Koti Uutisia Itävallassa pidätetty 25 vastaanottokeskusmellakassa

Itävallassa pidätetty 25 vastaanottokeskusmellakassa

2

UK_pidatys_Itavalta

25 pakolaista on pidätetty tappelun jälkeen torstaina pakolaisleirillä Steiermarkin osavaltiossa Itävallassa. Kaikki pidätetyt olivat miehiä ja ainakin ilmoittivat iäkseen alle 18 vuotta.

Pakolaisilla alkoi nyrkkitappelu, joka kasvoi joukkotappeluksi, jossa pakolaiset pahoinpitelivät toisiaan kivillä ja lankuilla. Kolmella pakolaisella murtui nenä ja he vaativat sairaalahoitoa.

13 poliisiyksikköä kutsuttiin keskukseen rauhoittamaan tilanne. Komisario Franz Mois’n mukaan tappelun motivaationa olivat etniset kiistat eri puolilta Afganistania tulleiden pakolaisten välillä. Pidätetyt ovat kuulusteltavina tulkkien kanssa.

Leobenin pormestari Kurt Wallner vertasi pakolaiskeskusta ruutitynnyriin. Hän vaati pakolaisten määrän rajua laskemista, jotta asukkaat voisivat taas tuntea itsensä turvallisiksi.

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

    • Ei millään pahalla, mutta itävaltalaiset voi olla tuosta hieman eri mieltä. Ainakin tunnen muutaman itävaltalaisen kaverin jotka ei hirveemmin fanita saksalaisia. Toki veikkaan että se on hieman historiallisista syistä johtuvaa, enkä viittaa tässä toiseen maailmansotaan vaan jo satoja vuosia maailmansotia edeltävään aikaan. Vähän sama kuin huutaisi että Viro on Suomea, Viro suomalaisille! Itävallan ja Saksan välillä on kuitenkin se merkittävä kulttuuriero. Vaan ei siinä, hienoja valtioita molemmat 🙂

Comments are closed.