Koti Uutisia Rotu Video: pohjoisirlantilaiset puhuvat suunsa puhtaaksi juutalaiselle

Video: pohjoisirlantilaiset puhuvat suunsa puhtaaksi juutalaiselle

5
Tenenbom etualalla.

Israelista Eurooppaan matkustanut juutalainen toimittaja Tuvia Tenenbom kohtasi elämänsä yllätyksen tutkimusmatkallaan Pohjois-Irlantiin. Tenenbom on matkustellut ympäri Eurooppaa selvittääkseen, miksi monet “goyim”-rotuihin lukeutuvat ihmiset tukevat palestiinalaisia eivätkä juutalaisia.

Tenenbomin mukaan eurooppalaiset eivät yleensä suostu kritisoimaan juutalaisia suoraan vaan puhuvat kierrellen esimerkiksi Israelin sotarikoksista. Juutalainen hämmästyi kuitenkin saavuttuaan Pohjois-Irlantiin, jossa paikalliset ovat palestiinalaisten tavoin kokeneet henkilökohtaisesti taistelun ulkopuolista miehittäjää vastaan.

Derryläisessä baarissa juutalainen kysyi paikallisilta, miksi kaupunki on täynnä Palestiinan lippuja. Haastateltavat eivät välittäneet poliittisesta korrektiudesta vaan puhuivat suunsa puhtaaksi:

– Koska me tuemme heitä [palestiinalaisia]. Israelilaiset ovat roskasakkia, he tappavat lapsia, eräs miehistä totesi.

Toinen mies puolestaan kuvasi juutalaisia “maapallon vitsaukseksi”. Tenenbom hämmästeli, ettei hän ole kokenut missään yhtä paljon avointa “juutalaisvihaa” kuin Pohjois-Irlannissa. Tenenbom oli myös ymmällään siitä, että miehet olivat valmiita puhumaan suunsa puhtaaksi juutalaiskysymyksestä televisiolähetyksessä, vaikka nämä eivät olleet edes humalassa.

Voit katsoa videon haastattelusta alla. Mikäli selaimesi ei tue videota, voit katsoa sen myös TÄÄLLÄ.

Lähde: Algemeiner

5 KOMMENTIT

 1. Niinhän raamatussakin sanotaan. Juutalaiset heitettiin neljään ilmansuuntaan ja karkoitettiin Jerusalemista. Ja sen jälkeen Jeesus sanoi että israelin valtiota ei koskaan saa päästää syntymään. Henkinen israel syntyy yhden yön aikaan kun sen aika on. No, me päästimme israelin valtion syntymään Palestiinaan. Ja nyt kaikki kristityt maksavat siitä kovan hinnan. Karvaan kalkin. PItäisi noudattaa Raamtun oppia niin maailma olisi parempi paikka.

  • “Ja sen jälkeen Jeesus sanoi että israelin valtiota ei koskaan saa päästää syntymään.”

   Voitko kertoa missä kohtaa Raamatussa näin tapahtuu? Luku, ja jae?

 2. Kun “goyim” saa tarpeekseen, on tilanne tämä. Jos juutalaiset on historiansa aikana päädytty heittämään useita kertoja useista eri valtioista, ei se puolusta juutalaisten syyttömyyttä kovinkaan paljoa. Etenkin kun syy ulosheittoon on pysynyt pääasiallisesti samana vuosisadat. Ja en siis puhu raamatun juutalaisista vaan näistä kasaareista. Toisaalta minulle sama, ulkoistaisin molemmat. Ilman olemme pärjänneet ja niin on ollut parempi.

 3. Pysytäänpä totuudessa. Raamatussa Jumala ilmoittaa monissa kohdin Israeliln kanssa tekemänsä liittonsa ja antamiensa lupausten pitävän ikuisesti. Siellä on etukäteen kerrottu, että juutalaiset tullaan hajoittamaan “maan ääriin”, mutta että aikojen lopulla ennen Jeesuksen toista tulemusta Jumala kokoaa kansansa taas Israeliin ja he saavat pitää heille luvatun maansa. Tätä ja Jumalan sanan pitävyyttä saamme olla tänään todistamassa. On selvää, että Jumalan vastustaja kätyreineen on aina yrittänyt ja nytkin yrittää (kaltaisianne tietämättänne käyttäen) tuhota juutalaiset, jotta Jumalan sana ei voisi toteutua. Mutta Sana tulee vääjäämättömästi toteutumaan. Sekin on kerrottu, että lopun ajan ahdistuksissa heiltä (juutalaisilta) otetaan peite pois silmiltä ja he ottavat vastaan Jeesuksen Kristuksen luvattuna Messiaana.

  • “aikojen lopulla ennen Jeesuksen toista tulemusta Jumala kokoaa kansansa taas Israeliin ja he saavat pitää heille luvatun maansa.”

   Tuo kokoaminen tapahtuu vasta Jeesuksen toisen tulemisen jälkeen, kun Jeesus perustaa maanpäälle tuhatvuotisen kuningaskuntansa. Tuo Israel joka kootaan Jerusalemiin on hengellinen, ei fyysinen Israel. Kristityt ovat Jumalan valittu kansa, eivät juutalaiset.

   “Sekin on kerrottu, että lopun ajan ahdistuksissa heiltä (juutalaisilta) otetaan peite pois silmiltä ja he ottavat vastaan Jeesuksen Kristuksen luvattuna Messiaana.”

   Tälläistä ei opete Raamatussa missään kohtaa. Tulevaisuudessa kyllä tulee aika jollain kaikki fyysiset israelilaiset tulevat olemaan pelastuneita. Tämä tapahtuu millenniumin alussa, jolloin kaikki israelilaiset jotka eivät usko Jeesukseen, tulevat ensin kuolemaan. Kristillis-sionistit kyllä levittävät sellaista oppia, jonka mukaan tälläinen juutalaisten kansallisen tason, ei Jeesukseen uskosta vaan näkemisestä johtuva “äkki kääntyminen” tapahtuu. Tämä johtuu siitä että he tulkitsevat väärin Sakarjan kirjaa ja Roomalaiskirjeen lukua 11.

   Katso tämä linkkaamani video jossa tuo Roomalaiskirjeen luku 11 käydään läpi:

   “Romans 11 Verse-by-Verse” Baptist Preaching about Replacement Theology
   https://www.youtube.com/watch?v=esbeR3tDhrw&t=

   Samalta sanderson1611 kanavavalta löytyy myös saarna jokaisesta Sakarjan kirjan luvusta, niissä videoissa ne kaikki luvut käydään jae jakeelta läpi.

Comments are closed.