Koti Uutisia Afrikkalaislaumat uhkailevat eurooppalaisia rekkakuskeja

Afrikkalaislaumat uhkailevat eurooppalaisia rekkakuskeja

3

Ranskalainen Calais’n kaupunki alkaa yhä enemmän muistuttaa afrikkalaista sotatanteretta, kun laittomien maahanmuuttajien virta ei ota loppuakseen. Afrikkalaiset jopa uhkailevat rekkakuskeja tappamisella, jos nämä kieltäytyvät salakuljettamasta heitä Britanniaan.

UK_rekkakuski_calais

Ranskalaista Calais’n satamakaupunkia ovat pidemmän aikaa riivanneet Afrikasta suurina määrinä saapuvat laittomat maahanmuuttajat, jotka tuovat Afrikan mukanaan. Kaupungissa on nähty isoja mellakoita, kun maahanmuuttajat tappelevat keskenään ja rikollisuus, sotkeminen ja yleinen häiriökäyttäytyminen ovat arkipäivää.

Kaupungissa on ollut myös isoja mielenosoituksia maahanmuuttoa vastaan, mutta toistaiseksi viranomaiset ovat olleet melko hampaattomia ongelman suhteen. Tämä johtuu monikulttuurisuutta suosivasta politiikasta.

Maahanmuuttajat tulevat kaupunkiin pyrkiäkseen sitä kautta Britanniaan. Viime elokuussa kaupungin varapormestari Philippe Mignonet lausui maahanmuuttajien kuormittavan Calais’ta ennenkuulumattoman suuresti. Hänen mielestään Englannin pitäisi puolestaan vastaanottaa koko kaupunkiin vyöryvä pakolaisjoukko oman osansa lisäksi. Britanniallakin alkaa kuitenkin jo olla isoja ongelmia sekä laillisen että laittoman maahanmuuton suhteen.

Koska kyseessä ovat laittomat maahanmuuttajat, he yrittävät päästä Britanniaan laittomasti. Nyt rekkakuskit joutuvat työskentelemään olosuhteissa, joissa heidän henkeään uhataan, sillä aseistautuneet afrikkalaiset ovat keksineet ryhtyä uhkailemaan näitä päästäkseen salakuljetettaviksi Britanniaan. Maahanmuutto alkaa muodostaa jo välittömän hengenvaaran alueen eurooppalaisille työläisille.

UK_afrikkalaisia_maahanmuuttajia

Rekkakuskit kertovat joutuvansa viidakkoveitsillä aseistautuneiden afrikkalaislaumojen uhkailun kohteeksi. Joitain kuskeja on myös pahoinpidelty pesäpallomailoilla ja heidän autojaan on hajotettu. “On vain ajan kysymys, että joku kuolee”, totesi erään rahtifirman johtaja Kevin Hopper.

Jos rekka erehtyy pysähtymään tai edes hidastamaan vauhtia, saattavat maahanmuuttajat ympäröidä auton ja pyrkiä väkisin sisään. “On erittäin pelottavaa, kun sata ihmistä ympäröi autosi ja yrittää päästä sisään”, kertoo yksi kuljettajista. Nyt monet kuljetusfirmat ovatkin alkaneet välttää koko kaupunkia tehden huomattavasti pidempiä ajomatkoja, mikä tarkoittaa ylimääräisiä kilometrejä työntekijöille.

Lähde: The Express

Aiheeseen liittyen:

Afrikkalaiset villiintyivät Ranskassa – 50 loukkaantui
Ranskassa osoitettu mieltä joukkomaahanmuuttoa vastaan
Video: maahanmuuton vastaiset protestit jatkuvat Calais’ssa
Jälleen monikulttuurinen mellakka Ranskassa

3 KOMMENTIT

  1. Kyllä noilla kuskeilla pitäs olla jonkinmoinen mutka mukana tuolla autossa. Sitten kun apinat alkaa hyppimään silmille niin muutama kylmäksi nii johan rauhottuu. Sen verran itsesuojeluvaistoa ja munaa pitää olla.

  2. Tuskin menee pitkään kun veri alkaa virrata.
    Tämä yritettiin estää kritisoimalla itsetuhoisia aatteita ja estämällä näiden jatkuminen mutta nähtävästi se ei ollut tarpeeksi.

  3. @anje. Mutkassa ei riitä skodet. Pitäis olla armeijan komppania ampumassa.

Comments are closed.