Koti Uutisia Pohjoismaat Tanskan PolPo kielsi maahanmuuttovastaiset mielenosoitukset useissa kaupunginosissa

Tanskan PolPo kielsi maahanmuuttovastaiset mielenosoitukset useissa kaupunginosissa

6

Poliittinen poliisi (PolPo) on päättänyt kieltää maahanmuuttovastaiset mielenosoitukset useissa kaupunginosissa eri puolilla Kööpenhaminaa. Ilmiö on jatkumoa Euroopan-laajuiselle ilmiölle, jossa viranomaiset yrittävät väkisin tukahduttaa kansallismieliset protestit.

Kiellot koskivat monikulttuurisuus- ja islamkriittisen Stram Kurs -puolueen eiliselle ja tälle päivälle kaavailemia mielenosoituksia. Mielenosoitusten oli määrä tapahtua poliittisen sanoman kannalta relevanteissa kohteissa eli maahantunkeutujien miehittämissä kaupunginosissa.

PolPo käytti tekosyynä mielenosoituskielloille “turvallisuuden takaamista”. Maahantunkeutujat käynnistivät väkivaltaisia mellakoita viime sunnuntaina, kun puolueen puheenjohtaja oli heidän mielestään “halventanut” Koraania. Rotumuukalaiset muun muassa polttivat autoja, tuhosivat infrastruktuuria ja kivittivät poliisia. Poliisi uskoo myös löytäneensä jälkiä ainakin yhdestä rotumuukalaisten käyttämästä käsikranaatista.

PolPo palkitsi tunkeutujat väkivallasta kieltämällä uudet maahanmuuttovastaiset mielenosoitukset. Virallisen selityksen mukaan kiellolla pyritään estämään uusiin mellakoihin johtavat provokaatiot. Tunkeutujat siis onnistuivat väkivallan avulla rajoittamaan tanskalaisten kokoontumis- ja sananvapautta.

PolPo on aiemmin käyttänyt samaa tekosyytä muun muassa Norjassa sen jälkeen, kun äärivasemmisto on uhannut maahanmuuttokriittisiä marssijoita väkivallalla. Menetelmä osoittaa PolPon kaksinaismoralismin: Mikäli valkoiset nationalistit uhkaisivat estää rotumuukalaisten tai kommunistien marssit väkivalloin, ei poliisi suinkaan peruisi mielenosoituksia vaan hyökkäisi täydellä voimalla valkoisia vastaan.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

  1. Parempi väkivalta, on ilmeisesti samaa kuin Frankurtin koulukunnan “filosofi” (((Herbert Marcusen))) määrittelemä “vasta-väkivalta”. Se on sellaista väkivaltaista toimintaa, jota katsotaan voivan esiintyä, mutta koska se Marcusen mukaan kumpuaa jonkin sorretun vähemmistön tarpeesta realisoida ihmisoikeutensa, eli vastustaa “tosiasiallisesti” heihin kohdistuvaa väkivaltaisen alisteista asemaa, on se toiminta siten tapahtuessaan itseasiassa kokonaisvaikutukseltaan väkivallan ilmentymistä vähentävää… ehkä poliisi länsimaisissa maissa näkee väkivallan samankaltaisen ajatusmaailman värittämänä kuin Frankfurtin koulukunnan (((ajattelijat))). …”erilaista väkivaltaa” kuten Li Andersson sanoi.

  2. Eikös viime itsenäisyyspäivänä hakaristiliput otettu myös talteen juuri siksi koska ne saattaisivat provosoida antifa-räkänokkia? Roskaväki toimii Polpon kanssa epävirallisessa yhteistyössä järjestämällä tietoisesti Polpolle sen loistavan tekosyyn jota se tarvitsee tukahduttaakseen eliitinvastaisen toiminnan ja vaalikarjasta löytyy valtavasti tyhmiä ymmärtäjiä jotka hyväksyvät Polpon selitykset lainvastaiselle toiminnalleen.

  3. Poliisi ei ole enää missään länsimaassa kansan suojelija, vaan feodaalinen rälssiritarikunta, globalistien yksityinen pretoriaanikaarti, joka lähetetään aseineen ja hevosineen tukahduttamaan orastavia talonpoikaiskapinoita ja suojelemaan vallanpitäjien etuja viimeiseen asti.

  4. Alarik, Herbert Marcus taisi olla harhainen, kohteliaasti sanottuna.

    Ainakin se miten Suomessa tätä sovelletaan ei mitenkään voi saada aikaan muuta kuin nykymenolla sisällis-sotaan johtavaa vastakkainasettelua. Tämäkö on sitä “pientä välttämätöntä” parempaa väkivaltaa jonka avulla estetään joku “suurempi väkivalta”?

    Entä se tosiasia että olemme alle promillen kaikista maailman ihmisistä? Eli todellinen vähemmistö. Tämän vuoden “urhean naisen palkinto” meni vähemmistökansojen puolesta taistelijalle. Maassa jossa isoimmat suojeltavat etniset vähemmistöt ovat lukumäärältään 30 miljoonaa ja viisi miljoonaa. Eräs NATO-agentti Jessikka Aro melkein sai tuon palkinnon “ryssätrollien jahtaajana”, mutta onneksi ei. Hän kun toimi päinvastoin, eli Suomen kotimaisen vähemmistökansan tuhoamiseksi.

  5. Ei mutta tuohan on kaksiteräinen miekka. Tekosyy onkin se oikea syy, eli poliisi on voimaton maahanmuuttajataustaisia räyhäterroristeja vastaan, kykenemätön toimimaan joten helpompaa kieltää koko tapahtuma.

  6. Eiköhän kopitella koraania Suomessakin. Katsotaan miten siihen luku- ja kirjoitustaidottomat vastaa.

Comments are closed.