Koti Uutisia Kotimaa Äärivasemmiston Antti Rautiaiselle pahoinpitelytuomio – media sensuroi oikeudenkäynnin

Äärivasemmiston Antti Rautiaiselle pahoinpitelytuomio – media sensuroi oikeudenkäynnin

6
Antti Rautiainen hyökkää videokuvaajan kimppuun.

Äärivasemmistolainen “rasisminvastustaja” Antti Rautiainen tuomittiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa videokuvaajan pahoinpitelystä. Valtamedia on tehnyt parhaansa, ettei tietoa kulttuurimarxistista väkivaltaa koskevasta oikeudenkäynnistä vuotaisi julkisuuteen.

Suomalaisessa valtamediassa ”vainottuna toisinajattelijana” esiintynyt Rautiainen hakkasi viime heinäkuussa rauhallisesti käyttäytyneen kuvaajan kimppuun Donald Trumpia ja Vladimir Putinia vastustaneessa mielenosoituksessa. Oikeuden istunnossa oli paikalla Monokulttuuri FM, joka sai haastattelun syytetyltä. Katso videot tämän uutisen lopussa!

Tuomarin mukaan Rautiainen hyökkäsi mielenosoitusta kuvanneen miehen kimppuun ja jatkoi pahoinpitelyä kunnes poliisi puuttui tilanteeseen. Rautiainen tunnisti pahoinpitelyn kohteen ennalta ja päätti hakata tätä toistuvasti päähän, vaikka tämä ei käyttäytynyt lainkaan uhkaavasti.

Rautiainen ei uskaltanut seistä tekojensa takana oikeudessa vaan väitti “kompastuneensa”. Rautiaisen puolustus perustui siihen, että “äärioikeiston” läsnäolo provosoi rasisminvastustajia väkivaltaan.

Tuomari totesi, että oli kiistatonta, että Rautiainen oli jahdannut uhria ja pahoinpidellyt tämän potentiaalisesti vaarallisella tavalla pään alueelle. Rautiainen tuomittiin 60 päiväsakkoon á 6 euroa. Todistelukustannukset ja rikosuhrimaksut ovat yhteensä noin 65 euroa. Veronmaksajat kustantavat Rautiaisen oikeudenkäyntikulut.

Rautiainen on ollut useita kertoja haastateltavana Suomen suurimmissa medioissa, kuten Helsingin Sanomissa ja Suomen Kuvalehdessä. Hän on saanut neutraalia palstatilaa ja esiintynyt vainottuna toisinajattelijana, vaikka hän on muissa yhteyksissä propagoinut julkisesti poliittisen väkivallan puolesta.

Pahoinpitelyä ympäröinyt mediahiljaisuus toi monien mieleen syksyn 2015 siirtolaiskriisin tapahtumat. Tuolloin vasemmisto syyllistyi lukuisiin väkivaltaisiin iskuihin Rajat kiinni! -mielenosoittajia vastaan. Valtamedia teki kaikkensa, jotta väkivaltaisuudet eivät tulisi julki. Kun äärivasemmisto oli esimerkiksi potkinut joukolla maassa makaavaa Rajat kiinni! -aktivistia Marko Parkkolaa, media suojeli loppuun asti pahoinpitelytuomion myöhemmin saanutta kommunisti Tommi Karjalaista.

Pimittämällä äärivasemmiston rikokset valtamedia pyrkii ylläpitämään myyttiä ”väkivaltaisten uusnatsien uhreiksi joutuvista viattomista rasisminvastustajista”. Kun väkivaltaa suunnitelleet äärivasemmistolaiset ovat saaneet kansallismielisiltä selkäsaunoja rangaistuksiksi, ovat tapaukset päätyneet useiksi päiviksi lehtien lööppeihin.

Epätasapuolisella uutisoinnilla media yrittää kannustaa vasemmistoa väkivaltaan ja toisaalta painostaa kansallismielisiä luopumaan oikeudestaan itsepuolustukseen.

Lähde: Monokulttuuri FM

6 KOMMENTIT

 1. Huh miten lapsellinen ja tyhmä nilkki tuo soijapoika on. Sitten se vielä luulee olevansa joku suuri älykkökin.

  Vasemmistolaiset ovat kyllä uskomattoman tyhmää porukkaa. Kaikkeen vastataan ylimielisellä ilveilyllä ja naamanvääntelyllä. Miten joku voi pitää tuollaisia edes ihmisinä?

 2. Tuskin kenellekkään on yllätys että journalistiliitto maksaa Fatwantarkastajan sakot ja kulut.

 3. Kuten Lenin itse asiassa kirjoitti:

  “Onneksi älymystö on niin helppo manipuloida toimimaan hullusti”.

  Ei sanatarkka sitaatti, mutta asiasisältö oli, varsinkin jälkikäteen katsottuna, juuri tuo.

 4. Jos tää Rautiainen on niitä “kuuden euron miehiä” niin sehän vain todistaa ettei se ole vielä tuohon ikään mennessä löytänyt itselleen työpaikkaa.

  No, ehkä ensi kerralla Rautiaisella pysyy pili housuilla eikä kiima lähden keulimaan kun näkee “rasistin”. Rasistinvastustajan on vaikea pidätellä kevätkiimaansa kun luulee aina olevansa oikeassa.

 5. Valtamedian mielestä on ilmeisesti ns parempaa väkivaltaa, johon ei tarvitse polpon puuttua.

Comments are closed.