttömät saivat myös osansa, mitään erotteluja ei tapahtunut, olit joko juutalainen tai et.

  Vihan levitessä silmittömiin mittasuhteisiin, laajaan kannatuspiiriin, uudet jäsenet eivät koskaan ole tarpeeksi tietoisia päämääristä ja tilanne riistäytyy helposti käsistä.

  Todellinen vihollinen on radikaalin islamin päämäärän ajajat, rättipää-arabit öljyrahoineen ja mekkaloimis yllytyksineen, jotka päivittäin ovat uhonneet jokaisessa islaminuskoa tunnustavan valtion televisiokanavissaan tuhoa juutalaisille, euroopalle, amerikalla ja tuovat jatkuvasti päivittäin esiin pyrkimyksensä pakottaa muu maailma islamiin.

  israel on ainoa lähi-idän valtio joka estää isiksen ottamasta täysin haltuunsa koko lähi-itää. Näinollen jos taistelee israelia ja juutalaisia vastaan edesauttaa siinä islamistilaisen maailmanvaltion syntyä ja kokonaisen maanosan syntyä jossa vihaa länsimaista muunlaista sivistystä vastaan taistellaan. Öljyrahoilla.

  • ISIS on CIA:n, Mossadin ja Turkin salaisen poliisin luomus. Ei kai kukaan edes kiistä sitä, etteikö USA/Israel tukeneet aseellisesti ja rahallisesti “kapinallisia”, joista myöhemmin ISIS nousi?

   ISIS on Israelille pelkästään hyödyksi. Presidentti Assad on se, kenet Israel kokee uhkana.

   • varmaan noinkin. enemy of my enemy is my friend. / ihmishistorian käytetty yhdistelmätyökalu, joka lähtee väistämättä lapasesta jossain vaiheessa, viimeistään kun rahahanat suljetaan.

 4. Entä tämä Serge Boret Bokwango?
  Omiansa selkäänpuukottava Vasikka Kiipijä NEEKERI.

Comments are closed.