Koti Uutisia Antti Rautiainen uhoaa Twitterissä

Antti Rautiainen uhoaa Twitterissä

10

Tunnettu suomalainen äärivasemmistoaktiivi Antti Rautiainen julkaisi keskiviikkona väkivaltaa ihannoivan kannanoton Twitterissä. Rasismia vastustavan Rautiaisen mukaan “ainoa tapa toimia natseja vastaan on väkivalta”.

Hän harmittelee sitä, että Euroopassa julkisuuden henkilöt eivät anna julkista hyväksyntäänsä äärivasemmiston väkivallalle toisin kuin hänen mukaansa Amerikassa tapahtuu. Rautiainen on ollut useita kertoja haastateltavana Suomen suurimmissa medioissa, joissa hän on saanut neutraalia palstatilaa ja esiintynyt vainottuna toisinajattelijana.

 

Lähde: Twitter

10 KOMMENTIT

 1. Jaa että Amerikassa ne muka hyväksyttäisiin. Eipä ole vissiin Rautiainen käynyt sielä Trumpin aikana. Juurihan ne julistettiin terroristijärjestöksi. Ei muuta kuin lippua ostamaan ja testaamaan “luullun ymmärtäminen”.

 2. Tämä kommunistipelle ottaisi nyrkkiä nekkuun mennen tullen, jos uskaltautuisi toteuttamaan ihannoimaansa väkivaltaa “natseja” vastaan.

 3. Lujat on fantasiat Antilla. Tuommoinen rapakuikula pyörisi alta-aikayksikön maassa pipi päässä jos edes yrittäisi toteuttaa uhkauksensa.

 4. Naurattaa kyllä ajatuskin Rautiaisesta hakkaamassa ketään. Rautiainen voi toki tulla joskus testaamaan nyrkkeilijän kykyjään johonkin liikkeen tapahtumaan.

 5. Globalistien maksullinen piski täten myöntää, että heillä ei ole mitään ideoita, ajatuksia, faktoja yms. älyllisiä argumentteja kansallissosialismin esiin tuomaa tutuuta vastaan.

  • Tämä. Vaikka koko koneisto – poliisi, media, kansanedustajat, apurahakapinalliset jne. – on meitä vastassa, silti kansallissosialismi leviää yhä enemmän ympäri maailmaa. Kiinnostaisi tavata se anarkisti, joka osaisi selittää syyn tälle. Onko syy:
   -kansallissosialisteilla on faktat hallussa, joten kasvavat ihmisjoukot kääntyvät heidän puoleensa
   -oikeasti systeemi tukee “natseja”
   -joku muu, mikä?

   Antti Rautiainen, voitko vastata kysymykseeni, kun kuitenkin luet tätä? Mikäli koet, ettet halua argumentoida kansallissosialisteja kumoon, vaan edelleen pitäydyt väkivaltafantasioinnissasi, niin muista, että miekkaan tarttumalla saattaa joutua vastaamaan puheistaan.

   • Tässä meidän tulee erottua eduksemme noista latvalahon vaivaamista punapöhöistä. Järkevä ja perusteltu argumointi tosiasioihin tukeutuen sen sijaan että uhotaan otsasuonet paksuina jotta “myö lyyvvää nyrykilä turpaa”.

    Vihollinen on aina yrittämässä asioiden vääristelyä ja tukeutuu tässä yleensä neuvostoliiton historiankirjoituksen “faktoihin” jotka on yleensä helppo kumota ja joiden rinnalla Aku Ankan taskukirjat ovat dokumenttikirjallisuuden huipentumia.

 6. Saa tulla Rautiainen yrittämään, maksan kyllä lentolipun. En kannata väkivaltaa missään sen muodossa, mutta hyväksyn täysin itsepuolustuksen ja ymmärränkin siitä jotain.

Comments are closed.