Koti Uutisia Maahanmuuttajat kidnappasivat ja raiskasivat italialaisnaisen

Maahanmuuttajat kidnappasivat ja raiskasivat italialaisnaisen

9

UK_naisen_kidnappaus

20-vuotias yliopisto-opiskelija Sisilian Caltanissettasta kidnapattiin ja raiskattiin useita kertoja. Kidnappaajat antoivat muiden maahanmuuttajien raiskata tätä maksusta. Häntä myös huumattiin viiden vankeuspäivän aikana.

Painajainen alkoi 22. marraskuuta ja kesti viisi päivää ennen kuin naisen onnistui paeta, kun hänen vangitsijoidensa huomio herpaantui hetkeksi.

Viisi Nigeriasta lähtöisin olevaa maahanmuuttajaa on pidätetty: Agbai Cross, Okosodo Luky, Wibo Majesti, Lawrence Ko Oboh ja Ojeomkhhi Amaize Twhoi. Maahanmuuttajia syytetään orjuuttamisesta, raiskauksesta, kidnappauksesta, parituksesta ja huumeitten myymisestä.

Lähde: Il Giornale

9 KOMMENTIT

 1. Eiköhän Suomi anna noillekin väärin ymmärretyille insinöörilapsukaisille turvapaikkastatuksen….

  • Turha vaiva tollasten paskojen kanssa. Nopeasti ja tehokkaasti vaan pois päiväjärjestyksestä ja mahdollisimman halvalla.

 2. Ei aiheuta sen kummempia toimenpiteitä Italiassa, oma syy mikseivät estäneet neekereiden maahantuloa välimeren yli, käännyttämällä heidät välittömäati takaisin Afrikkaan. Eurooppalaisilla välimeren mailla on ihan nykyaikaiset armeijat ja resurssit käännyttää kaikki mereltä tulevat neekerit ja arabit, jos vain poliittista tahtoa on. Nyt saavat maksaa EU:n hyyssäyspolitiikasta, vieläkään ei olisi liian myöhäistä heittää kaikkia neekereitä takaisin Afrikkaan ja haistattaa pitkät vitut kaiken maailman pakolaissopimuksille, saisivat varmasti kannatusta useilta Euroopan kansoilta.

  • Jep. Mussolini sentään meni Abessiniaan näyttämään mutakuonoille kaapin paikan. Ois tarvetta uudestaan, kun valkoinen mies lähti afrikasta niin pelkkää kaaostahan siitä vaan syntyi. Simpanssitkin osaa hemmetti rakentaa pysyvämmän yhteiskunnan kuin näemmä mutiaiset. Ja nyt me otetaan niitä tänne riehumaan… jee jee kohta loppuu se suvakkienkin riemu kun täällä on neekerilaumat riehumassa.

 3. Ei noilla, 5 dellä raiskaajalla, ole enää mitään oikeutta elämään. Teloitus tuomio olis aivan paikallaan. Ja yhteiskunnallekin halvempi tapa, hoitaa pois järjestyksestä nuo siat.

 4. Samat palvelut pitäis tehdä heille,ja 105 päivä,ja sen jälkeen rajan yli ja heittää ulos koko maasta.

 5. Nämä raiskaajamurhaajat ovat kuolemanvakavan taudin oire, eivät muuta.

  Valkoisten Kansojen tulevaisuus on aurinkoinen vain, jos poistamme taudin, joka näitä oireita synnyttää.

  Maailma on niin rakennettu, että jos Valkoisten Maiden Valkoiset Kansat eivät pidä omista Kansoistaan ja omista Maistaan huolta niin sitten ne muuttuvat raiskaajamurhaajien maiksi.

  Israel on juutalaisvaltio, joka puolustautuu ilotulitusraketteja ja puukkoja vastaan rynnäkkökivääreillä, tankeilla ja Hellfire-ohjuksilla. Pienintäkään sääliä ei tunneta, jos yhtäkin juutalaista kohtaan hyökätään. Ei minkäänlaista.

  Kiina on ultranationalistinen. Japani on nationalistinen.

  Valkoiset Kansat ovat syvässä ahdingossa, koska meidän maidemme eliitti ei ole Valkoisen Kansan ihmisiä. Meidän eliittimme on joko sionistinen tai sionistien ostama, oman maansa myynyt luopioporukka.

  Me, Valkoiset Kansat, olemme luopioeliitin vahdin aikana myyneet muutamasta kolikosta teollisuutemme, työpaikkamme, identiteettimme ulkomaille. Teollisuutemme ja työpaikkamme on viety halpatuotantomaihin ja hyvinvointimme ja identiteettimme annetaan mustille, arabeille ja yleensäkin meitä halveksiville ihmisille.

  Maitamme johtavat ihmiset myyvät kansansa, jotta tämä luopio itse saa jostakin jonkun sontaviran ja muutama tuhat euroa kuukaudessa tästä virasta.

  Meitä moititaan rasisteiksi, mutta juuri meidän maihimme kaikki haluavat.

  Meidän pitää maksaa keksitty “ilmastonmuutos” samalla, kun Israel, Kiina ja muut nationalistiset valtiot nauravat matkalla pankkiin, kun me tingimme ja tingimme ja tingimme saamatta muuta vastineeksi kuin halveksunnan niiltä, joiden pidot maksamme.

  Me tarvitsemme johtajiksemme ihmisiä omista maistamme. Sellaisia johtajia, jotka rakastavat ja kunnioittavat omaa kansaansa, sitä kansaa, joka kaiken maksaa, kaiken rakentaa, kaiken uhraa.

  On jo aika sanoa maanpettureille ja heidän löyhkääville lakeijoilleen: Jo riittää!

Comments are closed.